ShayanTel

ShayanTel Welcome to ShayanTelcom (ShayanTel) official page. Your ultimate source of Business / Resid

At ShayanTel we strive to provide the highest quality international long distance calls at the most affordable and competitive prices.

02/05/2015

ShayanTel

01/13/2015

ShayanTel's cover photo

01/13/2015

ShayanTel

11/05/2014

مسئول شورای فیلترینگ روز چهارشنبه، ۱۱ مهر، هشدار داد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مردم را به استفاده از وسایل ارتباطی خارجی، نظیر نرم‌افزار وی‌چت، تشویق می‌کند.

به گفته عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی، بسیاری از وسایل ارتباطی خارجی و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند اطلاعات کشور را تجزیه و تحلیل کنند و در اختیار بیگانگان قرار دهند، اما برخی مسئولین «از این موضوع غافل هستند یا تغافل می‌کنند».

خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، سخنان آقای خرم‌آبادی را یک روز پس از اظهارات علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کرده است که به کمیته تعیین مصداق محتوای مجرمانه توصیه می‌کرد در سیاست‌های سخت‌گیرانه خود در رابطه با فیلترینگ و سانسور وب‌سایت‌ها «تجدید نظر» کند.

آقای جنتی با انتقاد از فیلترینگ نرم‌افزار وی‌چت گفته بود که می‌شد تنها «قسمت‌های زیان‌آور وی‌چت مانند Nearby را فیلتر کرد»، چرا که وی‌چت در اصل «یک وسیله ارتباطی» است.

اما اکنون مسئول شورای فیلترینگ تاکید می‌کند وی‌چت و شبکه‌های اجتماعی خارجی عامل «تهاجم فرهنگی» هستند، حال آن که «نهادهای قانونی کشور، کنترلی بر سرویس‌ها و نرم‌افزارهای خارجی ندارند و مدیران این سرویس‌ها نیز از قوانین و مقررات کشور ما تبعیت نمی‌کنند».

وی سپس با انتقاد از سخنان علی جنتی گفت: «مسئولان کشور نباید با گفتار و رفتار خود مردم را به استفاده از بسترهای ارتباطی بیگانه تشویق کنند... من نمی‌دانم چرا برخی از مسئولان اصرار دارند شهروندان ما را به سوی سرویس‌های خارجی سوق دهند.»

علی جنتی پیش از این نیز خواستار رفع فیلتر از شبکه‌های‌ اجتماعی مانند فیس‌بوک شده بود که در میان نسل جوان جامعه ایران کاربران بی‌شماری دارد.

این رسانه پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ که به اعتراضات گسترده‌ای انجامید در ایران فیلتر شد، اما تا اینجای کار نرم‌افزارهای دور زدن فیلترینگ به یاری کاربران ایرانی آمده و امکان استفاده از این شبکه اجتماعی را برای آنها فراهم می‌کند.

حال آقای خرم‌آبادی با اشاره به سخنان آقای جنتی هشدار می‌دهد که دسترسی مردم به وی‌چت و فیس‌بوک در کوتاه‌مدت و بلندمدت «ضررهای جبران‌ناپذیری» برای ملت خواهد داشت و از این رو بهتر است «وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال تقویت سرویس‌های داخلی باشد».

وی در نهایت خبر داد که فیلترینگ نرم‌افزارهای وایبر، واتس‌آپ و تانگو نیز در دستور کار کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه قرار گرفته است و هر زمان که نرم‌افزارهای داخلی بتوانند نیازهای ارتباطی مردم را تامین کنند، این موضوع مورد بررسی دوباره قرار می‌گیرد.

11/05/2014

سخنگوی قوه قضائیه می‌گوید خودداری وزارت ارتباطات از فیلتر کردن نرم‌افزار ارتباطی «واتس‌اَپ» خلاف قانون است و وزیر ارتباطات در این زمینه باید پاسخگو باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران٬ ایسنا٬ غلامحسین محسنی اژه‌ای روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه در نشستی خبری اظهار کرد که جلسه کمیته تشخیص مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی در ارتباط با مسدود شدن برخی نرم‌افزارهای اطلاع‌رسانی در ایران٬ طبق ضوابط قانونی تشکیل شده و رایی که این کمیته برای مسدود کردن شبکه واتس‌اپ داده٬ مطابق قانون بوده است.

وی در ادامه در خصوص خودداری وزارت ارتباطات از مسدود کردن این نرم‌افزار ارتباطی گفت: «در این جا وزارت ارتباطات خلاف قانون عمل کرده که این دستور را اجرا نکرده و به همین جهت هم باید پاسخگو باشد.»

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نهم اردیبهشت‌ماه اعلام کرد که این کارگروه فیلترینگ نرم‌افزار واتس‌اپ را تصویب کرده است.

با این حال وزیر ارتباطات ۱۶ اردیبهشت‌ماه خبر داد که رئیس جمهور ایران دستور توقف فیلتر نرم‌افزار ارتباطی واتس‌اپ را داده است.

محمود واعظی آن زمان تاکید کرد تا زمانی که در ایران برای شبکه‌های اجتماعی خارجی‌ای که «مخرب نیستند و به اخلاق و عفت عمومی لطمه‌ای نمی‌زنند» جایگزینی وجود نداشته باشد٬ وزارت ارتباطات موافق با مسدود کردن آن‌ها نیست و افزود: «به همین دلیل موضوع فیلتر شبکه‌های اجتماعی و فیلتر واتس‌اب پر شورای عالی فضای مجازی مطرح شد و رئیس جمهور به عنوان رئیس این شورا دستور داد که این موضوع متوقف شود و این کار انجام نشود.»

این اقدام در حالی صورت گرفته است که سخنگوی قوه قضائیه روز دوشنبه تاکید کرد که رئیس جمهور نمی تواند مصوبات کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را ابطال کند.

