Suroboyo Kuwat

Suroboyo Kuwat Berita tekan Suroboyo sing paling anyar, anget, asli Suroboyo.

12/02/2018

#InfoJALAN 15.42 :
1.Urip Sumoharjo - Tunjungan Plaza MACET;
2.Raya Darmo - kota Surabaya padet tapi mlaku;
3.Jl Raya Berbek Industri MACET. Onok proyek masang pipo.
4.TL Kenjeran - Kapasan padet tapi mlaku.

12/02/2018

KISMIS JOWO TAH??

Pas acara perpisahan arek TK, setiap murid nggowo kado gawe bu gurune.

Sing pertama maju anake wong dodolan kembang. Bu gurune ngambung kadone ambek mbedhek,
"Isine kembang yo....".
"Seratus bu guru.." jare anake wong dodol kembang.

Sing kedua maju anake wong dodol mracang. Ambek bu gurune kadone dikocok-kocok. Wah iki rodok angel mbedheke, pikire.
"Isine permen yo...".
"Pinter bu guru.." jare anake wong dodol mracang.

Mari ngono, maju anake salesman. Pas kadone diangkat, dhadhak metu wungkul ireng2. Ambek bu gurune diincipi.

"Iki kurmo yo..." jare bu gurune kemeruh.
"Salah..." jare areke.
"Halah ngerti, iki kismis...?" bu gurune kemeruh maneh.
"Salah .." jare areke.
"Wis aku nyerah, opo sih iku" takok bu gurune.

"Bapakku wingi dodolan vacuum cleaner tapi jarene lampune wong e mati....."

12/02/2018

SALESMAN KENTHIR

Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nang omahku.

Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet.

Jarene ngene ''Wis pokoke buk, lek sampek vaccum cleanerku iki gak isok nyedot, tak jamin tak emploke sithok-sithok tembeleke wedhus iku."

Jare ewangku "Sampeyan kepingin didhulit sambel tha ngemploke ?".

"Lho opo'o masalahe ?'' Salesmane takok.

"Lha sampeyan gak ndhelok tha saiki lampu mati ..."

(iki onok petis cak...)

12/02/2018

#InfoPOLITIK
Sopo Gubernur sing mbok pilih gawe JAWA TIMUR 2018?

12/02/2018

CORO MILIH WEDOKAN SING SIK JOSS NAFSU SEKS E
=============================================
1. Mulai tekan pupu bagian mburi
angkaten salah sijine sikile, trus tahanen limang menit. trus cekelen pupu mburine.
nek sik kroso kenceng, atos, iku tandane libido/nafsune sik dukur.
Tapi nek pupu mburine mbok cekel rasane lembek, empuk trus rodok gemeter, iku artine wedokan iku wis gak sepiro tayoh.

2. Bagian kuping.
Sing nafsune dukur nduwe bentuk kuping sing sik tegak mendukur, trus kudu lurus kabeh.
Nek kupinge mbok tekan mengisor trus mbok culno, tapi gak mbalik mendukur, iku berarti wis gak kuat maneh.

3. Didelok soko pencilakane.
Nek kethokane agresif, lincah, gak iso meneng, berarti sik mau nafsune.
Bedo ambek sing gak nafsu blas, biasane loyo, meneng.

4. Deloken gulune
Iki coro sing paling guampang mbedakno endi sing sik nafsune joss ambek sing wis GAK mampu.
Nek gulune mbok remet utowo mbok tarik sithik trus rasane sik kenceng, iku artine sik JOSSS
tapi nek mbok rasakno gulune kendor, mengekeret, iku artine wis gak nafsuan. Lha wong kendor hare.

\=======/
Yo iku penjelasan e tekan
drh. Hilman SpD
(DOKTER HEWAN SPESIALIS PILIH BIBIT UNGGUL WEDHUS WEDHOK...)
ojok ndremamus ae

12/02/2018

Berita opo sing pingin mbok woco nang Suroboyo Kuwat?

12/02/2018
Aksi Komunitas Roodeburg Mengenang Jaman Perang di Surabaya

#InfoHIBURAN
Masiyo taun 2017 vakum, saiki Komunitas Roode Brug Soerabaia bakal 'Mbalik' ambek kegiatan sak ketapruk.
==========================================
Arif Yanuar, koordinatore Roode Brug Soerabaia ngomong, taun 2018 bakal dadi taun kebangkitan maneh gawe komunitas sing wis ngadheg sepuluh taun kepungkur iki.

"Sak 2017 kene vakum, dadi taun iki kene bakal ngadakno pentas sak wulan ping pindo, sak ben malam minggu kedua ambek kepapat.

Gak cumak teatrikal, komunitas Roode Brug yo nerimo gawe sopo ae sing pingin sinau sejarah khususe sejrah Suroboyo.

Pingin ngerti videone tatrikal Roode Brug? Iki videone.
https://youtu.be/jhgWCxezJOQ

SURYA.co.id | SURABAYA - Mengenakan kostum ala jaman perjuangan tahun 45' , pemeran teatrikal berjudul Perebutan Gedung Kompetei beradu senjata di medan laga...

12/02/2018

#InfoPOLITIK Komisi Pemilihan Umum (KPU) Provinsi Jatim Senin iki tgl 12 Februari 2018 kapene nentokno Pasangan Calon Gubernur ambek Wakil Gubernur Jawa Timur sing ate melu coblosan Pilgub Jatim 2018. Sopo jagomu rek? nuliso nang komen yo.
(wak brengos iso, sing wedhok yo gakpopo)

12/02/2018

#InfoPLN: gangguan listrik nang wilayah Rungkut, NIrwana ambek cidek2 kunu lah. Iki lagi didandani bertahap, jarene feeder sing nyuplai nang daerah kono diganggu kewan
(hah?? kewane kiro2 untune sakpiro yo?)

12/02/2018

#InfoCUACA 7.27 : BMKG ngramal awan engkuk isok udan, suhune 24-33°C. Siap2o jas udan utowo panggon ngiyup rek. Sopo ngerti sing duwe warkop ayu...

Address

Tugu Pahlawan
Surabaya

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Suroboyo Kuwat posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Suroboyo Kuwat:

Nearby media companies


Other Media/News Companies in Surabaya

Show All