Daily Times News

Daily Times News Welcome to the official Daily Times News page. The most talked stories around the world. Get breaking news, must see videos. #DTN

Operating as usual

09/10/2020
kallopeter.hu

#minigolfchallenge

BIG MINIGOLF CHALLENGE 🏑😂

#minigolfchallenge

JumoDaddy
07/04/2020

JumoDaddy

A jövő héten érkező trekk, az “Ébred a város” nem csupán egy közös dal Vikivel és MC KEMONnal.☝️ A hozzá készült videó több művészeti ág kollaborációjává fejlődött, amelyben egyenlő szerepet kapott a kép, a hang és a fény. 🌃🎧🎆

Óriás pacsi a Light Positivenak és a Rockstar Photographersnek! 🙌👊

És ne feledjétek, holnap közönségtali! 😉😎

#ébredaváros #artcollab #0709

06/29/2020
Bigpicture.hu

Bigpicture.hu

Repost @william.cobbing
.
.
#bigpicture #bigpicturehu

Kipróbáltuk az új Mavic Air 2-t
05/25/2020
Kipróbáltuk az új Mavic Air 2-t

Kipróbáltuk az új Mavic Air 2-t

Megérkezett a DJI az új generációs Mavic Air 2, melyet a Myactioncam jóvoltából be tudunk

kallopeter.hu
05/16/2020

kallopeter.hu

Igen, igen ezek tök igazi színek. Egy sólepárló Namíbiában az Atlanti-óceán és a sivatag találkozásánál.
Mondd ki sokszor, hogy sólepárló! 😂😂😂 vagy énekeld el, hogy 🎼 “Oh, Sole Parlo..!”

És hogy mitől ilyen a tavak színe?
A víz nagyon gazdag vörös algákban, planktonokban és apró rákokban, melyek a víz elpárolgása után visszamaradva élénk rózsaszínben, narancssárgában pompáznak. Rengeteg madár, többek között flamingók is élnek a tavakban. Ez majd a következő posztból kiderül.

Köszi @myactioncam a drónszupportot!
.
#namibia #africa #ilovenamibia #namibia🇳🇦 #everydayafrica #everydaynamibia #travelnamibia #journeyoflife #photography #drone #drones #dronephotography #colours #dronefly #droneoftheday #dronelife #djiglobal #picoftheday #photooftheday #artoftheday #artofvisuals #visualsoflife #bevisuallyinspired #wanderlust #outdoors #earthfocus #earthpix #naturephotography #landscapephotography #travelphotography
———
@seenamibia @everydaynamibia @everydayafrica @everydayeverywhere @namibiatravel @travelo.hu @natgeotravel @ Swakopmund, Namibia

Bigpicture.hu
05/13/2020

Bigpicture.hu

Repost @sandorcsudai
・・・
#bigpicture #bigpicturehu #budapest #hungary
#everydaybudapest #covid19 #koronavírus #reportagespotlight #plaguedoctormask #pandemic #lights #everydayeverywhere #stayandwander #bevisuallyinspired #visualsoflife #visualart #photography #picoftheday #photooftheday #streetphotography #streetlovers #streetwear #streetstyle #streetphotographyinternational #streetphotographerscommunity #everydaystreet #burnmyeye #burnmag #lensculturestreets #lensculture

05/11/2020
Man with the umbrella

Man with the umbrella

Just another busy day in Budapest ✨ #manwiththeumbrella #staycalm #staybalanced ✨ 📸 @kallopeter

Jászberényi Sándor
05/10/2020

Jászberényi Sándor

Bárhová mész, bármilyen nyomorult istentelen pöcegödörbe visz a balsorsod, soha senki mással nem fogsz találkozni, csak emberekkel. Erről persze 2007-ben fogalmam sem volt. Annyit tudtam csak, hogy kezdenem kell valamit az életemmel. Csádban akkor engedtek el egy csomó gyerekkatonát, én pedig kitaláltam, hogy erről akarok írni.
Meglepő volt, hogy csont nélkül összejöttek az engedélyek, az éjszakai Afrika vörös földjének nehéz szaga az orromban pedig még meglepőbb volt. Nagyon be voltam szarva, és semmit sem tudtam, leszámítva a tényen, hogy roppantul messze vagyok az otthontól.

