Ampa les Fonts

 • Home
 • Ampa les Fonts

Ampa les Fonts Som l'AMPA de l'escola Les Fonts d'Argentona. Aquí trobaràs informació de tot allò que fem les famílies i també de la vida del centre.

Benvolguts/desLa 𝐉𝐮𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐥'𝐀𝐅𝐀 convoca a les famílies de l'escola a una reunió de junta oberta que se celebrarà a la Bi...
29/05/2023

Benvolguts/des

La 𝐉𝐮𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐥'𝐀𝐅𝐀 convoca a les famílies de l'escola a una reunió de junta oberta que se celebrarà a la Biblioteca de l’escola el 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐧𝐝𝐫𝐞𝐬 𝟐 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐲 𝐚 𝐥𝐞𝐬 𝟏𝟕:𝟎𝟎 𝐡, amb el següent ordre del dia:

- Situació actual (resum i balanç del curs)
- Situació del pròxim curs (quotes)
- Dimissions/renúncies membres de l'AFA
- Nous voluntaris
- Propostes comissions

L'anterior convocatòria va tenir molt poca participació, si no entren noves mans per completar la Junta i rellevar i/o reforçar les comissions, l'AFA no podrà continuar prestant els serveis garantits fins ara, i que les famílies tant valorem des del punt de vista de la logística i la conciliació familiar, com el servei de menjador, les extraescolars, aula d'estudi, festes de l'escola, diada de la flor o els casals, entre molts d'altres.
Es pot produir un gran buit d'efectius, de manera que fem una nova crida a la implicació.
Som conscients que no tothom sap què fa l'AFA i per què és tan important que tingui continuïtat.

𝐀𝐧𝐢𝐦𝐞𝐮-𝐯𝐨𝐬 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫! 𝐔𝐬 𝐡𝐢 𝐞𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞𝐦 𝐚 𝐭𝐨𝐭𝐬!

S'oferirà servei d'acollida gratuït pels alumnes de les famílies sòcies.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

𝐀𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐅𝐀 𝐥𝐞𝐬 𝐅𝐨𝐧𝐭𝐬

Benvolgudes famílies,Ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres que a l'Escola Les Fonts ens han concedit el cer...
16/05/2023

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres que a l'Escola Les Fonts ens han concedit el certificat "Bo, Sa i d'Aquí".

Amb aquest certificat, la Generalitat reconeix a l'empresa SANED la feina ben feta al nostre centre, sempre vetllant per la qualitat i la professionalitat amb productes BONS, SANS I DE PROXIMITAT.

El passat 10 de maig al migdia, es va fer l’entrega del certificat i els infants van poder gaudir de la música i la festivitat amb en Rikki, del grup musical Xiula.

És un servei de permanències de 15:30h a 16:30h amb activitats programades per l’equip de monitors de SANED. El servei é...
15/05/2023

És un servei de permanències de 15:30h a 16:30h amb activitats programades per l’equip de monitors de SANED.
El servei és pels nens i nenes que fan ús del menjador i també per aquells que tot i no fer-ne ús, necessiten assistir al casalet.
Preguem molta puntualitat a l'hora de l’arribada i la recollida.
En cas que a algun alumne no se l'hagi vingut a buscar a les 16:30h se l'acompanyarà al servei d'acollida de tardes amb el cost addicional que això implica.
S'adjunta la butlleta d'inscripció i autorització de sortida del casalet.
Caldrà lliurar la butlleta complimentada a la Mireia (coordinadora de menjador) els dilluns i els dijous a la parada de venda de tiquets (de 9:00h a 9:15h) o bé dipositar-la a la bústia del menjador fins al divendres 26 de maig de 2023 a les 16:30h.
Aquest servei tindrà un preu únic que serà de 12 € per a tots els dies, independentment dels dies que se'n faci ús del casalet.

Recordar que no es pot fer ús del servei, si la família no és sòcia de l'AFA o no està al corrent de pagament de les quotes.

Les places seran limitades i adjudicades seguint l'ordre de rebuda de la inscripció.

Per poder organitzar el servei NO es podrà fer ús del casalet avisant fora del termini d’inscripció.

Us informem que una part d’aquest Casalet, està subvencionat per l'AFA.

Per fer el pagament, l’AFA girarà un rebut amb l'import entre el 1r i el 2n dia d'inici del casalet. Les famílies que habitualment NO paguen per domiciliació bancària poden fer l’ingrés o transferència al compte de l'AFA i enviar el justificant a [email protected].

Data límit el dia 6 de juny de 2023.
RECORDEU! L'últim dia per apuntar-se al Casalet és el divendres 26 de maig de 2023.
L’acollida matinal i de tarda continuarà oferint-se amb l'horari habitual.

