
28/05/2025
#سلام #دوستانی #نازمین
باز هم.....
باز هم یادت مرا دیوانه کرد
لحظه هایم را دمی مستانه کرد
تا که دیدم چهره ات را روی عکس
واژه هایم عشق را پیمانه کرد
خنده هایت گفته هایت یا که نه
آن نگاهت.. در وجودم خانه کرد
چشم پر رازت که دیدم،یک نگاه
دور آن نرگس مرا پروانه کرد
بی خبر بودی ولی آن چشم ها
قلب این آشفته را ویرانه کرد
موی زیبایت که این دیوانه دید
روح و جانش را برایت شانه کرد
پیش تر من بیشتر میدیدمت
رفتنت دیدار را سالانه کرد
من نگفتم دوستت دارم همین
خاطرم را در دلت بیگانه کرد
بهترین عکس دنیا
تاریخچه #عکاسی
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
با کشف دو اصل بحرانی آغاز شد: اولی تصویر obscura دوربین، دومی کشف این است که برخی مواد با قرار گرفتن در معرض نور[۲] به طور قابل مشاهده تغییر می شوند. هیچ مصنوعات یا توضیحی که نشان دهنده هرگونه تلاش برای ثبت تصاویر با مواد حساس به نور قبل از قرن هجدهم باشد وجود ندارد.
نمایی از پنجره در Le Gras ۱۸۲۶ یا ۱۸۲۷، که گمان می رود اولین عکس بازمانده از دوربین باشد. [1] تقویت مجدد (چپ) اصلی و رنگ بندی شده (راست).
در حدود سال ۱۷۱۷، یوهان هاینریش شولزه از یک تخته حساس به نور برای ثبت تصاویر حروف قطع شده روی بطری استفاده کرد. با این حال، او به دنبال دائمی کردن این نتایج نبود. در حدود سال ۱۸۰۰، توماس ودگ وود اولین مستند قابل اعتماد را انجام داد، هرچند تلاش ناموفق برای ثبت تصاویر دوربین به شکل دائمی. آزمایش های او عکس های مفصلی را تولید کردند، اما ودگ وود و همکارش هامفری دیوی راهی برای ترمیم این تصاویر پیدا نکردند.
در سال ۱۸۲۶، نیکفور نیپس برای اولین بار موفق شد تصویری را که با دوربین ثبت شده بود تعمیر کند، اما حداقل هشت ساعت یا حتی چند روز در معرض دوربین قرار گرفت و اولین نتایج بسیار خام بود. لوئیس داگور، همکار نیپس به توسعه فرایند داگورئوتایپ پرداخت، اولین فرایند عکاسی به طور عمومی و تجاری قابل دوام است. داگرئوتایپ تنها به چند دقیقه در معرض دید دوربین نیاز داشت و نتایج واضح و با جزئیات تولید کرد. در ۲ آگوست ۱۸۳۹ داگور جزئیات روند را به اتاق همسالان در پاریس نشان داد. در 19 آگوست جزییات فنی در جلسه آکادمی علوم و آکادمی هنرهای زیبا در قصر انستیتوت همگانی گردید. (به خاطر اعطای حقوق اختراعات