GOD'S Love

GOD'S Love By the Grace of GOD, I believe everything is possible for those who believe in God.

26/07/2025

Zechariah 1:17
"Cry yet, saying don't say the lord of hose my cities through prosperity shall yet be sprayed abroad and the Lord shall yet comfort desired and shall yet choose Jerusalem.
OUR REDEMPTION.

HAPPY SUNDAY.
11/08/2024

HAPPY SUNDAY.

28 seconds · Clipped by Intiyu Alfred · Original video "AUGUST 2024 ANOINTING SERVICE. 11-08-2024" by Dunamis TV

 .I pray for you to see Jesus now and always.
03/07/2024

.
I pray for you to see Jesus now and always.

03/07/2024

I thought I should share this with you guys.

23/03/2024

Until you have a personal encounter with Christ, you being a Christian is questionable.

13/02/2024

THE HOLY JOURNEY
It all started from the hotel GENESIS, while I try to make my way through the EXODUS gate.
The LEVITES by Moses, there they were to be numbered in their NUMBERS.
Then I saw a book titled DEUTRONOMY. I ask if I should open it, then JOSHUA told me there’s LIFE&DEATH, that I should choose one, but He recommend Life.
And as I continue further, the JUDGES were all gathered each to his chamber.
Out in the field, there was RUTH gleaning the ears of corn.
I called SAMUEL the 1st and 2nd time, that was when I realize that the 1st and 2nd KINGS were all there with the 1st and 2nd books of the CHRONICLES of Israel.
As king Cyrus was giving order to build the house of God in Jerusalem, EZRA was recording it all.
While in Jerusalem, NEHEMIAH was already building the fallen wall. As Vasti the queen was too busy not to answer her king, ESTHER became the queen and did the JOB. David was busy singing his PSALMS. His son Solomon was speaking in PROVERBS. That was before he became the PREACHER and started singing the SONGS OF SONGS more that his father. I went to ISAIAH to tell me the vision he saw. On my way I met JEREMIAH telling God how little he was to go the mission ahead, but God told him who he was to the people. Then I heard Solomon’s LAMENTATION. While in captivity, EZEKIEL saw the visions. In the dens of lion, DANIEL, his friends refuse to worship other gods. As HOSEA was ask to take a w***e as a wife, JOEL was prescribing a solemn fast. I met AMOS, telling people of the vision he saw. It was all about the visions they saw, because OBADIAH was talking about his own vision. My boss JONAH was only trying to see if he can run away from his own. That was just before MICAH told us about the wrath of God. And then NAHUM came with his own vision after Jonah later accepted his. HABAKKUK was crying to God. Then ZAPHANIAH came with his own vision, and all of the sudden HAGGAI with his own. ZECHARIAH told us about his conversation with God, and he called MALACHI to come and tell us more about the love that God has for us by giving us his only son. MATTHEW decided that he was going start from the beginning. MARK couldn’t keep quite because he too was with him. LUKE also took his time to explain in detail what happened. JOHN reminded us of Isaiah’s visions. All the ACTS OF THE APOSTLES, Paul made sure the were all recorded. The ROMANS heard of it from Paul himself, before he sent the 1st and the 2nd to the CORINTHIANS. He made sure that the GALATIANS didn’t miss a thing. I later ask the EPHESIANS if they got the later from Paul? They told me even the PHILIPPIANS have gotten there’s. The COLOSSIANS were reminded of who they are to God. The 1st and 2nd letter got to the THESSALONIANS and TIMOTHY also got the 1st and 2nd letter as well. TITUS got his own and so did PHILEMON, and the HEBREWS got there’s. JAMES sent his letter to all the twelve tribes, and Paul made sure that his 1st and 2nd letter got to PETER. To make sure that we got the whole gist, JOHN sent the letter the 1st, 2nd and 3rd time to us. And JUDE the little brother couldn’t keep quite about the fact that we are so honored to be part of this grace. That was when I got to know about the REVALATION of John.
Amen.

25/01/2024

.
Q1> Who is the fastest man in the bible?
Answer: Adam, because he was the first to run the human race.
Q2> What did Adam say on 24th December?
Answer: It's Christmas, Eve!
Q3> What type of car di the disciple drive?
Answer: A Honda, because the bible say they were in one accord.
Q4> Who was the greatest financier in the bible?
Answer: Noah-he was floating his stock while the world was in liquidation.
Q5> Who was known as the mathematician in the bible?
Answer: Moses- he wrote the book of numbers.
Q6> Who does the Bible say will make coffee?
Answer: Hebrews.
Q7> Why didn't they play cards on the ark?
Answer: Noah was standing on the deck.
Q8> Who was the greatest comedian in the bible?
Answer: Samson- he brought the down.
Q9> How long did Cain hate his brother?
Answer: As long as he was Abel.
Q10> What was Boaz like before he got married
Answer: he was Ruth_less.
Q11> Why was everyone so poor in biblical times?
Answer: because there was only one Job.
Q12> Who was the first tennis player int the bible?
Answer: Joseph, because he saved in Pharoah's courts.

LOVE YOU ALL AND REAMIN BLESSED.

A COMPLETE CHRISTIAN.
19/01/2024

A COMPLETE CHRISTIAN.

19/01/2024

Address

Ikeja G. R.a

Telephone

+2348140476332

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when GOD'S Love posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to GOD'S Love:

Share