Clicky

Erkan Arifi

Erkan Arifi Kjo është e vetmja faqe zyrtare e Kryetarit të Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi. Mirë se v

Operating as usual

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me sekretarin e komunës, z.Nuhi Ajdinin, takuan zv.ministrin ...
24/01/2023

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me sekretarin e komunës, z.Nuhi Ajdinin, takuan zv.ministrin e Kulturës, z.Daim Luçin dhe bashkpunëtorët e tij në lidhje me koordinimet kulturore në të mirë të banorëve të Komunës së Likovës.

Sot e vizitova SH.F.K. "Dituria" në f.Likovë dhe SH.M.K. "Ismet Jashari" për fillimin e gjysëmvjetorit të dytë duke ju u...
23/01/2023

Sot e vizitova SH.F.K. "Dituria" në f.Likovë dhe SH.M.K. "Ismet Jashari" për fillimin e gjysëmvjetorit të dytë duke ju uruar sukses në mësime dhe procesin edukativo-arsimor.

- Pas matjeve gjeodezike dhe kontrollimit të gjendjes ekzistuese dhe analizave detale të bëra nga shtëpija projektuese, ...
18/01/2023

- Pas matjeve gjeodezike dhe kontrollimit të gjendjes ekzistuese dhe analizave detale të bëra nga shtëpija projektuese, gjatë ditës së djeshme në hapësirat e komunës, u realizua takim në mes të gjitha palëve lidhur me Projektimin e Rekonstruimit të rrjetit të ujësjellësit dhe Rezervoarit në f. Vaksincë, me çka ky rrjet do t'i plotësoj të gjitha kushtet e nevojshme për furnizim me ujë të pijshëm nga Penda e Gllazhnjës.

Sot në ditën e 555-Vjetorit të përjetësimit të Gjergj Kastriotit - Skënderbeut, i pavdekshmi i kombit shqiptaro-arbëror....
17/01/2023

Sot në ditën e 555-Vjetorit të përjetësimit të Gjergj Kastriotit - Skënderbeut, i pavdekshmi i kombit shqiptaro-arbëror.

Lavdi dhe krenari !

Sot në Deçan të Republikës së Kosovës vorroset një trim i madh që kishte kjo tokë, Ushtria çlirimtare e Kosovës, Ushtria...
16/01/2023

Sot në Deçan të Republikës së Kosovës vorroset një trim i madh që kishte kjo tokë, Ushtria çlirimtare e Kosovës, Ushtria çlirimtare Preshevë Medvegjë Bujanovcë, Ushtria çlirimtare Kombëtare, TMK-ja dhe FSK-ja!
Cen Aliçkaj do të mbetët përherë hero!

Ai i shërbeu me nder e dinjitet në të gjitha periudhat atdheut! Ngushëllime familjes, miqëve, bashkëluftëtarëve te Cenit dhe bashkëpunëtorëve në FSK.

Lavdi jetës dhe veprës tënde!

Mos t'a harrojm Reçakun.Zoti i mëshiroftë të gjithë të rënët për liri!
15/01/2023

Mos t'a harrojm Reçakun.

Zoti i mëshiroftë të gjithë të rënët për liri!

Sot me ftesë së kryetarit të Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, ishin pjesëmarrës,  Sekretari shtetëror i Ministrisë së ...
14/01/2023

Sot me ftesë së kryetarit të Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, ishin pjesëmarrës, Sekretari shtetëror i Ministrisë së bujqësisë, zv. Drejtori i Agjencionit për zhvill rural, z. Remzi Abdullai, ku u takuam me bujqit, ku së bashku me të angazhuarit e sektorit bujqësor, biseduam për programet nacionale si dhe prezantuam IPARD ||| programën. Njëkohësisht ju bëm thirje të gjithë bujqëve që me seriozitet t'a kuptojnë rëndësinë e programës dhe të aplikojnë në thirjet publike! Nga përfaqësuesit e organeve u premtua që do të angazhohem bashkë me të punësuarit për t'i larguar të gjitha paqartësitë.
Poashtu u dakorduam që këto takime të jenë sa më të shpeshta dhe për çdo para thirje të konsultohemi dhe të jemi në shërbim te bujqëve.

Sot, bashkë me përfaqesues të Bankës Botërore dhe Ministrisë për transport dhe lidhje,  vizituam punimet që po vazhdojn ...
13/01/2023

Sot, bashkë me përfaqesues të Bankës Botërore dhe Ministrisë për transport dhe lidhje, vizituam punimet që po vazhdojn tek rruga lokale afër Pendës së Likovës .