آقای اژه‌ای افزود: «اگر شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای داشته باشد٬ حتما به آن به منزله قانون عمل می‌کنیم. البته خود رئیس جمهور هم گفتند هیچ‌گاه خلاف قانون عمل نمی‌کنند و من از این‌که آیا چنین دستوری داده‌اند یا نه٬ اطلاعی ندارم اما اگر چنین دستوری داده شده باشد٬ خلاف قانون است.»

واتس‌اپ (WhatsApp) از برنامه‌های کاربردی پیام‌رسانی است که دارندگان تلفن‌های هوشمند از طریق آن می‌توانند برای فرستادن پیام نوشتاری، ویدیو و عکس استفاده کنند.

این نرم‌افزار در کنار نرم‌افزارهای دیگری چون وایبر و وُکسِر، در میان ایرانیان طرفداران بسیاری دارد٬ با این‌حال سال گذشته کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی اعلام کرد که نرم‌افزارهای ارتباطی در آینده فیلتر خواهند شد.

در همین راستا آذرماه سال گذشته نرم‌افزار «وی‌چَت» در ایران فیلتر شد.

تصمیم‌ها در این خصوص در حالی از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گرفته می‌شود که وزارت ارتباطات و ارشاد اعلام کرده‌اند که با سیاست‌های سخت‌گیرانه این کارگروه در ارتباط با فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی و وب‌سایت‌ها موافق نیستند.

10/31/2014

Profile Pictures

10/31/2014

ShayanTel

10/31/2014

این روزها، بسیاری از کاربران محصولات اپل با اشتیاق منتظر انتشار نسخه جدید سیستم عامل کامپیوتر‌های اپل با نام Mac OS X Yosemite بودند تا از یکی از قابلیت‌های جذاب این نسخه جدید به نام Continuity که به آنها اجازه می‌دهد تماس‌های تلفنی و پیامک‌های دریافتی روی آیفون خود را روی کامپیوتر مک و دیگر iDeviceهای خود پاسخ دهند، استفاده کنند اما به لطف رفتار عجیب اپراتورهای موبایل در ایران تا این لحظه حداقل استفاده از این امکان برای ارسال و دریافت پیامک امکان‌پذیر نبوده است. اما ماجرا از چه قرار است؟!

استفاده از این امکان مستلزم این است که شما سرویس iMessage را که یک سرویس پیام‌رسان مختص اپل می‌باشد روی تلفن خود فعال نمایید. فرآیند فعال‌سازی این سرویس روی آیفون به این صورت است که با درخواست فعال‌سازی، آیفون شما به صورت خودکار یک پیامک به یک شماره در ایالات متحده ارسال می‌کند و بعد از دریافت آن پیامک در مقصد پاسخ آن به تلفن شما ارسال می‌شود و بعد از این رفت و برگشت اپل اطمینان حاصل می‌کند که شماره‌ی اعلام شده واقعا متعلق به شماست و سرویس iMessage را برای آن شماره فعال می‌کند.

10/29/2014

فاز نخست اجرای سامانه هوشمند فیلترینگ شبکه های اجتماعی و سایتهای اینترنتی با هدف صیانت فرهنگی و اجتماعی از فضای مجازی کشور آغاز شد.

طراحی مدل جدید پالایش هوشمند شبکه های مجازی طی مراسمی با حضور مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاهم نامه امضاء شد.

این تفاهم نامه پس از طرح و تصویب مدل مفهومی پالایش هوشمند در کمیسیون امنیت شورای عالی فضای مجازی به منظور توسعه فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی بر اساس اصول و ضوابط فرهنگی و اجتماعی کشور به مرحله اجرا در آمده است.

در این تفاهم نامه که بین شرکت ارتباطات زیرساخت به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مرجع پژوهشی و علمی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد می شود مقرر شده که فاز نخست سامانه پالایش هوشمند فضای مجازی تا پایان خرداد سال 1394 به بهره برداری برسد.

این پروژه برای حداقل سازی عوارض مدل سلبی موجود که انسداد عمومی صفحات اینترنتی را در بر می گیرد و با توجه به گستره درخواست های متعدد کاربران مبنی بر دسترسی به صفحات و اطلاعات علمی و تخصصی موجود در فضای اینترنت، طراحی و اجرایی می شود.

با اجرای مدل جدید، علاوه بر رفع نگرانی های صاحب نظران فرهنگی و دینی و نهادهای ذیربط، محتوای موجود در صفحات اینترنتی شامل متن، عکس و ویدئو بر اساس نیاز واقعی طیف مخاطبان در لایه های مختلف دسته بندی و مدیریت می شود.

با بهره گیری از این سامانه که به صورت هوشمند طراحی و اجرایی می شود امکان تفکیک، ممیزی و پالایش صفحات زیرمجموعه سایت های اینترنتی فراهم شده و این سایت ها به صورت کامل مسدود نمی شود.

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده است که با اجرایی شدن این پروژه علاوه بر استفاده از ظرفیت علمی و دانش فنی شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی و دانشگاهی کشور در راستای بومی سازی فناوری های نوین ارتباطی، انقلابی در مسیر صیانت فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی کشور صورت می گیرد.

10/27/2014

دنیای وب
تصمیمات بحث‌انگیز جدید برای مدیریت فضای مجازی در ایران

مجلس شورای اسلامی در راستای محدودسازی دولت در مدیریت فضای مجازی، اختیارات وزارت ارتباطات در این زمینه را حذف کرد. همزمان اعلام شده است که فیلترینگ سایت‌های اینترنتی "هوشمند" می‌شود.

دنیای وب
تصمیمات بحث‌انگیز جدید برای مدیریت فضای مجازی در ایران

مجلس شورای اسلامی در راستای محدودسازی دولت در مدیریت فضای مجازی، اختیارات وزارت ارتباطات در این زمینه را حذف کرد. همزمان اعلام شده است که فیلترینگ سایت‌های اینترنتی "هوشمند" می‌شود.

