11/05/2025
✨ Selamat Hari Ibu ✨
| 11 Mei 2025 |
Dengan penuh kasih dan penghargaan, Presiden, Ahli Jawatankuasa, serta seluruh keluarga Digital Rhythm Club (DRC), Universiti Malaysia Sabah (UMS), ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Ibu kepada semua ahli kelab, warga kampus, dan seluruh wanita hebat yang bergelar ibu.
Hari Ibu adalah saat untuk kita meraikan kasih sayang yang tidak bertepi, pengorbanan yang tidak ternilai, serta kekuatan luar biasa seorang ibu dalam membentuk insan dan masyarakat. Semoga setiap pelukan, nasihat, dan doa seorang ibu sentiasa menjadi cahaya yang membimbing langkah kita.
Khas buat mereka yang telah kehilangan ibu tersayang, ketahuilah bahawa memori dan kasih beliau tetap hidup dalam setiap detik kehidupan kita. Semoga anda terus diberikan ketabahan dan kekuatan, serta dilimpahi kedamaian dalam mengenang insan yang amat bermakna itu.
Dalam semangat Hari Ibu, marilah kita terus menyemai kasih sayang, penghormatan, dan penghargaan kepada semua wanita yang telah memainkan peranan sebagai ibu — secara langsung mahupun sebagai sosok penyayang dalam kehidupan kita.
Dengan tulus ikhlas, kami mengucapkan:
Terima kasih, Ibu. Kasihmu abadi.
“Your Voice, Your Vision, Our Stage"
Yang Ikhlas,
Presiden dan Jawatankuasa
Digital Rhythm Club (DRC)
Sesi 2024/2025
Fakulti Psikologi dan Kerja Sosial (FPKS)
Universiti Malaysia Sabah