Sot pata nderin ta pres në takim koordinues ndërmjet dy komunave, kryetarin e Komunës së Haraçinës, z.Ridvan Ibrahimi, m...
13/01/2023

Sot pata nderin ta pres në takim koordinues ndërmjet dy komunave, kryetarin e Komunës së Haraçinës, z.Ridvan Ibrahimi, me të cilin diskutuam rreth shumë projekteve me rëndësi ku dhe shkëmbyem përvojat e tona bashkëpunuese mes dy komunave fqinje.

13/01/2023

L A J M Ë R I MLajmërohen të gjithë banorët e Komunës së Likovës e në veçanti bujqit dhe blegtorët dhe të gjithë të interesuarit se Komuna organizon takim informues dhe koordinues për zhvillimin e bujqësisë dhe blegtorisë.

Takimi do të mbahet në ambientin e objektit të komunës (në sallën e Këshillit komunal) më datë 14 janar 2023 (dita e shtunë) me fillim në ora 14:30.

Të pranishëm do të jenë përfaqësues të kompanive të ndryshme për grumbullimin e produkteve si: duhani, lajthia, mjalti bletës dhe produkte tjera.

Do të jenë të pranishëm përfaqësues të komunës, agronom dhe teknolog të ushqimit si dhe përfaqësues nga drejtoria për zhvillimin rural si dhe personalitete të tjera që kan të bëjnë me këta veprimtari të lart përmendura.

Sot, bashkë me përfaqësuesin e "Alpakeko - s",  z.Fatmirin, ishim pjesëmarrës gjatë vendosjes së tre kontejnerëve specia...
11/01/2023

Sot, bashkë me përfaqësuesin e "Alpakeko - s", z.Fatmirin, ishim pjesëmarrës gjatë vendosjes së tre kontejnerëve special për grumbullimin e qelqit, të cilët në ditët në vazhdim do të vendosen edhe në fshatrat e tjerë.

Sot ishim për vizitë në f.Vaksincë, ku përuruam rrugicën te familja Rush*ti,Ta gëzojnë banorët e lagjes dhe të gjithë ba...
08/01/2023

Sot ishim për vizitë në f.Vaksincë, ku përuruam rrugicën te familja Rush*ti,

Ta gëzojnë banorët e lagjes dhe të gjithë banorët e f.Vaksincë.

- Sot 17 vjet më parë nga kjo botë u nda Hoxha i popullit tonë Mulla Jakup Asipi. Ai është simbol i lirisë, bashkëatdhet...
07/01/2023

- Sot 17 vjet më parë nga kjo botë u nda Hoxha i popullit tonë Mulla Jakup Asipi. Ai është simbol i lirisë, bashkëatdhetarë i madh i çështjes kombtare dhe fetare. Ndjehemi krenar që ai ka lind dhe është rrit në Komunën tonë.

- Zoti qoftë i kënaqur me veprat e tua, e veprat e tua qofshin udhërrëfim për gjeneratat e ardhshme të vendit tonë.

Fituesi i 🏆ARENA Cup🏆FC ZIMBERIIIIIITurneu i dytë në futboll të vogël Arena Cup 2022/23 në stadiumin Arena Sport në fsha...
04/01/2023

Fituesi i 🏆ARENA Cup🏆
FC ZIMBERIIIIII

Turneu i dytë në futboll të vogël Arena Cup 2022/23 në stadiumin Arena Sport në fshatin Hotël të Komunës së Likovës.

260m gypa f200 do të vendosen për banoret e lagjes para vendosjes së trotuarit në f.Likovë prej në hyrje të fshatit (çes...
04/01/2023

260m gypa f200 do të vendosen për banoret e lagjes para vendosjes së trotuarit në f.Likovë prej në hyrje të fshatit (çeshmja e h.Hasipit) e deri ura e Ademit (afër varrezave të dëshmorëve në f.Hotël, përfundim të f.Likovë).

Ky projekt bëhet bashkarisht me banorët e f.Likovë dhe Komunën e Likovës.

Urime, Kryetar 64 vjetorin e lindjes,Lutemi që Zoti të të j*p shëndet, pasi je prijës yni i pa zëvendësueshëm.Gjithmon i...
04/01/2023

Urime, Kryetar 64 vjetorin e lindjes,

Lutemi që Zoti të të j*p shëndet, pasi je prijës yni i pa zëvendësueshëm.

Gjithmon i rreshtuar pas vizionit tënd.