روز یکشنبه، ۲۷ مهر، مجلس شورای اسلامی طرح ادغام شورای عالی فن‌آوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی را به تصویب رساند. به موجب این مصوبه ، ماده ۴ قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات با اکثریت قاطع آرا حذف و کلیه وظایف، امکانات، اختیارات و تجهیزات شورای عالی فن‌آوری اطلاعات به شورای عالی فضای مجازی منتقل می‌شود.

گرچه بحث حذف شورای عالی فن‌اوری اطلاعات پیش از این هم مطرح بود، اما با توجه به کشمکش‌های اخیر میان قوه قضائیه و مجلس از یک سو و وزارت ارتباطات از سوی دیگر بر سر بستن شماری از شبکه‌های اجتماعی اینترنتی، تمرکز و تلاش مجلس در این راستا شدت گرفت.

در هفته‌های اخیر به‌ویژه کشمکش پیرامون مسدود کردن شبکه ارتباطاتی واتس‌آپ و وایبر افزایش یافت. واتس‌آپ به دلیل تعلق‌گرفتن آن به شبکه فیس‌بوک بیش از پیش آماج حمله محافظه‌کاران واقع شد. رسانه‌های محافظه‌کار فیس‌بوک را وابسته به "صهونیست‌ها" می‌دانند. وایبر نیز به دلیل انتشار ابهام‌انگیز شماری لطیفه در ارتباط با آیت‌الله خمینی بیش از پیش در تیررس حمله محافظه‌کاران قرار گرفت.

شورای عالی فن‌آوری اطلاعات زیر نظر وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات بود و شورایی وابسته به دولت به شمار می‌رفت. دولت یازدهم در مجموع سیاست بازتری در قبال اینترنت دارد و برخی از اعضای آن خود عضو شبکه‌هایی هستند که در ایران فیلتر شده‌اند. مخالفت وزارت ارتباطات با بسته شدن این شبکه‌ها که عمدتا از سوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه انجام شده نیز علنی‌تر از آن بود که به چشم نیاید.

بخشی از کشمکش‌ها به ادعای هر طرف در باره حوزه اختیاراتش برمی‌گشت. برای مثال در بحث مربوط به انسداد واتس‌آپ کارگروه تعیین مصادیق خود را صاحب صلاحیت می‌دانست و معتقد بود که وزارت اطلاعات باید از تصمیمات آن پیروی کند، در حالی که "شورای عالی فن‌آوری اطلاعات" این اختیار را از آن خود می‌دانست.

از ۱۳ عضو کارگروه "تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی" گرچه ۶ نفر وزیران دولت هستند، اما رای محافظه‌کارانه در آن که به بستن شمار زیادی از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منجر شده، غلبه دارد.

به نظر می‌رسد که با ادغام "شورای عالی فن‌اوری اطلاعات" در شورای عالی فضای مجازی بحث موجودیت کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه هم بلاموضوع شود.

این در حالی است که "شورای عالی فضای مجازی" که از سال ۱۳۹۰ به دستور آیت‌الله علی خامنه‌ای تشکیل شده، یک نهاد حاکمیتی است و زیر نظر دولت نیست. ریاست رئیس جمهور بر این شورا، با توجه به گرایش‌های سیاسی و فرهنگی شماری از اعضای آن که همگی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای تعیین شده‌اند، چندان تاثیرگذار نیست، زیرا رئیس جمهور صاحب تنها یک حق رای در این شورا است.

رؤسای دو قوه قضائیه و مقننه، رئیس سازمان صدا و سیما، دادستان کل کشور، فرمانده سپاه پاسدارن و رئیس نیروی انتظامی (ناجا) از جمله اعضای شورای عالی فضای مجازی‌اند.

تمهیدات جدید برای فیلترینگ

در همین حال، رسانه‌های ایران از عقد تفاهمنامه برای به جریان افتادن تهیه و تولید نرم‌افزار جهت "طرح هوشمند فیلترینگ" خبر داده‌اند. به موجب این طرح، فیلترینگ هوشمند همه دامنه سایت‌های "مسئله‌دار" را فیلترنمی‌کند و تنها محتواهایی که بنا به نظر مقامات جمهوری اسلامی دسترسی کاربر به آنها "مضر" است، فیلتر می‌شوند.

به نوشته خبرگزاری "مهر" تفاهم‌نامه طراحی مدل جدید پالایش هوشمند شبکه‌های مجازی میان مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات امضاء شده و هدف از آن "حداقل سازی عوارض مدل سلبی موجود است که انسداد عمومی صفحات اینترنتی را در بر می‌گیرد" و پاسخی به "گستره درخواست‌های متعدد کاربران مبنی بر دسترسی به صفحات و اطلاعات علمی و تخصصی موجود در فضای اینترنت" است.

این طرح ظاهرا واکنشی است به اعتراض‌ها و انتقادها به فیلترینگ فله‌ای و گسترده‌ای که در ایران بر شبکه اینترنت اعمال می‌شود. طرح قرار است تا پایان سال ۱۳۹۴ به اجرا درآید و سپس نه در اختیار عموم، بلکه در اختیار نهادهای دولتی و عمومی قرار گیرد.

این تلاش‌ها و هزینه‌ها برای فیلترینگ در حالی است که پیشرفت در پروژه بزرگتر "شبکه ملی اینترنت" که قرار است ایران را صاحب شبکه اینترنتی خاص خود کند و برای ارتباطات با شبکه اینترنت بین‌المللی امکانات کنترلی بیشتری در اختیار حکومت بگذارد، پس از ۹ سال به رغم هزینه‌های کلان همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

10/23/2014

فاز نخست فیلترینگ هوشمند در کشور

فاز نخست اجرای سامانه هوشمند فیلترینگ شبکه های اجتماعی و سایتهای اینترنتی با هدف صیانت فرهنگی و اجتماعی از فضای مجازی کشور آغاز شد.

