Cut Media

Cut Media Cut Media Production Медиумска Продукција и Услуги За Дигитални Медиуми

Кат Медиа е комплетна медиумско-продукциска куќа, составена од креативци и инжињери со повеќе од 20 годишно искуство во индустријата.
Како медиумска продукциска куќа, ние сме добро запознаени со аудио и видео проекти, како за радио така и за телевизија. Дополинително, добро ни се познати потребите на нашите клиенти, со тоа нудиме комплетно решение за нивните онлајн потреби.

Operating as usual

Photos from Cut Media's post
14/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
09/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
09/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
08/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
08/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
02/10/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
30/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
29/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
26/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
26/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
26/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
26/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
25/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
25/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
19/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
19/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
11/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
11/09/2021

Photos from Cut Media's post

Ана Николовска: “Точно 10 години од моето прво телевизиско појавување, на овој ден пред цела деценија, збунета и со еден...
10/09/2021

Ана Николовска:
“Точно 10 години од моето прво телевизиско појавување, на овој ден пред цела деценија, збунета и со еден тон трема ја започнав приказната која сеуште трае!
Една третина од животот поминат во светот на медиумите… беше турбулентно, понекогаш и исцрпувачко, но беше и сеуште е мое најголемо задоволство! Растев со камерите или подобро кажано, тие ми помогнаа да пораснам…
И после 10 години медиумска кариера, кога би требало повторно да бирам, без двоумење би одбрала да чекорам по истиов пат!
Неизмерно благодарам на моите гледачи, Вие сте причината за моето постоење во етерот, на оние кои ми дадоа шанса, знаење и можност да се докажам и секако најмногу од се на мојот незаменлив тим - Вие не сте само дел од моите проекти - Вие сте дел од моето семејство!!!”

Ана Николовска:
“Точно 10 години од моето прво телевизиско појавување, на овој ден пред цела деценија, збунета и со еден тон трема ја започнав приказната која сеуште трае!
Една третина од животот поминат во светот на медиумите… беше турбулентно, понекогаш и исцрпувачко, но беше и сеуште е мое најголемо задоволство! Растев со камерите или подобро кажано, тие ми помогнаа да пораснам…
И после 10 години медиумска кариера, кога би требало повторно да бирам, без двоумење би одбрала да чекорам по истиов пат!
Неизмерно благодарам на моите гледачи, Вие сте причината за моето постоење во етерот, на оние кои ми дадоа шанса, знаење и можност да се докажам и секако најмногу од се на мојот незаменлив тим - Вие не сте само дел од моите проекти - Вие сте дел од моето семејство!!!”

Photos from Cut Media's post
10/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
09/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
04/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
04/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
04/09/2021

Photos from Cut Media's post

Photos from Cut Media's post
04/09/2021

Photos from Cut Media's post

Address

Skopje
1000

Products

Емисија
КВАДРАТ секоја недела од 11:30 и
УРБАН БЛОК секоја недела во 12:30
на Тв Алфа

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Cut Media posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Cut Media:

Videos

Our Story

Медиумска Продукција и Услуги За Дигитални Медиуми Кат Медиа е комплетна медиумско-продукциска куќа, составена од креативци и инжињери со повеќе од 20 годишно искуство во индустријата. Дополинително, добро ни се познати потребите на нашите клиенти, со тоа нудиме комплетно решение за нивните онлајн потреби.

Nearby media companies


Other Broadcasting & media production in Skopje

Show All

Comments

ШИКАРНО!!!