31/12/2022

GËZUAR VITIN E RI 2023!
Shëndet, mirëqenie dhe shumë suksese në Vitin e Ri!

Me respekt,
Erkan Arifi.

Sot ishim për vizit zyrtare në Komunën e Haraçinës ku u takuam me kryetarin z.Ridvan Ibrahimi, për të thelluar bashkëpun...
29/12/2022

Sot ishim për vizit zyrtare në Komunën e Haraçinës ku u takuam me kryetarin z.Ridvan Ibrahimi, për të thelluar bashkëpunimin ndërkomunal në mes dy komunave.

- Sot u mbajt seanca e rradhës, e Këshillit të Komunës së Likovës. - Gjatë ditës sotme u mbajt seanca e rradhës e Këshil...
28/12/2022

- Sot u mbajt seanca e rradhës, e Këshillit të Komunës së Likovës.

- Gjatë ditës sotme u mbajt seanca e rradhës e Këshillit të Komunës së Likovës, ku një ndër pikat e rendit të ditës u aprovua edhe Buxheti për vitin 2023 .

- Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi i falemenderoi përzemërsisht të gjithë këshilltarët për bashkëpunimin e ndërsjellt, ku bashkarisht edhe në vitet e ardhshme të i shërbejm banorëve të komunës tonë.

Krenar me udhëheqjen dhe femrën shqiptare kur është në pozitë udhëheqëse, e kështu është edhe drejtoresha e ndërmarrjes ...
28/12/2022

Krenar me udhëheqjen dhe femrën shqiptare kur është në pozitë udhëheqëse, e kështu është edhe drejtoresha e ndërmarrjes publike komunale "Pisha", znj.Valdete Ramadani .

Sot në seancën e fundit të këshillit Komunal të Komunës së Likovës për vitin 2022, NKP "Pisha" dëshmoi se viti 2022 ishte vit i suksesit dhe ndërmarrja pati rritje në të gjitha aspektet buxhetore dhe kjo është edhe fal angazhimit të udhëheqësisë së Pishës, falë ndërgjegjësimit të qytetarëve dhe bashkëveprimit me institucionin Komunë.

T'a ruajmë ambientin e të tregojmë se qytetaria jonë është në themelet e shoqërisë së komunës tonë.

27/12/2022

Në qendren me nevoja te veçanta në f.Orizare, do të përururohet shum shpejt dhoma senzorike e cila u dedikohet fëmijëve me aftësi të kufizuara. Bëhet fjalë për një dhomë me gjithë pajisjet e nevojshme të cilët sipas ekspertëve u nevojitet fëmijëve që kanë probleme të ndryshme. Dhoma senzorike, ka një domethënie shumë të madhe për fëmijët me aftësi të kufizuara. Dhomën senzorike përveç fëmijëve që janë në qendren me nevoja të veçanta do të mund ta shfrytëzojnë edhe fëmijët e kësaj kategorie që janë jashtë këtij institucioni.

24/12/2022

"𝐔𝐧𝐞̈ 𝐧𝐮𝐤 𝐛𝐞̈𝐣 𝐩𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐭𝐨𝐤𝐚 𝐭𝐞̈ 𝐬𝐡𝐞𝐧𝐣𝐭𝐚 𝐬𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐥𝐚𝐫𝐚 𝐦𝐞 𝐠𝐣𝐚𝐤𝐮𝐧 𝐞 𝐫𝐢𝐧𝐢𝐬𝐞̈ 𝐬𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞. 𝐌𝐨𝐬 𝐭𝐞̈ 𝐠𝐚𝐛𝐨𝐣𝐧𝐞̈ 𝐬𝐞𝐩𝐬𝐞 𝐮𝐧𝐞̈ 𝐧𝐮𝐤 𝐣𝐚𝐦 𝐢 𝐤𝐮𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐯𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐤𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐠𝐣𝐞𝐥𝐛𝐞̈𝐫𝐭𝐚 𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐡𝐚."