طراحی مدل جدید پالایش هوشمند شبکه های مجازی طی مراسمی با حضور مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاهم نامه امضاء شد.

این تفاهم نامه پس از طرح و تصویب مدل مفهومی پالایش هوشمند در کمیسیون امنیت شورای عالی فضای مجازی به منظور توسعه فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی بر اساس اصول و ضوابط فرهنگی و اجتماعی کشور به مرحله اجرا در آمده است.

در این تفاهم نامه که بین شرکت ارتباطات زیرساخت به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مرجع پژوهشی و علمی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد می شود مقرر شده که فاز نخست سامانه پالایش هوشمند فضای مجازی تا پایان خرداد سال 1394 به بهره برداری برسد.

این پروژه برای حداقل سازی عوارض مدل سلبی موجود که انسداد عمومی صفحات اینترنتی را در بر می گیرد و با توجه به گستره درخواست های متعدد کاربران مبنی بر دسترسی به صفحات و اطلاعات علمی و تخصصی موجود در فضای اینترنت، طراحی و اجرایی می شود.

با اجرای مدل جدید، علاوه بر رفع نگرانی های صاحب نظران فرهنگی و دینی و نهادهای ذیربط، محتوای موجود در صفحات اینترنتی شامل متن، عکس و ویدئو بر اساس نیاز واقعی طیف مخاطبان در لایه های مختلف دسته بندی و مدیریت می شود.

با بهره گیری از این سامانه که به صورت هوشمند طراحی و اجرایی می شود امکان تفکیک، ممیزی و پالایش صفحات زیرمجموعه سایت های اینترنتی فراهم شده و این سایت ها به صورت کامل مسدود نمی شود.

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده است که با اجرایی شدن این پروژه علاوه بر استفاده از ظرفیت علمی و دانش فنی شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی و دانشگاهی کشور در راستای بومی سازی فناوری های نوین ارتباطی، انقلابی در مسیر صیانت فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی کشور صورت می گیرد.

10/22/2014

http://www.shayantel.com/

If you have experience in sales and are looking for new opportunist for professional growth please contact us (818)-573-5220

10/21/2014

تماس با موبایل ایران فقط ۵/9 سنت در دقیقه

Just Mobile's Call 5/9 cents per minute

Phone Number : (818) 573-5220 or (844) 273-771

10/21/2014

Tehran : just 2.9 cent

Phone Number : (818) 573-5220 or (844) 273-7712

www.shayantel.com

10/21/2014

امروزه مصرفکنندگان به دنبال گوشیهایی هستند که علاوه بر الهامبخشی در آسانتر کردن زندگی روزمره به آنها کمک کند. نسل پنجم گلکسی S سامسونگ، گام بلندی است در به خدمت گرفتن فناوریهای نوین در جهت بهبود زندگی روزمره. گلکسی S5، با الهام از نیازهای مصرفکنندگان و با تکیه بر ویژگیها و قابلیتهای کاملاً کاربردی و ضروری، به عنوان تلفن هوشمند برتر به بازار عرضه می شود.
Galaxy S5 با ترکیبی از دوربین پیشرفته، قابلیت اتصال پر سرعت شبکه، ابزارهای ورزشی ویژه و ساختاری مقاومتر، علاوه بر ارائه امکانات برتر یک گوشی هوشمند، به مصرفکنندگان در حفظ سلامتی یاری میرساند.

شکار لحظههای مهم

عکاسی و ثبت لحظههای گرانبها، یکی از مهمترین ویژگیهای گوشیهای هوشمند در دنیای امروز است. در همین راستا گلکسی S5 با امکانات بینظیر دوربین 16 مگاپیکسلی خود، همراه با منو و رابط کاربری بهبود یافته ، به کاربران خود این امکان را میدهد تا به راحتی عکس بگیرند، آن را تدوین کنند و به اشتراک بگذارند.

دوربین گلکسی S5 مجهز به سریعترین فوکوس خودکار جهان (3/0 ثانیه) است و HDR ارتقا یافته، عکسهایی طبیعی و خوش آب و رنگ را برای مصرف کنندگان خود فراهم میکند. همچنین ویژگی جدید فوکوس انتخابی این اجازه را میدهد تا تنها بر قسمت خاصی از سوژه فوکوس شود، در حالی که ناحیه مورد نظر از دیگر نقاط متمایز و در کانون توجه قرار میگیرد. با این قابلیت، از این پس دیگر برای ایجاد Depth of Field DOF نیازی به مجموعهای از لنزهای تخصصی نخواهد بود.

دستیابی به سریعترین اتصال‌ها

گلکسی S5 با استفاده از آخرین تکنولوژیهای شبکهای، زندگی شما را بهبود میبخشد. این محصول با بهرهمندی از نسل پنجم شبکههای بیسیم (استاندارد Wi-Fi 802.11ac و تکنولوژی MIMO 2x2 ) سریع‌ترین و قابل اطمینانترین ارتباط بیسیم را فراهم میکند. دو آنتن داخلی Wi-Fi، قدرت ارتباط را دو برابر کرده و سرعت و کیفیتی بینظیر را در اختیار کاربر قرار میدهد تا با سرعت بالا و بدون قعط شدن به اطلاعات خود دسترسی داشته باشد.

تندرست و فعال باشید

با برنامه "S Health 3.0" بهبود یافته، گلکسی S5 امکانات بیشتری برای ارتقای سلامتی مصرفکنندگان فراهم میکند. این برنامه شامل یک fitness tracker بینظیراست که به کاربر کمک میکند همراه با ابزارهای دیگری مانند گامشمار، ثبت رژیم غذایی، میزان ورزش و نمایشگر سرعت ضربان قلب، عملکرد حرکتی خود را نظارت و مدیریت کند. برنامههای جانبی قابل نصب برای افزایش قابلیتهای S Health مانند مربی و پیگیری وضعیت خواب امکان رسیدن به زندگی سالمتر و پر نشاط را فراهم میکند.

