Pulse Media

Pulse Media Pulse Media е маркетинг агенција која за прв пат на македонскиот пазар нуди единствена и уникатна можност за рекламирање во автобус. Имено, станува збор за мултимедиа реклами кои се емитуваат на монитори поставени во автобусите од јавниот скопски превоз (ЈСП). Преку оваа платформа за рекламирање, вашата компанија ќе биде презентирана на привлечен и досега не виден начин. Услугите кои ги нудите ќе бидат забележани од страна на потенцијалните клиенти/потрошувачи кои се во голем број и секојдневно ги користат услугите на градскиот превоз, а се на возраст бувално од 7 до 77 години. Знаејќи ги барањата и очекувањата на компаниите во Македонија, ова маркетинг платформа ќе допринесе видливоста на вашите услуги да биде презентирана како никогаш досега, а со тоа Вашата компанија ќе добие “нови очи“.

Operating as usual

Iute Credit - Најбрзи и најкомфорни кредити во Македонија! 🌶💰......#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad ...
27/08/2019

Iute Credit - Најбрзи и најкомфорни кредити во Македонија! 🌶💰
.
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

За повеќе инфо контактирајте не на телефонскиот број во био. 🚃⚡🖥📈💱✔......#pulsemedia #skopje #macedonia #publictranspor...
15/04/2019

За повеќе инфо контактирајте не на телефонскиот број во био. 🚃⚡🖥📈💱✔
.
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Повелете! Влезот на сите концерти е СЛОБОДЕН! 😊#Полихимниа 🎼
26/03/2019

Повелете! Влезот на сите концерти е СЛОБОДЕН! 😊#Полихимниа 🎼

Започнете уште денес! 🌸 #пулсемедиа ви гарантира поефективен начин на комуникација помеѓу вас и потрошувачот. ....#pulse...
13/03/2019

Започнете уште денес! 🌸 #пулсемедиа ви гарантира поефективен начин на комуникација помеѓу вас и потрошувачот.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Happy International Women’s Day !🌸🌼💐🌷🌹🌺
08/03/2019

Happy International Women’s Day !🌸🌼💐🌷🌹🌺

За кое макало се одлучивте денес? #рајскаградина ....#макало #реклама #маркетинг #skopje #ad #skopje #food #busad #puls...
05/03/2019

За кое макало се одлучивте денес? #рајскаградина
.
.
.
.
#макало #реклама #маркетинг #skopje #ad #skopje #food #busad #pulsemedia #macedonia #pulsemedia #skopje #publictransport #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Добро утро! 🌼 Тимот на Пулсе медиа Ви посакува успешна работна недела! ✨📊✅.....#pulsemedia #skopje #macedonia #publictr...
04/03/2019

Добро утро! 🌼
Тимот на Пулсе медиа Ви посакува успешна работна недела! ✨📊✅
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Искористете го овој уникатен маркетинг канал и допрете полесно до вашите таргет потрошувачи.🚌🥇✅ .....#pulsemedia #skopje...
19/02/2019

Искористете го овој уникатен маркетинг канал и допрете полесно до вашите таргет потрошувачи.🚌🥇✅
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Тимот на Pulse Media Ви посакува успешен почеток на работната недела! ☕......#pulsemedia #skopje #macedonia #publictran...
18/02/2019

Тимот на Pulse Media Ви посакува успешен почеток на работната недела! ☕
.
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #monday #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Најнов и единствен метод за таргетиран маркетинг во Македонија! 🚃⚡🖥📈💱✔За повеќе инфо контактирајте не на телефонскиот бр...
15/02/2019

Најнов и единствен метод за таргетиран маркетинг во Македонија! 🚃⚡🖥📈💱✔
За повеќе инфо контактирајте не на телефонскиот број во био. .
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Pulse Media Ви нуди можност најлесно и најефективно да допрете до вашата таргет потрошувачи!За повеќе инфо јавете се на ...
14/02/2019

Pulse Media Ви нуди можност најлесно и најефективно да допрете до вашата таргет потрошувачи!
За повеќе инфо јавете се на телефонскиот број во био..
.
.
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #advertising #advertisement #outdoormarketing #advertisingagency #marketingdigital #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Нов и единствен начин на рекламирање во Македонија! За повеќе информации јавете ни се на бројот во био.📞✅🚌....#pulsemedi...
13/02/2019