- 𝐀𝐥𝐢 𝐀𝐡𝐦𝐞𝐭𝐢

📍Në ambietin e Komunës së Likovës, në sallën e Këshillit Komunal❗️ ✒️ Trajnimi i radhës ,,Shahu në Shkolla,, si lënd zgj...
24/12/2022

📍Në ambietin e Komunës së Likovës, në sallën e Këshillit Komunal❗️

✒️ Trajnimi i radhës ,,Shahu në Shkolla,, si lënd zgjedhore♟️

🔥 Likove e dha provimin ♟️♥️

🔸️Faleminderit Ministria e Arsimit, Komuna e Likovës,KSH Teuta, Faleminderit gjithësecilit që ish*t prezent 🤝

24/12/2022

Mirmëngjesi,

Në dalje të f.Likovë, afër murit të pendës së Likovës, në vendin që deri tash ishte pasqyrë e shëmtuar, hudheshim materiale të forta nga disa njerz të pa ndërgjeghshëm. Tani me punimet që po kryhen në këtë aks, përveç se do bëhet asfaltimi, është e paraparë edhe ndërtimi i murit dhe mbjellja e fidaneve, me çka edhe kjo pjesë do marrë pamjen që meriton, edhe do jet edhe më atraktive për vizitorët.

Qindra Hafizë të Kur'anit diplomuan këto ditë në Turqi 🤲
23/12/2022

Qindra Hafizë të Kur'anit diplomuan këto ditë në Turqi 🤲

Fundvit i mbarë,Faleminderit kryetar, z.Ali Ahmeti.Bashkë vazhdojmë👏
22/12/2022

Fundvit i mbarë,

Faleminderit kryetar, z.Ali Ahmeti.

Bashkë vazhdojmë👏

Sot filluan edhe zyrtarisht punimet për vendosjen e trotuarit në f.Likovë prej në hyrje të fshatit (çeshmja e h.Hasipit)...
22/12/2022

Sot filluan edhe zyrtarisht punimet për vendosjen e trotuarit në f.Likovë prej në hyrje të fshatit (çeshmja e h.Hasipit) e deri ura e Ademit (afër varrezave të dëshmorëve në f.Hotël, përfundim të f.Likovë).

Ky projekt bëhet bashkarisht me banorët e f.Likovë dhe Komunën e Likovës.

Përhajr e ecshin punimet në rrugën e duhur.

MIRËMËNGJESI 😊Në rrugën e sapo asfaltuar në f. Hotël, në vendet më specifike, ku realisht ekzistonte rreziku, sot janë v...
22/12/2022

MIRËMËNGJESI 😊

Në rrugën e sapo asfaltuar në f. Hotël, në vendet më specifike, ku realisht ekzistonte rreziku, sot janë vendosur mbrojtëse adekuate, për të siguruar qarkullimin.

Sot me zv.kryeministrin e RMV z.Artan Grubi, ministrin e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini dhe...
21/12/2022

Sot me zv.kryeministrin e RMV z.Artan Grubi, ministrin e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini dhe deputetët Arbër Ademi dhe Berat Ajdari formalizuam sot me nënshkrimin e marrëveshjes për investime,në vlerë prej 200 milionë denarë nga Buxheti i shtetit për përfundimin e projektit të ujësjellësit në komunën e Likovës.

Urojmë punë të mbarë dhe realizimin sa më të shpejtë të këtij projekti që është nevojë e domosdoshme e banorëve të kësaj zone.
---------------------------

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, e takoj reisin e Bashksisë Fetare Islame, z.Shaqir ef. Fetau, myftiun ...
21/12/2022

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, e takoj reisin e Bashksisë Fetare Islame, z.Shaqir ef. Fetau, myftiun e myftenisë së Kumanovës z. Abedin ef. Imeri dhe imamin e xhamisë së f.Mateç, z.Enver Azizi, ku u diskituan tema të ndyshme në interes të banoreve të Komunës së Likovës dhe në përgjithësi.

21/12/2022

Mirmëngjesi,

Tashmë punimet për ndërtimin e rrugës në f.Likovë nga varrezat e fshatit e në drejtim të r.Freskijës po ecin ashtu siç duhet.

Së shpejti kjo rrugë do të bëhet me të gjitha standardet e duhura duke e plotësuar edhe marrë titullin si bulevard për këtë fshat.

Një lajm i gëzuar për banorët e komunës tonë.Në seancën e sotme të Qeverisë, me kerkesë të Kryetarit të Komunës së Likov...
20/12/2022

Një lajm i gëzuar për banorët e komunës tonë.

Në seancën e sotme të Qeverisë, me kerkesë të Kryetarit të Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi deri te Ministria e ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor dhe Qeveria e RMV, dhe me propozim të Ministrit për ambient jetësor dhe planifikimi hapësinor z. Naser Nuredini, u vendos në seancë të Qeverisë që Komunës së Likovës t'i ndahen 200 milionë denarë ( mbi 3.2 Milion Euro ), të cilat do të investohen për përfundimin e tërësishëm të projektit të ujësjellësit në territorin e komunës tonë .

