Infokusi Sport

Kompania Mediale INFOKUSI është themeluar nga gazetarë me përvojë nëpër mediat e vendit dhe ato ndërkombëtare. Në Infokusi.com gjeni informacione nga zhvillimet, ngjarjet dhe temat që prekin direkt apo indirekt jetën e qytetarëve të vendit e më gjerë. Rëndësi të posaçme i kushtohet sidomos sektorit të ekonomisë dhe zhvillimit të saj, si segmenti kryesor për mirëqenien e çdo shoqërie.

⚽ Lionel Messi te Komo dhe Cristiano Ronaldoo te Parma, transferimet e dështuara të merkatos që “shpëtuan” futbollin
07/01/2017
⚽ Messi te Komo dhe Ronaldo te Parma, transferimet e dështuara të merkatos që “shpëtuan” futbollin -

⚽ Lionel Messi te Komo dhe Cristiano Ronaldoo te Parma, transferimet e dështuara të merkatos që “shpëtuan” futbollin

Bëhet fjalë për disa transferime që në ditët e sotme do të etiketoheshin si të çmendura, por që për fatin e mirë të sportdashësve nuk kanë ndodhur. Gjithçka ka qenë e vërtetë: shifrat, akordet, shtrëngimet e duarve, por në fund të gjithë e dimë: Kjo është merkatoja. Aty ku ndodhin skenarët më të çud...

Address

Bronx, NY
10473

Telephone

+37745999091

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Infokusi Sport posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Infokusi Sport:

Category

Nearby media companies


Other Media in Bronx

Show All