Benvolgudes famílies, En relació al sorteig de quatre 'vals regal' valorats en 25 euros cadascun d'ells per fer-ne ús a ...
23/04/2023

Benvolgudes famílies,

En relació al sorteig de quatre 'vals regal' valorats en 25 euros cadascun d'ells per fer-ne ús a la llibreria Ca l'Arenas que s'ha celebrat avui, dia 22 d'abril per les families de sisè, informem que els números premiats son:

Butlleta groga: 773
Butlleta groga: 297
Butlleta verda: 347
Butlleta verda: 462

Les persones guanyadores poden contactar amb Patricia
Tel. 658 39 68 66 (amb data límit: 30/04/23)

Moltes gràcies per la vostra participació.
Famílies de 6è.

Col·laboradors:
Escola les Fonts
AFA Escola les Fonts
Llibreria Ca l'Arenas"

Famílies! 🚨 A l’AFA necessitem urgentment:*𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐬/𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐭𝐳𝐚𝐫 𝐞𝐥 𝐜𝐚𝐬𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐞𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚.*🙏🏻La vostra col·...
11/04/2023

Famílies!

🚨 A l’AFA necessitem urgentment:

*𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐬/𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐭𝐳𝐚𝐫 𝐞𝐥 𝐜𝐚𝐬𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐞𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚.*

🙏🏻La vostra col·laboració és molt important perquè *sense voluntaris aquest servei desapareixerà!* 🙏🏻

És una tasca que * 𝐫𝐞𝐪𝐮𝐞𝐫𝐞𝐢𝐱 𝐦𝐞𝐧𝐲𝐬 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐬 𝐝𝐞𝐥 𝐪𝐮𝐞 𝐮𝐬 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐞𝐮*. Si us interessa poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels delegats/des de l’aula.

𝐀𝐧𝐢𝐦𝐞𝐮-𝐯𝐨𝐬! 💪🏻💪🏻💪🏻

𝐀𝐅𝐀 𝐄𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚 𝐋𝐞𝐬 𝐅𝐨𝐧𝐭𝐬

Famílies!!! El proper diumenge dia 09 d'Abril a les 12h ens toca tallar-li la pota a la Vella Quaresma!!Us esperem a tot...
02/04/2023

Famílies!!! El proper diumenge dia 09 d'Abril a les 12h ens toca tallar-li la pota a la Vella Quaresma!!

Us esperem a tots a la Plaça de Vendre!!!

Els i les alumnes de sisè, durant aquestes setmanes prèvies a la diada de Sant Jordi, i fins al dia 21 d'abril, posaran ...
29/03/2023

Els i les alumnes de sisè, durant aquestes setmanes prèvies a la diada de Sant Jordi, i fins al dia 21 d'abril, posaran a la venda unes butlletes per tal de participar en el sorteig de quatre 'vals regal' valorats en 25 euros cadascun d'ells per fer-ne ús a la llibreria Ca l'Arenas.
El sorteig es realitzarà el dia 22 d'abril (sorteig que es farà en directe i es penjarà a les diferents vies de comunicació de l'escola: al web de l'AFA, grups de whatsapp via delegats/des, Llibreria Ca l'Arenas.).

Podeu comprar les butlletes a les entrades i sortides de l'escola. En cas d'estar interessats contacteu amb famílies de sisè o mitjançant els vostres delegats.

Cada butlleta consta de 5 números. Preu: 2 euros/butlleta.

Els premiats podran contactar amb Patricia (comissió St. Jordi) / Tel. 658 39 68 66 (amb data límit: 30/04/23)

Per altra banda, el dia 21 d'abril que és la data que se celebrarà Sant Jordi a l'escola, muntaran una paradeta amb punts de llibre (preu: 0,50 €), llibres de lectura per a totes les edats (preu: 2 €, 3 € i 4 €) i a més podreu gaudir d'uns berenars especials de Sant Jordi.

Els diners recaptats aniran destinats al viatge de fi de curs dels alumnes de 6è.

Arenas Llibreria-Papereria

Benvolgudes famílies, Des de la Comissió de menjador us volem informar que des de divendres dia 24 de febrer els nostres...
27/03/2023

Benvolgudes famílies, Des de la Comissió de menjador us volem informar que des de divendres dia 24 de febrer els nostres alumnes usuaris del servei de menjador, poden gaudir d'uns nous jocs que podran fer servir a les estones d'esbarjo durant l'estona del servei de menjador. Sempre supervisats per les monitores de cada grup.Gràcies a tots/es els socis de l'Ampa fem possible les millores a la nostra escola.

La compra ha estat realitzada a la llibreria Ca l'Arenas. Fem poble!