Нов и единствен начин на рекламирање во Македонија! За повеќе информации јавете ни се на бројот во био.📞✅🚌
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #makedonija #bus #ad #jsp #marketing ##пулсемедиа #маркетинг #реклама

Медиум преку кој најлесно ќе допрете до вашата таргет група!⚡🚌⚡🖥⚡📈 .....#pulsemedia #marketing #ads #bus #skopje #реклам...
07/02/2019

Медиум преку кој најлесно ќе допрете до вашата таргет група!⚡🚌⚡🖥⚡📈 .
.
.
.
.
#pulsemedia #marketing #ads #bus #skopje #реклама #автобус #јсп #скопје

⚠️4.000.000 патници месечно имаат прилика да ја видат вашата реклама⚠️✅🚍....#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransp...
06/02/2019

⚠️4.000.000 патници месечно имаат прилика да ја видат вашата реклама⚠️✅🚍
.
.
.
.
#pulsemedia #skopje #macedonia #publictransport #ad #marketing #bus #jsp #јсп #скопје #пулсемедиа #реклама #тв

Понеделник, ден за нови почетоци! Успешна работна недела Ви посакува тимот на Pulse Media☘️✨
04/02/2019

Понеделник, ден за нови почетоци! Успешна работна недела Ви посакува тимот на Pulse Media☘️✨

Најнов и единствен метод за таргетиран маркетинг во Македонија!🚌🖥📊📈✅              .....#pulsemedia #marketi...
31/01/2019

Најнов и единствен метод за таргетиран маркетинг во Македонија!🚌🖥📊📈✅

.
.
.
.
.
#pulsemedia #marketing #ads #bus #skopje #реклама #автобус #јсп #скопје

Резервирај на време и искористи ПОПУСТ до -35% 🏂🤸‍♀️🤽‍♂️  JK Travel Shtipwww.pulsemedia.mk☎️078399062
06/01/2019

Резервирај на време и искористи ПОПУСТ до -35% 🏂🤸‍♀️🤽‍♂️ JK Travel Shtip

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Најискрени желби за среќни празници и весела Нова година Ви посакува тимот на Пулсе Медиа! 🎅
31/12/2018

Најискрени желби за среќни празници и весела Нова година Ви посакува тимот на Пулсе Медиа! 🎅

Ако доцни платата, не треба да доцнат и подароците! 😉 Со IuteCredit до #ПодарокЗаСите 🎁 Аплицирај онлајн на: www.iutecre...
20/12/2018

Ако доцни платата, не треба да доцнат и подароците! 😉 Со IuteCredit до #ПодарокЗаСите 🎁 Аплицирај онлајн на: www.iutecredit.mk

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Varumin® е хербален лек во форма на орален раствор. Се користи како дополнителна терапија при лекување на:✅ #Малигни заб...
14/12/2018

Varumin® е хербален лек во форма на орален раствор. Се користи како дополнителна терапија при лекување на:
✅ #Малигни заболувања
✅За време на #хемотерапија
✅Акутни и хронични заболувања
✅ HPV инфекции (CIN I и CIN II)
✅ Мултиплекс #склероза
✅Анемија и #леукемија
✅Го подобрува #имунитетот и општата состојба на организмот
Повеќе на: https://goo.gl/vEkY3B

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Во Форца земи пари за само 15 минути.Првиот кредит е без камата и без провизии. Понуда за вистински погодок. 💚Добредојце...
06/12/2018

Во Форца земи пари за само 15 минути.
Првиот кредит е без камата и без провизии.
Понуда за вистински погодок. 💚

Добредојце #Форца во големото семејство!
www.pulsemedia.mk
☎️078399062

23/11/2018

Само Денес!!! Купи 3 и добиј 1 БЕСПЛАТЕН ПРОИЗВОД во LCwaikiki 🎁
.
Убавина и префинетост во секој детаљ!