Samsung Galaxy S5

ظاهری جذاب و مدرن

گلکسی S5، طراحی نمادین سامسونگ را با جریانهای مدرن روز در هم میآمیزد تا برای تمامی سلیقهها و نیازهای گوناگون مصرفکنندگان خوشایند باشد. از دیگر ویژگیهای S5 که به آن ظاهری جذاب میبخشد، طراحی برجسته و بافتدار بدنه آن است. طراحی چشمنواز آن با رنگهای زنده و متنوع مانند زغالی، سفید، آبی الکتریک و طلایی همراه شده تا مجموعهای کامل برای جذب هر سلیقه و سبکی باشد.

حفاظت ضروری دستگاه

گلکسی S5 دارای گواهینامه IP 67 است و در برابر نفوذ آب و گردوغبار مقاوم است. سنسور اثر انگشت روی دکمه Home، لایه امنیتی جدیدی را به عضو جدید خانواده Galaxy سامسونگ اضافه کرده است که سطح محافظت از اطلاعات شخصی کاربران را ارتقا میدهد.

در مواقع ضروری با فعالسازی حالت ذخیرهسازی فوقالعاده نیرو، صفحه نمایشGalaxy S5، سیاه و سفید شده و تمامی برنامهها و سرویسهای غیرضروری غیر فعال میشوند تا مصرف باتری به حداقل برسد.

تجربه بازی منحصربفرد و جهانی با برترین بازیکنان فوتبال دنیا

سامسونگ برای کاربران گلکسی، نسخه موبایل بازی FIFA 14 را به صورت اختصاصی فراهم کرده است. به عنوان همکاری ویژه سامسونگ با FIFA14 EA SPORTS، کاربران گلکسی S5 و دیگر مدلهای گلکسی فرصت منحصربه فردی را پیدا میکنند تا به طور اختصاصی مقابل تیم Galaxy 11 سامسونگ رقابت کنند. تیم Galaxy 11 متشکل از بازیکنان جهانی مانند لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و وین رونی است. کاربران که موظف به نجات دادن کره زمین هستند، میتوانند برای برنده شدن جایزههای ویژه FIFA14 در مقابل بهترین بازیکنان دنیا شانس خود را امتحان کنند.

10/21/2014

طی هفته‌های اخیر بسیاری از همکاران من در رسانه‌های تکنولوژی بررسی‌هایی را از گلکسی S5 منتشر کردند؛ گوشی جدید و بهترین محصول همراه سامسونگ در حال حاضر. خلاصه اغلب بررسی‌های آنها این است: S5 گوشی بسیار خوبی است.
هر چند نسخه جدید گلکسی برتری‌های فوق‌العاده‌ای نسبت به نسخه قبلی ندارد اما با همین مشخصات هم سامسونگ گوشی‌ای ساخته که او را بالاتر از دیگر سازندگان دستگاه‌های اندرویدی قرار می‌دهد. شاید تنها رقیب S5 در این زمان HTC One M8 باشد که همچنان که Mooly Wood همکارم نوشته از S5 ترو تمیزتر است اما نه در کارکرد. در واقع اغلب این بررسی‌ها به شما این را می‌گوید که اگر دنبال بهترین گوشی اندرویدی هستید سامسونگ S5 یکی از آن‌هاست.
اما این پایان داستان نیست. احتمالا بسیاری از مردم می‌خواهند بدانند بهترین گوشی موبایل فارغ از سیستم عامل آن کدام است. به عبارت دیگر چگونه گلکسی اس ۵ با آیفون ۵ اس مقایسه می‌شود ؟ ایا سامسونگ اس ۵ بر گوشی ‌ای که از شش ماه قبل تاکنون بهترین گوشی اپل است غلبه می‌کند؟

من حدود سه هفته است در حال استفاده از سامسونگ S5 هستم و من هم فکر می‌کنم این بهترین گوشی اندرویدی است که شما می‌توانید بخرید اما این بهترین گوشی داخل بازار نیست. با هر نوع مقایسی که شما در اختیار داشته باشید از سرعت و دیزاین گرفته تا راحتی استفاده و حتی کیفیت اپلکیشین‌ها آیفون برتر است. به همین دلیل اگر شما به دنبال بهترین گوشی موبایل بازار هستید من به شما آیفون ۵ اس را پیشنهاد می‌کنم.
این را به این دلیل نمی‌گویم که از گلکسی متنفرم ( چنانکه مخالفان سامسونگ می‌گویند). در واقع گلکسی اس ۵ بسیار گوشی خوبی است و اگر شما آن را بخرید قطعا ناراضی نخواهید بود . حتی گلکسی طول عمر باتری بیشتری هم نسبت آیفون ۵ اس دارد. ضمن اینکه مزیت‌هایی مثل ضد آب بودن را هم در برتری‌های خود دارد.
اما برای من این دو مزیت ( باتری و ضد آب بودن) آنقدر مهم نیست. در واقع برای بسیاری از مردم یک دلیل قانع کننده می‌تواند باعث برتری گلکسی اس ۵ بر آیفون ۵ اس شود مثلا اینکه سایز صفحه نمایش گلکسی اس ۵ بزرگتر است اما واقعیت این است که سایز بزرگتر یک مزیت نیست. برخی افراد صفحه نمایش کوچک را دوست دارند و برخی صفحه نمایش بزرگ را. در واقع سامسونگ در ماه‌های آینده در بازار صفحه بزرگها حاکمیت خود را دیکته خواهد کرد اما آنچه احتمالا موجب نگرانی سامسونگ خواهد شد این است که احتمالا اپل امسال آیفونی را با صفحه نمایش بزرگتر عرضه خواهد کرد. در واقع اگر شما قانع شده‌اید که همه امکانات دو گوشی با یکدیگر برابر است و فقط برتری را در صفحه نمایش بزرگتر سامسونگ می‌دانید به این نکته توجه کنید که سامسونگ همین تنها برتری خود را نیز تا پایان امسال به اپل واگذار خواهد کرد در آن زمان دیگر چه چیزی سامسونگ را نسبت به اپل برتری خواهد داد؟
قصد لفاظی ندارم اما از هر جهت جنگ و رقابت بزرگان تلفن هوشمند یک جنگ ساده است. اپل دو سوم سود تجارت تلفن‌های هوشمند را در اختیار دارد و سامسونگ نیز حدود یک سوم دیگر آن را . هیچ کس دیگر از فروختن گوشی هوشمند پول به دست نمی آورد بنابراین هر چه اپل بیشتر به دست آورد در واقع از سامسونگ کم شده است