Agraïm la solidaritat a totes les famílies que han participat a la jornada de Zumba Solidària per a la mataró de TV3 d’e...
22/12/2022

Agraïm la solidaritat a totes les famílies que han participat a la jornada de Zumba Solidària per a la mataró de TV3 d’enguany. Hem aconseguit recaptar 201,58 eur!!

Us animem a seguir fent donacions a través de la web.

El diumenge 18 de Desembre tindrà lloc la Marató de TV3 per a les malalties cardiovasculars, i les AFAs de les escoles d...
13/12/2022

El diumenge 18 de Desembre tindrà lloc la Marató de TV3 per a les malalties cardiovasculars, i les AFAs de les escoles d’Argentona ens hi sumem. Us animem a totes les famílies a participar en aquesta causa solidària amb els vostres infants al pati de l’escola Bernat de Riudemedia a partir de les 11 del matí.

Us esperem! I si no podeu venir, us animem a fer-ne difusió al màxim possible entre tots els vostres amics, familiars, etc… i sobretot us animen a fer una donació!

L'AFA i la Comissió de Valors anima a totes les famílies de l'escola a participar en la Campanya de la joguina (nova) de...
25/11/2022

L'AFA i la Comissió de Valors anima a totes les famílies de l'escola a participar en la Campanya de la joguina (nova) de la Creu Roja d'enguany.

La recollida serà a la Biblioteca Municipal d'Argentona del 28 de novembre al 12 de desembre, ambdós inclosos.
La repartició de les joguines es farà a infants de 0 a 11 anys. Joguines, jocs de taula o similar pels més grans (7 a 11 anys) I puzles per totes les edats.

Moltes gràcies i que entre tots puguem fer un Nadal màgic per tots els nens i nenes.

Famílies el proper dimarts dia 29 de Novembre a les 20h de manera online tindrà lloc la reunió d'Assemblea. Podeu consul...
21/11/2022

Famílies el proper dimarts dia 29 de Novembre a les 20h de manera online tindrà lloc la reunió d'Assemblea. Podeu consultar l'ordre del dia al blog de l'escola. Us hi esperem!!

Les famílies de 6è de l'Escola Les Fonts volem agrair la gran assistència i participació de públic que vam tenir la nit ...
03/11/2022

Les famílies de 6è de l'Escola Les Fonts volem agrair la gran assistència i participació de públic que vam tenir la nit de Halloween al túnel del terror.
Un gran equip!!!! Tot un èxit!!!

El proper dilluns dia 31 a partir de les 19h t'esperem al Túnel de Terror a l'escola Les Fonts (Argentona). Oferim serve...
27/10/2022

El proper dilluns dia 31 a partir de les 19h t'esperem al Túnel de Terror a l'escola Les Fonts (Argentona).
Oferim servei de bar amb begudes, entrepans...
T'atreveixes a entrar???? T'ESPEREM!!!!! UNA NIT DE HALLOWEEN QUE MAI OBLIDARÀS!!!!

Famílies!!! Us esperem divendres dia 28 a l'escola per gaudir dels balls de la Castanyada. En acabar la festa continua a...
25/10/2022

Famílies!!! Us esperem divendres dia 28 a l'escola per gaudir dels balls de la Castanyada. En acabar la festa continua al pati de l'escola amb moltes activitats i amb el servei de berenars dels alumnes de 6è.
Us esperem!!

Oberta la preinscripció a partir d'avui a les 20h fins i fins dissabte dia 24 a les 20h.Per qualsevol dubte podeu enviar...
21/09/2022

Oberta la preinscripció a partir d'avui a les 20h fins i fins dissabte dia 24 a les 20h.

Per qualsevol dubte podeu enviar correu a [email protected]

Per fer la preinscripció podeu trobar el link al blog de l'escola.

Us donem la benvinguda a aquest nou curs escolar!!
05/09/2022

Us donem la benvinguda a aquest nou curs escolar!!

Convocatòria per l'Assemblea de la Xarxa d'AMPAs d'Argentona.El proper dijous 21 de Juliol a les 20h al Centre Parroquia...
08/07/2022

Convocatòria per l'Assemblea de la Xarxa d'AMPAs d'Argentona.

El proper dijous 21 de Juliol a les 20h al Centre Parroquial tindrà lloc l'assamblea de la Xarxa d'Ampas d'Argentona.
Al blog de l'escola trobareu l'ordre del dia.

Convocatòria a l’Assemblea Extraordinària.La Junta de l’AMPA convoca les famílies de l’escola a una reunió extraordinàri...
27/06/2022

Convocatòria a l’Assemblea Extraordinària.
La Junta de l’AMPA convoca les famílies de l’escola a una reunió extraordinària que se celebrarà, via telemàtica, el dijous 30 de Juny a les 20h.
Us hi esperem!