Прекрасни парчиња кои во комбинација прават одличен аутфит. LCwaikiki 👨‍👩‍👧‍👦Добредојде Lcwaikiki во големото семејство....
22/11/2018

Прекрасни парчиња кои во комбинација прават одличен аутфит. LCwaikiki 👨‍👩‍👧‍👦

Добредојде Lcwaikiki во големото семејство.
www.pulsemedia.mk
☎️078399062

🍗🍗🍗Побарајте во маркетите свежо пилешко месо од линијата Natur! 🍗🍗🍗♡Со потекло од Словенија 👌♡Добредојде Perfect Poultry...
19/11/2018

🍗🍗🍗Побарајте во маркетите свежо пилешко месо од линијата Natur! 🍗🍗🍗

Со потекло од Словенија 👌

Добредојде Perfect Poultry во големото семејство.

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

За нештата да станат појасни - читајте ФОКУС 🗞www.pulsemedia.mk☎️078399062
30/10/2018

За нештата да станат појасни - читајте ФОКУС 🗞

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Одличен начин да бидете забележани!✔️Дигиталното рекламирање во автобус Проверете зошто сме најдобри👌www.pulsemedia.mk☎️...
26/10/2018

Одличен начин да бидете забележани!
✔️Дигиталното рекламирање во автобус

Проверете зошто сме најдобри👌
www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Како најбрзо до 30.000 денари?! Само со лична карта во IuteCredit! IuteCredit – НАЈбрзи и НАЈкомфорни онлајн кредити во ...
16/10/2018

Како најбрзо до 30.000 денари?! Само со лична карта во IuteCredit!

IuteCredit – НАЈбрзи и НАЈкомфорни онлајн кредити во Македонија! 🌶️🌶🌶

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Не заборавај да додадеш #Yovita во твојата количка за пазарење! 🥛www.pulsemedia.mk☎️078399062
09/10/2018

Не заборавај да додадеш #Yovita во твојата количка за пазарење! 🥛

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Чувство на безгрижност 👨‍👩‍👦‍👦 #BOSCH www.pulsemedia.mk☎️078399062
03/10/2018

Чувство на безгрижност 👨‍👩‍👦‍👦 #BOSCH

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Ниту еден ден не може да биде толку напорен, колку што ти можеш да уживаш во него. #ZlatenDabwww.pulsemedia.mk☎️07839906...
28/09/2018

Ниту еден ден не може да биде толку напорен, колку што ти можеш да уживаш во него. #ZlatenDab

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

26/09/2018

Одличен почеток на денот 👌
#SutasMacedonia

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Најбрзо до информации! 💛 ZK.mk ✔купони за попусти✔совети✔рекламиwww.pulsemedia.mk☎️078399062
20/09/2018

Најбрзо до информации! 💛
ZK.mk

✔купони за попусти
✔совети
✔реклами

www.pulsemedia.mk
☎️078399062

Оставете вистински впечаток, со безвременскиот минимализам на Обаку ⌚www.pulsemedia.mk☎️ 078399062
13/09/2018

Оставете вистински впечаток, со безвременскиот минимализам на Обаку ⌚

www.pulsemedia.mk
☎️ 078399062

#BOSCH Технологија за живот! Го подобрува квалитетот на живот и помага во зачувување на природните ресурси. 🌳👨‍👩‍👧‍👦www...
03/09/2018

#BOSCH Технологија за живот!

Го подобрува квалитетот на живот и помага во зачувување на природните ресурси. 🌳👨‍👩‍👧‍👦

www.pulsemedia.mk
☎️ 078399062

Зошто ПУЛСМЕДИА? 🖥️📌Систем кој допира до сите потрошувачи надвор од домовите додека се возат во автобус.📌 Опфаќа резличн...
27/08/2018
Pulse Media

Зошто ПУЛСМЕДИА? 🖥️

📌Систем кој допира до сите потрошувачи надвор од домовите додека се возат во автобус.

📌 Опфаќа резлични демографски групи.

📌Обезбедува тековна, атрактивна и квалитетна содржина.

📌Модерен и флексибилен систем со динамично рекламирање и можност за секојдневно адаптирање на вашите содржини.

Address

Ул. Македонија 10/3
Skopje
1000

Telephone

38972227733

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Pulse Media posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Pulse Media:

Videos

Nearby media companies


Other Publishers in Skopje

Show All