10/21/2014

طرفداران اندروید احتمالا سخت در انتظار دریافت نسخه جدید اندروید 5 (آبنبات چوبی) برای گوشی خود هستند.

تاکنون تعدادی از شرکتها وعده ارتقای برخی از گوشیهای خود به نسخه آبنبات چوبی را داده‌اند.

شرکت گوگل اولین بار در کنفرانس توسعه دهندگان خود در ماه ژوئن از اندروید 5 موسوم به لولی‌پوپ (آبنبات چوبی) اطلاعاتی را ارائه داد اما در آن زمان این نسخه اندروید فقط با نام L شناخته می‌شد.

از زمان عرضه نسخه بستنی ساندویچی در سال 2011، اندروید پنج بیشترین تغییرات را به خود دیده است. قابلیت‌های لولی‌پوپ شامل طراحی جدید رابط کاربری به همراه ارتقای لاک اسکرین و منوی پیام‌ها است. همچنین در این نسخه عملکرد باتری و طول عمر آن بسیار ارتقا یافته است.

اولین گوشیهایی که اندروید آبنبات چوبی را دریافت خواهند کرد طبیعتا نکسوس 6 و تبلت نکسوس 9 هستند.

اما گوشیهای سایر برندها نیز در صف انتظار دریافت این نسخه قرار دارند که در این گزارش به آن‌ها خواهیم پرداخت.

گوگل اعلام کرده که نکسوس 4، نکسوس 5، نکسوس 7 و نکسوس 10 در هفته‌های آتی به اندروید 5 ارتقا خواهند پیدا کرد. نکسوس 6 و تبلت نکسوس 9 اوایل نوامبر با این نسخه جدید اندروید به بازار خواهند آمد.

گوگل در کنار گوشیهای سری نکسوس اعلام کرده که دستگاه‌های سری گوگل پلی نیز درهفته‌های آتی به اندروید آبنبات چوبی ارتقا پیدا می‌کنند. این شرکت به دستگاه خاصی اشاره نکرده و این امر باعث می‌شود که این تصور به وجود آید تمام آن‌ها این آپدیت را دریافت خواهند کرد.

دستگاه‌های کنونی سری گوگل پلی شامل موتو G موتورولا، اچ تی سی وان ام 8 هستند در حالیکه گوگل پیشتر سامسونگ گالکسی اس 4، اچ تی سی وان ام 7، سونی Z اولترا و ال جی جی پد 8.3 را نیز در پلی استور ارائه کرده است.

شرکت اچ تی سی پیشتر اعلام کرده که عرضه اندروید 5 برای اچ تی سی وان ام 8 و وان ام 7 را ظرف 90 روز از دریافت نسخه نهایی آن از گوگل آغاز می‌کند. این به معنای این است که قبل از فوریه باید منتظر این آپدیت برای این محصولات باشیم. این شرکت همچنین دیگر اعضای خانواده وان و برخی محصولات منتخب خود را کمی پس از این تاریخ به اندروید 5 ارتقا خواهد داد.

سامسونگ هنوز برنامه‌ای را درباره دستگاه‌هایی که این آپدیت را دریافت می‌کنند ارائه نداده اما انتظار می رود بیشتر محصولات سال 2014 میلادی و احتمالا گالکسی اس 4 و نوت 3 این آپدیت را دریافت کنند. اما سوال این است که این آپدیت چه زمان برای این محصولات ارائه خواهد شد چرا که شرکت سامسونگ سابقه ضعیفی در ارائه آپدیت‌های به موقع برای محصولات خود دارد.

موتورولا اعلام کرده که اندروید 5 آبنبات چوبی برای محصولات مختلف این شرکت اواخر امسال عرضه می‌شود. موتورولا قصد دارد که نسل اول و دوم گوشی‌های موتو ایکس و موتو جی، موتو ای، دروید اولترا، دروید مکس و دروید مینی را به آبنبات چوبی ارتقا دهد.

ال جی هنوز تایید نکرده چه زمان و کدام یک از دستگاههای این شرکت اندروید 5 را دریافت می‌کنند اما انتظار می رود که ال جی G3 ،G2 پرو و شاید G2 و G پرو اصلی به این آپدیت ارتقا یابند.

سونی دیگر شرکتی است که هنوز درباره برنامه خود برای ارتقای محصولاتش به اندروید لولی پوپ چیزی نگفته اما این احتمال می‌رود که محصولات به روز این شرکت شامل اکسپریا Z3 ، Z3V و Z3 کامپکت به این آپدیت ارتقا پیدا کنند.

همچنین انتظار می‌رود شرکت‌های ایسر، ایسوس، هوآوی و زیائومی نیز پرچمداران خود را به اندروید 5 ارتقا دهند.

10/14/2014

ShayanTel's cover photo

10/13/2014
ShayanTel Calling Cards

http://www.shayantel.com/

Tehran : 2.9 Cent --- Shahrestan 3.9 Cent ---- Cellphone .5.9 Cent

No Connection fee
No expiration date
Money back guaranty
Promotion
Iran to USA and USA to Iran
Forward from USA

Tehran : 2.9 Cent --- Shahrestan 3.9 Cent ---- Cellphone .5.9 Cent

ShayanTel International Calling Cards Services.

