Majalah Sunda Mangle

Majalah Sunda Mangle Majalah Mangle, majalah mingguan bahasa Sunda.Harga Rp. 17.500. www.mangle-online.com

06/09/2019

Girimis kasorénakeun
ngeunteungan séwu katineung
katumbiri payung langit
awor jeung cipanon ngembeng
awor jeung cipanon ngembeng
ngalangkang galeuh lamunan
ngaliwung kalbu nu liwung

Mangga salajengna dangukeun hariringna.

23/08/2019

Manglé nomer 2744 | 22 - 28 Agustus 2019, medar hikmah kamerdékaan dina sawangan agama, budaya, jeung pendidikan. Midang carpon petingan. Mangga digaleuh majalahna.

19/08/2019

Jujuluk Si Jalak Harupat, dianggo nami setadion di Soréang, Kabupaten Bandung. Tapak lalakon Otto Iskandar Dinata ngebat dina babad sajarah.

15/08/2019

Seratan nu medal di Manglé nomer 2743 | 15 - 21 Agustus 2019. Mangga digaleuh majalahna, seueur carpon petingan.

02/08/2019

Dupi mitra uninga gambar pahlawan nasional dina artos 50.000 emisi 2016? Muhun, Ir. H. Djuanda Kartawidjaja. Anjeunna téh urang Sunda nu makalangan di pulitik nasional. Karya anjeunna nu matak reueus téh Déklarasi Djuanda. Kumaha lalakonna? Mangga manco dina ieu video.

Nb: video kénging ngadamel Asti Dwi Suci, murid SMKN 15 Bandung

31/07/2019

Seratan nu medal di Manglé noner 2741 | 1 - 7 Agustus 2019.
Nyanggakeun para mitra sadaya. Neda tawakuf kana kakirangan sareng kalepatan.
Mangga digaraleuh majalahna.

Address

Jl. Wirangrong-Ladrang No. 2
Bandung
40264

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00

Telephone

+628812234128

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Majalah Sunda Mangle posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Nearby media companies


Other Magazines in Bandung

Show All