Vazhdojmë....
----------

Mirmëngjesi,Në Kratovë u mbajtën gara në futboll ku klubi i shkollës së mesme komunale "Ismet Jashari" e ka marrë vendin...
20/12/2022

Mirmëngjesi,

Në Kratovë u mbajtën gara në futboll ku klubi i shkollës së mesme komunale "Ismet Jashari" e ka marrë vendin e parë.

Përgëzime e suksese të mëtutjeshme!

Kënaqësi që bashkë të ndjekim ndeshjen mes Argjentinës dhe Francës ⚽️
18/12/2022

Kënaqësi që bashkë të ndjekim ndeshjen mes Argjentinës dhe Francës ⚽️

Mirmëngjesi 😊 Uroj të kaloni një të diele të bukur.
18/12/2022

Mirmëngjesi 😊

Uroj të kaloni një të diele të bukur.

MIRËMËNGJESI 😊Në prezencë, të zv. Kryeministrit të parë, z. Artan Grubi, Ministrit të punëve të jashtme, z. Bujar Osmani...
17/12/2022

MIRËMËNGJESI 😊

Në prezencë, të zv. Kryeministrit të parë, z. Artan Grubi, Ministrit të punëve të jashtme, z. Bujar Osmani, Ministrit të arsimit dhe shkencës, z. Jeton Shaqiri, deputetëve të zonës, drejtorit të Byrosë për zhvillim regjional, z. Ramiz Rexhepi dhe qytetarëve, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir edhe zyrtarisht lëshoi në përdorim Asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël, prej tek rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit.

Të gjithë bashkë, Kryetari i komunës, Këshilli komunal dhe administrata komunale në bashkëpunim edhe me mbështetje nga pushteti qendror - Qeveria, në vazhdimësi do të realizojmë projekte në interes të banorëve tonë.

🇦🇱LIDER lindesh nuk bëhesh!
16/12/2022

🇦🇱LIDER lindesh nuk bëhesh!

Sot, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi si nikoqir, bashkë  me zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi, zv....
16/12/2022

Sot, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi si nikoqir, bashkë me zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi, zv. Ministrin për transport dhe lidhje, z. Bekim Rexhepi, ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani, deputetët e zonës, Arbër Ademi dhe Berat Ajdari, bëm fillimin e punimeve për rehabilitimin dhe rekonstkrumin e rrugës lokale P2133 deri tek liqeni i Likovës.

Sipas projektit, gjatësia totale e trasës është 3.5 km.

Sot filluam me rregullimin e trotuarit në rrugën kryesore të f.Hotël.Ky projekt realizohet së bashku me banorët e fshati...
15/12/2022

Sot filluam me rregullimin e trotuarit në rrugën kryesore të f.Hotël.

Ky projekt realizohet së bashku me banorët e fshatit, vazhdojmë me projekte të tjera.

Address

F. Mateç
Kumanovë

Telephone

+38931463180

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Erkan Arifi posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Erkan Arifi:

Videos

Category

m-r Erkan Arifi

Të dhënat e Kryetarit të Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi,

U lind, më dt. 19.10.1984, në Kumanovë, ku që nga lindja është me vendbanim të përhershëm në vendlindjen e tij, f.Mateç. Është prind i dy fëmijëve (djalë dhe vajzë), ku përveç tyre bashkëjeton nënkuptohet me gruan dhe dy prindërit.

Shkollën fillore e ka kryer në vendlindje në SH.F.K. ,,Kultura,, f.Mateç, Komuna e Likovës

Nearby media companies


Other Magazines in Kumanovë

Show All

Comments

Kori Komunal "Zejadin Ismaili" - Likovë!
Shpall konkurs dhe audicion për anëtar të ri në formacionin Kori Komunal"Zejadin Ismaili"-Likovë!

Kontakt informacioni: 072 574 163, Florim Zulfiu, koordinator&dirigjent i Korit Komunal"Zejadin Ismaili-Likovë.
- Vazhdojn punimet e ndërtimit të rrjetit primar të Kanalizimit fekal në f. Vaksincë.
Bashkë me përfaqësuesit e Alpak-Eko sot nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit në fushën e ekologjisë, respektivisht të grumbullimit, selektimit dhe transportimit të mbeturinave të paketimit.

