Dehari Production

Dehari Production Inqizime për ahengje familjare (dasma,fejesa,kanagjegje,synetime etj)
Video Klipe
Fotografi
Dizajne Grafike (Logo,Flyera,Reklama)
Web Design...
(1)

Dehari Production bën inqizime për ahengje familjare ( dasma, fejesa, kanagjegje, synetime etj. )
Video Klipe
Fotografi
Dizajne Grafike ( Logo, Flyera, Reklama etj. )
Web Design

Operating as usual

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign: A...
03/02/2020

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.

Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Design: Alaudin Kamberi

27/05/2017
Bekim Dehari

Ju pershendes me Video Klipin e pare nga Besnik Dehari ( 9 vjecar ) - Ramazani Plote Meshire ...
Teksti: Hazbi Ahmeti (Therra)
Studio: Ardian Kastrati
Video: MAF

Ju pershendes me Video Klipin e pare nga Besnik Dehari ( 9 vjecar ) - Ramazani Plote Meshire ...
Teksti: Hazbi Ahmeti (Therra)
Studio: Ardian Kastrati
Video: MAF

10/11/2016
Bekim Dehari

By: DEHARI Production

Ju pershendes me kete balad te mrekullueshme.

By: DEHARI Production
09/11/2016
Bekim Dehari

By: DEHARI Production

Pershendetje per te gjithe...

18/07/2016
Bekim Dehari & Sefaja - Falma dashurinë

Promovimi i video klipit 5
Bekim Dehari & Sefaja - Falma dashurinë
By: DEHARI Production
Falenderim: Hotel Reastaurant NEW STAR, XiMi Milaimi dhe të gjithë që kontribuan për realizimin e video klipit.

Bekim Dehari & Sefaja - Falma dashurinë By: DEHARI Production

18/07/2016
Bekim Dehari & Sefaja - Nurten

Promovimi i video klipit 4
Bekim Dehari & Sefaja - Nurten
By: DEHARI Production
Falenderim: Hotel Reastaurant NEW STAR, XiMi Milaimi dhe të gjithë që kontribuan për realizimin e video klipit.

Bekim Dehari & Sefaja - Nurten By: DEHARI Production

17/07/2016
Bekim Dehari & Sefaja Më premtove

Promovimi i video klipit 3
Bekim Dehari & Sefaja - Më premtove...
By: DEHARI Production
Falenderim: Hotel Reastaurant NEW STAR, XiMi Milaimi dhe të gjithë që kontribuan për realizimin e video klipit.

Bekim Dehari & Sefaja - Më premtove By: DEHARI Production

17/07/2016
Bekim Dehari & Sefaja - E në fund jam vra

Promovimi i video klipit 2
Bekim Dehari & Sefaja - E në fund jam vra
By: DEHARI Production
Falenderim: Hotel Reastaurant NEW STAR, XiMi Milaimi dhe të gjithë që kontribuan për realizimin e video klipit.

Bekim Dehari & Sefaja - E në fund jam vra By: DEHARI Production

Promovimi i video klipit:Bekim Dehari & Sefaja - Ti ma fale jetënBy: DEHARI Production Falenderim:  Hotel Reastaurant NE...
16/07/2016
Bekim Dehari & Sefaja - Ti ma fale jetën

Promovimi i video klipit:
Bekim Dehari & Sefaja - Ti ma fale jetën
By: DEHARI Production
Falenderim: Hotel Reastaurant NEW STAR, XiMi Milaimi dhe të gjithë që kontribuan për realizimin e video klipit.

Bekim Dehari & Sefaja - Ti ma fale jetën By: DEHARI Production

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.com
24/05/2016

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.com
24/06/2015

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign: A...
05/06/2015

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign: A...
13/05/2015

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Logo personale apo për kompaninë tuaj.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.com
18/04/2015

Logo personale apo për kompaninë tuaj.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Fotografi profesionale për çdo moment tuajin.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.com
13/04/2015

Fotografi profesionale për çdo moment tuajin.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Dizajn për Web Faqen tuaj.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.com
11/04/2015

Dizajn për Web Faqen tuaj.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]

Dizajn të kartvizitave.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign: Alaudin Kamberi
10/04/2015

Dizajn të kartvizitave.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign: A...
09/04/2015

Inqizime në Full HD për ahengjet e juaja familjare.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Dizajn profesional të reklamimeve për kompaninë tuaj.Contact: +389/ 070 484 584E-mail: dehariproduction@gmail.comDesign:...
09/04/2015

Dizajn profesional të reklamimeve për kompaninë tuaj.
Contact: +389/ 070 484 584
E-mail: [email protected]
Design: Alaudin Kamberi

Dehari Production bën inqizime për ahengje familjare ( dasma, fejesa, kanagjegje, synetime etj. )Video KlipeFotografiDiz...
07/04/2015

Dehari Production bën inqizime për ahengje familjare ( dasma, fejesa, kanagjegje, synetime etj. )
Video Klipe
Fotografi
Dizajne Grafike ( Logo, Flyera, Reklama etj. )
Web Design

Cover design: Alaudin Kamberi

Dehari Production bën inqizime për ahengje familjare ( dasma, fejesa, kanagjegje, synetime etj. )Video KlipeFotografiDiz...
06/04/2015

Dehari Production bën inqizime për ahengje familjare ( dasma, fejesa, kanagjegje, synetime etj. )
Video Klipe
Fotografi
Dizajne Grafike ( Logo, Flyera, Reklama etj. )
Web Design

Logo design: Alaudin Kamberi

Address

Fan Noli
Skopje
1000

Telephone

+38970484584

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Dehari Production posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Dehari Production:

Nearby media companies


Other Broadcasting & media production in Skopje

Show All