Zhurnal Redaktor

Zhurnal Redaktor Agjencia e Lajmeve Zhurnal.mk

Operating as usual

Zhurnal Redaktor's cover photo
30/01/2018

Zhurnal Redaktor's cover photo

Zhurnal Redaktor
30/01/2018

Zhurnal Redaktor

Redaksia Zhurnal plus ne Iftar
04/03/2015

Redaksia Zhurnal plus ne Iftar

Zhurnal-WEBTV
04/03/2015

Zhurnal-WEBTV

Lajme të dorës së parë, Zhurnal plus...
04/03/2015

Lajme të dorës së parë, Zhurnal plus...

Nesër në Zhurnal plus do të lexoni....
04/03/2015

Nesër në Zhurnal plus do të lexoni....

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni.....
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni.....

Lajme të dorës së parë, Zhurnal plus...
04/03/2015

Lajme të dorës së parë, Zhurnal plus...

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

5 SHTATOR - DITA E BOTIMIT TË PARË - GAZETA "ZHURNA PLUS"
04/03/2015

5 SHTATOR - DITA E BOTIMIT TË PARË - GAZETA "ZHURNA PLUS"

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

ZHURNAL
04/03/2015

ZHURNAL

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:
04/03/2015

Në numrin e ri në Zhurnal plus do të lexoni:

Labinot Tahiri-Labi, me 03 maj ne QUEEN CLUB (ish-69)...
04/03/2015

Labinot Tahiri-Labi, me 03 maj ne QUEEN CLUB (ish-69)...

NRG BAND, E PREMTE 26 PRILL 2013, ORA 22:00
04/03/2015

NRG BAND, E PREMTE 26 PRILL 2013, ORA 22:00

Address

11 Oktomvri 2/6-4
Skopje
1000

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Zhurnal Redaktor posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Zhurnal Redaktor:

Nearby media companies


Other Media/News Companies in Skopje

Show All

Comments

Ladies and gentlemen! III International Theatre Festival of an Irish filmmaker and playwright Martin McDonagh will take place in Perm (Russia) 1-7 October 2018. This festival is unique - every two years the best theatres of the world share their experience of understanding plays of the prominent playwright. During the two festivals 39 performances by 27 theaters from 15 countries were presented. Theatres from the Czech Republic, Romania, Kazakhstan, Hungary, Iran, Moldova, Macedonia, Bosnia and Russia are the participants of the festival-2018. Albanian theatre from Skopje will come to the festival with the play "A Behanding". This is the first theatre from Macedonia, that will take part in such a big project. In the troupe of the theater there is an actor Luran Ahmeti, the performer of Husrev Pasha’s role in the series "Magnificent Century". Luran Ahmeti is one of the most popular actors in Macedonia, who succeeded not only in theatre sphere but also in cinema. He became popular all around the world due to his participation in Turkish "Magnificent Century". The Organizing Committee of III International Festival of McDonagh is waiting for the connoisseurs of McDonagh’s works from all over the world and invites media representatives to cooperate. During the festival press-breakfasts, press conferences and the possibility of exclusive interviews with directors and actors will be organized for journalists. The Organizing Committee will be glad to meet representatives and journalists from Macedonia at the festival. The program includes not only performances, but also master classes, lectures and discussions, as well as an extensive out-of-competition program. Such events help our countries learn more about each other by speaking the language of art. Perm is a modern city with an international airport and a developed system of comfortable hotels, where guests can stay.
UÇK-ja: krenaria jonë......!? E vetmja mundësi që iu kishte mbetur shqiptarëve dhe që kishin mundësi me bërë diç gjatë këtyre shekujve të fundit, ishte fundi i shekulli XIX e fillimi i shek XX që njëherit ishin edhe shek më të sukseksshëm të tyre me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës alias UÇK-ja, që ia solli atyre më shtrejtën e më të kërkuarën Lirinë. UÇK-ja, popullin shqiptar e bëri krenar, me namë e famë si para vetes, ashtu edhe atij ballkanik e ndërkombëtar. Pra, UÇK-ja është shkalla më e lartë dhe faza e fundit e zhvillimit të shoqërisë shqiptare si edhe kulminacioni i të gjitha të arriturave . Me organizimin e uçk-së në nivelin ushtarak, shqiptarët arritën të ndryshojnë mendimin antishqiptar të krijuar në opinionin botëror, vendas e ballkanik se:ne nuk jemi ata qysh ata mendojnë për ne, por jemi këta që jemi e që mund edhe të flijohemi për bërjen e ndërtimin e shteti e të lirisë siç janë e ishin edhe popujt tjerë të qytetruar evropian e botëror që i kanë shtetet e tyra të lira. Si në opinionin e brendshëm, ashtu edhe në at të jashtëm edhe më tutje vazhdon të dominoi opcioni për UÇK-në që e çliroj popullin e Kosovës dhe mendimi kundër UÇK-së që ka për çëllim që luftën ta paraqes si luftë terroriste, vëllavrasëse, qytetare, kriminale e që kanë për qëllim pengimin e funkcionimit të shteti e ndërtimit të institucioneve shterore, vetëm e vetëm për ti ruajtur privilegjet e gëzuara në pushtetet e huaja e shtypëse të popullit shqiptar. Është e vërtetë që ky opcion mund të bënë pengesa e ta ngadalson pakëz proçesin, po nuk do të ketë as mundësinë më të vogël që ta ndalon rrotën historike, sikurse që s'ka mundësi të këthehet shigjeta, kur del prej harkut. Sot,po edhe nesër, mund të ipen po edhe mund të shprehën me dhjetra, me qindëra, me mija e me miliona mendime rreth rrugës së lirisë,mirëpo e vërtetë është vetëm një, e ajo është, kush tjetër, pos UÇK-ja e: - Luftta për liri e çlirimin e Kosovës heroike dhe kjo pra është e vërteta historike dhe pa asnjë dyshim kjo është UÇK-ja e lindur nga gjiri e në gjirin e popullit. Lavdi. Mallkuar qoftë ajo dorë tradhtare që mund t'i shkon mendja të mendoj kundër luftës e gjakut të lirisë!?...! Më 18.08.2017.
Një kërkesë bashkëvëllezërve të mij shqiptar në Maqedon. Bashkëqytetar të mi të ndreuar shqiptar që banoni në Maqedoni iu kisha lutur po edhe po iu kërkoi që kësaj radhe të votoni sa ma shumë që është e mundur BDI-në nëse ia dëshironi të mirën juve dhe fëmijëve tuaj. Votimi i ali Ahmetit me shok e veçanërisht z. Xhevat Ademin keni votuar për çlirimin e shqiptarëve në Maqedon dhe ardhmërinë e popullit shqiptar, pasi iu garantoj që XH. Ademi ka qenë i burgosur politk me mua Avdi Gjatën nga Llapi në Pozharevc dhe ka krijuar mjaft veprime të guximshme, dije dhe shok i vërtet si para burgut, gjatë burgut e pas burgut. Për këtë arsye jam i detyruar e i obliguar që të iu tregoj se kush ishte është e do jet shoku im e djali i juaj që ia ruajti nderin po edhe krenarinë e juaj. Sukse e mos hezitoni. Shëndet shoku im. Prof. Mr :Avdi Gjata Besianë Kosovë.