Me këtë marrëveshje njëkohësisht sigurojmë edhe edukimin dhe ngritjen e vetëdijes posaçërisht tek nxënësit, si dhe vendosjen e kontejnerëve për selektim të mbeturinave nëpër shkollat komunale dhe vendet publike.
Sot në zyrat e Komunës së Likovës, Kryetari z.Erkan Arifi organizoj takim të përbashkët me profesionistët e bujqësisë në komunën tonë, si dhe me konsultanten në lidhje me IPARD - Programën e Agjencionit për përkrahje financiare dhe zhvillim rural, ku u diskutuan shumë tema të rëndësishme në lidhje me zhvillimin e bujqësisë në Komunën tonë.
– Gëzuar 7 Marsi – Dita e Mësuesit,

– Çdo vit festohet 7 Marsi- Dita e Mësuesit, që na përkujton ditën kur më 7 mars 1887, u hap në Korçë,mësonjëtorja kombëtare shqipe nën drejtimin e Pandeli Sotirit.

– Dita e Mësuesit është festë kombëtare nuk është vetëm për punonjës të arsimit shqiptar, por edhe për nxënës e studentë, është një festë që festohet në çdo familje shqiptare. Kjo është një traditë e bukur e krijuar tek populli ynë. Në këtë ditë të rëndësishme të arsimit shqiptar, kujtojmë me respekt të thellë veprën e ndritur të mësuesve dhe patriotëve të shquar, që punuan me përkushtim dhe bënë sakrifica të mëdha, për zhvillimin e arsimit kombëtar.
Një urim shumë të madh për të gjithë mësuesit, ata që i dhanë dhe i j*pin dritë, frymë dhe shpirt kombit.

– GËZUAR 7 MARSIN !
Të nderuar banorë të Komunës së Likovës,

Duke pasur parasysh durimin tuaj që meriton respektin më të madh deri tani, më lejoni të ju informojmë se nga data 7 mars 2022, se në rrugën Mateç-Ropalcë do vazhdojnë punimet ndërtimore për rregullimin e rrugës.

Ju lutemi që për arsye të punëve ndërtimore të rrugës, ta përdorni rrugën alternative Mateç-Vishticë me qëllim të evitimit të ngarkesës kohore për realizimin e këtij projekti madhor ashtu siç duhet.

Ju falënderojm sinqerisht për bashkpunimin e ndërsjelltë qytetar-Komunë (institucion).

E premte,

04 mars 2022.

Zyra e Kryetarit
Rregullimi i kanalizimit fekal te SH.F.K. "Rilindja" në f.Llojan.
Përhajr nata e Israsë dhe Mi’raxhit 🤲
Së bashku me Kryetarin e këshillit komunal, z.Zekirja Shaini, në vazhdën e bashkëpunimit me Shoqatën Bëmirëse Vlera 2019, kishim takim me kryetarin e shoqatës së lartëpërmendur për të diskutuar për fillimin e punimeve tek vendi për parkim në kompleksin e dëshmorëve në Sllupçan.

Ky projekt realizohet me shoqatën e lartëpërmendur.
– Sot u mbajt seanca e 5 (pestë), e Këshillit të Komunës së Likovës.

– Gjatë ditës sotme u mbajt seanca e 5 – të e Këshillit të Komunës së Likovës.

– Në këtë rend dite u diskutuan shumë propozim vendime në të mirë të banoreve tanë.
Gjatë ditës së sotshme pas namazit të xhumasë në varrezat e fshatit Sllupçan u bë shpalosja e Pllakës përkujtimore e cila u vendos për nderë të Dëshmorëve të rënë me 23 shtator të vitit 1944 tek v.q. " Udhët e bardha " , afër fshatit Allashec, në betejën e Runicës, edhe ate : Esat Fazliu nga Miratoci, Fejzulla Demiri nga Sllupçani, Nezir Isaki nga Sllupçani dhe Jahi Osmani nga Sllupçani.
Falemenderojm këshillin organizativ me në krye, z. Fejzulla Arifi .
Të nderuar banore të Komunës së Likovës dhe më gjërë ju njoftojm se Bashkësia Fetare Islame e RMV- së, me rastin e Israsë dhe Miraxhit organizon: Manifestim qendrorë
26 Shkurt ora 18.00.
x

Other Magazines in Kumanovë (show all)

Përkrahësit e AIbin Kurtit The Warden Post Heshtje Center for Investigative Journalism SCOOP-Macedonia AutoFocus ThestateNews24 Машки Магазин Трендсетери МК Cafebarrestoran.mk Трендсетери Welcome to Macedonia Емитер Identities: Journal for Politics, Gender and Culture Современост - списание за литература  Modernity - Културен живот