Clicky

EDM Group TV

EDM Group TV Verified

Operating as usual

Sh*ten 7 Faqe Biznesi ne Insta me Ndjekes Shqiptar dhe πŸ“©per shume info kontaktoni ne DM ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follo...
04/28/2021

Sh*ten 7 Faqe Biznesi ne Insta me Ndjekes Shqiptar dhe
πŸ“©per shume info kontaktoni ne DM
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Asgje nuk eshte e pa mundur por jo e lehte πŸ’ͺπŸ“ˆ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Followβž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–#t...
04/28/2021

Asgje nuk eshte e pa mundur por jo e lehte πŸ’ͺπŸ“ˆ
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Order i Perfunduar Fituese e " Be Famos" 1000+ Ndjekes ne Insragram per 24 ore πŸ’ͺ🀝🌹 ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @...
04/28/2021

Order i Perfunduar Fituese e " Be Famos" 1000+ Ndjekes ne Insragram per 24 ore πŸ’ͺ🀝🌹
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

1 Fituesja e lojes Be famous Porosi u krye ne 24 ore πŸ’ͺπŸ™πŸ“ˆ Ne TikTok ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️...
04/25/2021

1 Fituesja e lojes Be famous Porosi u krye ne 24 ore πŸ’ͺπŸ™πŸ“ˆ Ne TikTok
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Cdo gje ka 1 fillim 1 Vazhdim Dhe 1 Fund me ne krye ty aktor Kryesor πŸ’ͺ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agenc...
04/25/2021

Cdo gje ka 1 fillim 1 Vazhdim Dhe 1 Fund me ne krye ty aktor Kryesor πŸ’ͺ
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Porosi e Kryer 10k Ndjekes ne Instagrm πŸ“ˆ Faleminderit per besiminπŸ™ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️...
04/25/2021

Porosi e Kryer 10k Ndjekes ne Instagrm πŸ“ˆ Faleminderit per besiminπŸ™
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Oferta Jave moneterizo Youtube per vetem 200 euro  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Followβž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–...
04/21/2021

Oferta Jave moneterizo Youtube per vetem 200 euro
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Shprehja e Dites πŸ₯°πŸ™ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Followβž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–#tiranalifestyle #tirana #al...
04/21/2021

Shprehja e Dites πŸ₯°πŸ™
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Next Goal 30K πŸ₯°πŸ“ˆπŸ™ Faleminderit per suportin  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Followβž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–#ti...
04/21/2021

Next Goal 30K πŸ₯°πŸ“ˆπŸ™ Faleminderit per suportin
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Porosi te reja Cdo dite pun instesive pa pushim πŸ“ˆπŸ₯°πŸ€‘ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Followβž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–...
04/20/2021

Porosi te reja Cdo dite pun instesive pa pushim πŸ“ˆπŸ₯°πŸ€‘
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Ashtu sikurse une kujdes per energjin time te jet pozitive ashtu dhe ajo kujdeset per mua per 1 jet te shendetshme πŸ₯° #qu...
04/20/2021

Ashtu sikurse une kujdes per energjin time te jet pozitive ashtu dhe ajo kujdeset per mua per 1 jet te shendetshme πŸ₯° #quotesoftheday
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Rruges per Moneterizim e Youtube Klient te kenaqur pun Kontrete πŸ“ˆ ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️F...
04/20/2021

Rruges per Moneterizim e Youtube Klient te kenaqur pun Kontrete πŸ“ˆ
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Ofrojme Per ju Sherbime ne Facebook: Rritje Followers organik Rritje Like Rritje Video Shikime Rritje ndjesish ne Livest...
04/18/2021

Ofrojme Per ju Sherbime ne Facebook: Rritje Followers organik Rritje Like Rritje Video Shikime Rritje ndjesish ne Livestream , Reegullim i Facebook ads Promote ,Bashkimi 2 faqeve ne 1 Kthim Profili ne Fanpage Moneterizim i Facebook ETJ ⬇️
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Imagjinoj sikur 1 dite apo dita e par per realizimin e endres πŸ’ͺ #repost #from @libra_suksesi  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–...
04/18/2021

Imagjinoj sikur 1 dite apo dita e par per realizimin e endres πŸ’ͺ #repost #from @libra_suksesi
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

10.000 Video Views Sapo u derguan Faleminderit per besimin πŸ™  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follo...
04/18/2021

10.000 Video Views Sapo u derguan Faleminderit per besimin πŸ™
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

04/17/2021

Paketa Ideale Per rritjen e biznesit tuaj‼️1 Kafe ne Dite Kthehe investimin per Biznesin kte jua mundeson
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Progres Ne vetem 24 Ore πŸ“ˆ Only 24 Hours and progress speak by hard Work  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–Follow➑️ @5zloty_age...
04/17/2021

Progres Ne vetem 24 Ore πŸ“ˆ Only 24 Hours and progress speak by hard Work
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

04/16/2021

Super Ofrte per 5 dite me rastin e hapjes se agjensis tone . Ulje 50% nga 300 euro ne 150 euro πŸ€‘
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Njeriu investon ne Dije jo vetem per vete por dhe per brezat e se ardhmes qe do te vine ‼️πŸ₯° ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬.βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–F...
04/16/2021

Njeriu investon ne Dije jo vetem per vete por dhe per brezat e se ardhmes qe do te vine ‼️πŸ₯°
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Falenderim Special per te gjithe ata qe na kane besuar πŸ™πŸ€πŸ“ˆ Me shume se 1 Milion Ndjekes te derguar ne 3 muaj ne , Instag...
04/16/2021

Falenderim Special per te gjithe ata qe na kane besuar πŸ™πŸ€πŸ“ˆ Me shume se 1 Milion Ndjekes te derguar ne 3 muaj ne , Instagram , Facebook,Tiktok , Youtube
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Follow➑️ @5zloty_agency ⬅️Follow
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#tiranalifestyle #tirana #albania #explorepage #elbasan #prayforalbania #tiran #vlore #porosit #shqiperi #edmdjay #kidator #luanator #taynator #samantator #porositonline #porosittani #vlora #rinator
#xhensilator #edmgrouptv #fier #blionline #porosittani #socialmedia #socialmediamarketing

Address

West Canfield Street
Detroit, MI
48204

Telephone

00393428210730

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when EDM Group TV posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to EDM Group TV:

Nearby media companies


Other Social Media Agencies in Detroit

Show All