10/10/2014

حصر وایبر»: آزمایش روش جديد فيلترينگ هوشمند

روزنامه «کسب و کار» نیز تیتر یک خود را به «حصر وایبر» اختصاص داده و نوشته است: «جنگ تكنولوژيک ايران و شركت‌های ارائه‌دهنده نرم‌افزارهاي مخابراتي استفاده‌كننده از اينترنت وارد مرحله تازه‌اي شده است و طي هفته گذشته كاربران وايبر در ايران كه اين اپليكيشن را به هر دليلي دي‌اكتيو كرده در نصب مجدد آن با مشكلاتی مواجه شده‌اند.»

این روزنامه نوشته است که کاربران وایبر در ایران «می‌گويند كه پس از دی‌اكتيو كردن نسخه وايبر تماسی براي ارسال كد فعال‌سازی دريافت نكرده‌اند و حتی پس از ساعت‌ها انتظار پيامكی كه در آن كد فعال‌سازی ارسال می‌شود را نيز دريافت نكرده‌اند و شنيده‌ها حاكي از اين واقعيت است كه سرور مربوط به ارسال پیامک فعال‌سازی يا راه تماس صوتی وايبر از سوی شبكه مخابراتی ايران فيلتر شده است و كاربرانی كه پيش از اين اقدام به نصب و استفاده از نرم افزار وايبر كرده‌اند، ديگر قادر به استفاده از آن نيستند.»

داود زارعیان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران، اما «ضمن تكذيب اين موضوع»، به روزنامه کسب و کار گفته است: «قطع سرور ارسال پيامک فعال‌سازی وايبر از سوي مخابرات انجام نشده است و فيلترينگ در حوزه اختيارات مخابرات نبوده و انجام آن بر عهده حاكميت است.»

محمدرضا زارع، یک كارشناس تكنولوژی‌های مخابراتی، اما به این روزنامه گفته است: «هر شماره‌ای از يك مسير پيامكی ارسال مي‌شود و اين امكان وجود دارد كه مسير سرور ارسال پيامک و تماس صوتی وايبر فيلتر شود»، اما «هر نهادی قادر به انجام اين فيلترينگ نيست ولي راه‌هاي بسياري براي انجام اين كار وجود دارد.»

روزنامه کسب و کار همچنین نوشته است: «به عقيده برخی از كارشناسان مخابراتی موضوع قطع سرور مربوط به ارسال پیامک فعال‌سازی وايبر يا پيام صوتی آن در ايران مربوط به راه‌اندازی فيلترينگ هوشمند در ایران است.»

این روزنامه درباره خصوصیات این «فیلترینگ هوشمند» نیز نوشته است: «در اين نرم‌افزار به دليل امكان پالايش جزئی صفحات و ريزدانگی، پالايش صرفا بر صفحاتی اعمال می‌شود كه به دليل محتوای نامناسب نياز به پالايش دارند و نيازی به بستن كل دامنه نيست. نرم‌افزار فيلترينگ هوشمند كشور در حال حاضر مراحل آزمايشی نهايی خود را به پايان رسانده و در چندين سازمان و نهاد راه‌اندازی شده است.»

همزمان روزنامه شرق از افزایش شمار کاربران وایبر در ایران خبر داده و نوشته است: «بحث‌ها پیرامون بودن یا نبودن شبکه‌های اجتماعی در ایران در حالی داغ و جدی شده است که طبق گزارش ایسنا، ایرانی‌ها رتبه اول استفاده از وایبر در دنیا را به خود اختصاص داده‌اند.»

به نوشته این روزنامه، در حالی که اردیبهشت ‌ماه سال جاری علی جنتی، وزیر فرهنگ ‌و ارشاد اسلامی، «تعداد کاربران ایرانی وایبر را پنج‌ میلیون‌ نفر تخمین زده بود»، اما حالا و با گذشت چهار ماه «با توجه به میزان استقبال فراوان از این شبکه اجتماعی موبایلی می‌توان پیش‌بینی کرد حالا آمار کاربران این شبکه اجتماعی در ایران به‌مراتب بیشتر از عدد اعلام‌شده توسط وزیر فرهنگ شده‌ است.»

10/10/2014

سازمان گزارشگران بدون مرز در اطلاعيه‌ای با اشاره به بازداشت ۱۲ تن در ایران به دليل تبادل پيامک‌های طنز درباره آيت‌الله خمينی، ‌بنيانگذار جمهوری اسلامی،‌ به کاربرانی که از اين نرم‌افزارها استفاده می‌کنند توصيه کرد که بيشتر احتياط کنند.

در هفته‌های اخير، موج گسترده‌ای از لطيفه‌هايی درباره آيت‌الله خمينی در شبکه‌های اجتماعی و تلفن همراه در ايران از جمله در وايبر و فيس‌بوک به راه افتاده بود.

اين وضع باعث شد تا آيت‌الله صادق لاريجانی،‌ رئيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی، روز ۱۰ مهرماه با اشاره به اين که «مطالب مجرمانه» به طور وسيع در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود خواستار پالايش فضای مجازی شود.

او گفت: «نبايد در اين شبکه‌ها به بزرگان کشور از جمله بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران توهين شود... سخن دستگاه قضا اين است که اجازه شکسته شدن حريم خصوصی اشخاص داده نشود، در غير اين صورت قوه قضاييه موظف به برخورد است.»

پيش از آن فرمانده سپاه ناحيه ثارالله شيراز در روز ۳۰ شهريور از بازداشت ۱۱ تن به دليل «توليد و بازنشر مطالب توهين‌آميز» به آيت‌الله خمينی در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه خبر داده بود.

خبرگزاری ايسنا به نقل از اسماعيل محبی‌پور گفته بود که اين اشخاص توسط نيروهای امنيتی سپاه پس از رصد سايبری شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه نظير واتس‌اپ، لاين، وايبر، تانگو و تلگرام شناسايی و دستگير شده‌اند.