El proper dissabte dia 11 vine a gaudir de la Festa d'Escola de . Us esperem a tots!!!
07/06/2022

El proper dissabte dia 11 vine a gaudir de la Festa d'Escola de . Us esperem a tots!!!

El passat dissabte 14 de maig els nens i nenes de 5è han realitzat l’esperat concert de la Cantània 2022 “Clara, l’art p...
23/05/2022

El passat dissabte 14 de maig els nens i nenes de 5è han realitzat l’esperat concert de la Cantània 2022 “Clara, l’art per dins” al
Teatre Monumental de Mataró. Han actuat conjuntament amb les escoles Joan Coromines, Torre Llauder i Camí del Mig i plegats han fet un gran espectacle.
Moltes gràcies a tothom, persones i institucions que ho han fet possible!!!
Ajuntaments de Mataró i Argentona, músics i personal tècnic, l’equip de l’Auditori i del Teatre Monumental, escoles, mestres, famílies i sobretot als alumnes.

Ha sigut preciós! Enhorabona cantaires!

30/03/2022

T'has preguntat mai què passaria si l'AMPA desaparegués?
A vegades no valorem el que tenim fins que ho perdem.

El futur de l'AMPA també és a les teves mans. Calen persones voluntàries per assegurar la continuïtat de l'entitat (ara mateix la representació masculina és una excepció: pares, aquest missatge també és per a vosaltres).

*Amb una AMPA forta, hi guanyem tots*💪

El proper diumenge 20 de Març anirem a tallar-li la cama a la Vella Quaresma!!Us esperem a tots i a totes a les 11:50h a...
09/03/2022

El proper diumenge 20 de Març anirem a tallar-li la cama a la Vella Quaresma!!
Us esperem a tots i a totes a les 11:50h a la Plaça Nova i anirem cap a la Plaça de Vendre acompanyats de la Fontina i el Sr. Joan.

El  marxarà per la porta gran de ! Un dels plats forts d'aquests dies esbojarrats ha estat la proclamació de premis de...
27/02/2022

El marxarà per la porta gran de !

Un dels plats forts d'aquests dies esbojarrats ha estat la proclamació de premis del concurs de màscares, adreçat als alumnes de 5è i 6è.

Quins artistes que tenim! Enhorabona 👏👏👏

Concurs de màscares 2022 dels alumnes de 5è i 6è de primària de l'Escola Les Fonts d'Argentona. Curs 2021-2022.

Aquest curs els alumnes de 6è de  fan un intercanvi de correspondència en anglès amb una escola africana: la Internatio...
14/02/2022

Aquest curs els alumnes de 6è de fan un intercanvi de correspondència en anglès amb una escola africana: la International Carolina School d'Agona Swedru, a Ghana.

Al desembre cada alumne va enviar una carta en anglès i ara han rebut resposta dels companys africans 🇬🇭 Una experiència que servirà per conèixer persones d'altres parts del món i posar en pràctica l'anglès!

💥 L'escola  estrena nova web! Mica en mica s'anirà omplint de contingut perquè sigui un espai de comunicació més dinàm...
13/02/2022

💥 L'escola estrena nova web!

Mica en mica s'anirà omplint de contingut perquè sigui un espai de comunicació més dinàmic i agradable. Feu-li una ullada!

👉 http://lesfontsescola.cat

Famílies! L'AMPA us convoca a lassemblea extraordinària de canvi de Junta que tindrà lloc dijous vinent (20:30h) via tel...
05/02/2022

Famílies!

L'AMPA us convoca a lassemblea extraordinària de canvi de Junta que tindrà lloc dijous vinent (20:30h) via telemàtica. Podeu consultar l'ordre del dia al blog.

Aquesta setmana a  s'ha iniciat amb l'alumnat de 6è el repartiment dels nous dispositius Chromebooks que ha dotat el de...
26/01/2022

Aquesta setmana a s'ha iniciat amb l'alumnat de 6è el repartiment dels nous dispositius Chromebooks que ha dotat el departament d'Educació en el marc del desplegament digital

Ja tenim nou rentavaixella a la cuina de ! I és que ens cal un electrodomèstic industrial en plena forma per garantir a...
19/01/2022

Ja tenim nou rentavaixella a la cuina de !

I és que ens cal un electrodomèstic industrial en plena forma per garantir a diari un bon servei de menjador 😋

Coincidint amb la tornada de les vacances de Nadal, la cuina del menjador de l’escola ha retirat de circulació l’antic rentavaixella i n’ha estrenat un de nou. Gràcies a les gesti…

22/12/2021

Address


Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Ampa les Fonts posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Ampa les Fonts:

Videos

Shortcuts

 • Address
 • Alerts
 • Contact The Business
 • Videos
 • Claim ownership or report listing
 • Want your business to be the top-listed Media Company?

Share