در اين ارتباط، کمال هاديفر، رئيس پليس فتا، نیز در روز ۲۱ شهريور در مورد پيامک‌های طنز مربوط به آيت‌الله خمينی گفته بود که پيام‌های خصوصی در شبکه‌های اجتماعی مانند وايبر و واتس‌اپ توسط اين نيروی پليس قابل کنترل است.

سازمان گزارشگران بدون مرز در اين مورد اشاره کرد که در ميان اين شبکه‌ها تنها واتس‌‌اپ محتوای پيام‌ها را کدگذاری می‌کند و اضافه کرد:‌ با اين حال، متخصصان امنيت داده‌پردازی وجود حفره‌های امنيتی در اين نرم‌افزارها را تأييد کرده‌اند.

اين سازمان همچنين در اطلاعيه خود که روز پنج‌شنبه، ۱۷ مهر، منتشر شد نوشت که در پی خصوصی‌سازی عرصه ارتباطات در ايران، شرکت مخابرات، اصلی‌ترين شرکت ارتباطاتی و بزرگ‌ترين شرکت خدمات ايتنرنتی در سال ۱۳۸۸ به تملک سپاه پاسداران درآمد.

به نوشته اين اطلاعيه، سه اپراتور مهم تلفن همراه در ايران نيز در اختيار حکومت قرار دارند.

گزارشگران بدون مرز نوشت که با توجه به استفاده بسياری از روزنامه‌نگاران و شهروند وب‌نگاران از نرم‌افزارها و نبود اطلاعات کافی درباره‌ خطر استفاده از آنها، از هر سه شرکت واتس‌‌اپ، وايبر و تانگو خواستار توضيح و اطلاعات مشخص در مورد موازين به‌ کار گرفته شده از سوی آنها برای حفظ امنيت کاربران شده، اما اين شرکت‌ها هيچ پاسخی به نگرانی این سازمان نداده‌اند.

از همين رو، گزارشگران بدون مرز به استفاده‌کنندگان اين نرم‌افزارها توصيه کرد برای تبادل داده‌های حساس احتياط کنند.

در کنار موضوع کنترل شبکه های اجتماعی، ‌برخی از مقام‌هاي جمهوری اسلامی ايران،‌ به ويژه در قوه قضائيه خواستار فيلتر شبکه‌های اجتماعی شده‌اند.

از جمله چندی پيش غلامحسين محسنی اژه‌ای،‌ معاون اول قوه قضائيه، در نامه‌ای به محمود واعظی، وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار مسدود کردن وايبر و برخی شبکه‌های اجتماعی در مدت يک ماه شد.

اما به گزارش خبرگزاریها، ‌آقای واعظی گفت که فيلتر شبکه‌های اجتماعی مشکلی را حل نمی‌کند.

10/09/2014

قوه قضاییه ایران برای بستن وایبر یک ماه به دولت مهلت داد

20 سپتامبر 2014 - 29 شهریور 1393
اظهارنظر

به اشتراک گذاری
معاون اول قوه قضاییه ایران در نامه‌اش از وزیر ارتباطات انتقاد کرده است

قوه قضاییه ایران به وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات یک ماه فرصت داده تا "زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر" شبکه‌های ارتباطی مجازی مانند وایبر، واتس‌اپ و تانگو را فراهم کند.

به گزارش میزان، خبرگزاری قوه قضاییه ایران، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه در نامه‌ای به محمود واعظی، وزیر ارتباطات هشدار داده که "در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه" اقدام خواهد کرد.

آقای اژه‌ای در این نامه به مطالبی که درباره آیت‌الله خمینی در این شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود اشاره کرده و آن را مصداق "محتوای مجرمانه و ارتکاب به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی" خوانده است.

در هفته‌های اخیر مطالب طنزآمیز و جوک‌های زیادی درباره آیت‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی به خصوص در وایبر، یکی از برنامه‌های پیام‌رسان موبایلی منتشر شده است.

پیشتر پلیس ایران اعلام کرده بود که سرنخ‌هایی از عوامل این شوخی‌های وایبری پیدا کرده است.
برخورد با متخلفین 'در هر رده'

علی‌رغم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهم‌آوری امکان مسدود‌سازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه‌های موصوف و ارائه شبکه‌های اجتماعی داخلی هم‌سطح با شبکه‌های مذکور، مع‌الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است.

بخشی از نامه معاون اول قوه قضاییه ایران به وزیر ارتباطات

معاون اول قوه قضاییه ایران در نامه‌اش به مهلت سه‌ماهه‌ای اشاره کرده که وزارت ارتباطات برای فراهم کردن امکان "مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه" در شبکه‌های ارتباطی موبایل و "ارائه شبکه‌های اجتماعی داخلی هم سطح" درخواست کرده بود.

آقای اژه‌ای از این که در این فرصت "اقدام موثری" در این زمینه انجام نشده، ابراز تاسف کرده است.

او هشدار داده که در صورت ادامه این وضعیت تا یک ماه دیگر، قوه قضاییه در "راستای وظایف ذاتی خود" این شبکه‌ها را که "بعضا توسط دولت‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت می‌شود، مسدود می‌کند.

آقای اژه‌ای همچنین تهدید کرده که قوه قضاییه با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده‌ای برخورد خواهد کرد.

پیش از این هم مقام‌های حکومتی بارها برای محدود کردن دسترسی کاربران ایرانی به این نرم افزارها اقدام کرده و گفته‌اند که این نرم افزارها به دلیل "انتقال اطلاعات" از داخل ایران به خارج و "استفاده بیگانگان" از آنها فیلتر می‌شوند.

Address

Los Angeles, CA
91306

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when ShayanTel posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to ShayanTel:

Share

Nearby media companies


#}