Az ENSZ vendégházában szálltam meg Abéchében, a dárfúri határon. Több "hadsereg" is cirkált a városban, a menekülttáborok pedig nagyobbak voltak a lakott településeknél. Az ENSZ dolgozói között azzal sikerült kivívnom némi respektet, hogy sosem vártam a konvojra. Reggelente egyszerűen felmásztam egy motoros fiú mögé, és a bázisra vitettem magam. Utólag belegondolva, ez nem volt túl átgondolt a részemről, mert a helyzet fokozatosan romlott a határvidéken.

Miután majdnem meglincselt a tömeg a város piacterén, mert engedély nélkül fényképeztem egy muszlim vándortanítót, minden önbizalmam elszállt. Nem mertem egy kockát sem kattintani, amíg arra konkrét engedélyt nem adtak, így jött el a napja, hogy egy terepjáróval a gagai menekülttáborba vigyenek.

Hatalmas volt a menekülttábor, tele szudániakkal, akik mindenüket elvesztették a törzsi konfliktusban. Nagyon szerettem volna lefényképezni a nőket, akik az árnyékban ücsörögtek. Szépek voltak, szokatlanok a szememnek. Persze nem engedték, hogy fotózzak. Az első próbálkozásomnál kézzel-lábbal tiltakoztak a fényképezés ellen.

Nem tudom miért, de fogtam a kompakt kamerát, amit az apámtól kaptam kölcsön, és a kijelzőjén megmutattam nekik a fotót, amit készítettem. Hirtelen minden megváltozott. A nők megigazították a ruháikat, és felsorakoztak előttem, hogy mindegyiküket fényképezzem le.

Miután elkészült a fénykép, meg kellett mutatnom. Mosolyogtak az eredményen, majd mentek a dolgukra. Rengeteg fotót készítettem, pedig annyit sem tudtam a fotózásról, mint most. Nem értettem mi okozta ezt a hirtelen nyitást az irányomban. Bár roppantul nárcisztikus tudok lenni, mégsem sikerült meggyőznöm magam, hogy csodálatos személyiségem hatott az emberekre.

Aztán kiderült, hogy ezeknek a menekülteknek tényleg nem volt semmije. Tényleg egy darab ruhában jöttek át a határon, menekülve az életükért. Nem voltak tükrök a sátrakban, és nem volt tükör a felállított tisztálkodó helyen.

A nők egyszerűen tudni szerették volna, hogy még mindig szépek. Ennek köszönhettem a portrékat. Az emberi hiúságnak.

Bárhová mész, bármilyen nyomorult istentelen pöcegödörbe visz a balsorsod, soha senki mással nem fogsz találkozni, csak emberekkel.

Fotók: JS 2007 Gaga, Csád

A gyerekkatonákról pedig riportot írtam a Magyar Narancsba anno. Itt olvasható: https://magyarnarancs.hu/kulpol/gyerekkatonak_csadban_-_cukorka_es_kalasnyikov-67940

Bigpicture.hu
05/09/2020

Bigpicture.hu

Halmai Gyöngyi Photography - Karantén projekt

Sokan készítenek mostanában festményeket vagy más műalkotásokat esetleg filmjeleneteket karantén kontextusba helyező képeket, de Halmai Gyöngyi képei láttán egy teljesen új dimenzióba kerülünk. Nagyon jó párosítások társulnak az ismert művekhez, válaszolva a járvány okozta, mindenki által ismert problémákra.

Így ír Gyöngyi az oldalán a projektről:

"Jó pár éve a fejemben van egy olyan fotósorozat elkészítése, amely híres festményeket dolgoz fel. Ha őszinte akarok lenni, akkor a maximalizmusom és talán picit a lustaságom akadályozott meg abban, hogy elkészítsem. Eddig úgy gondoltam, hogy egy ilyen fotósorozat akkor fog jól működni, ha a festményen szereplő modell karakterének megfelelő élő modellel dolgozunk, ha profi sminkes, fodrász, valamint stylist is részt vesz a projektben. De a legnagyobb kihívást az ötlet jelentette. Most viszont maga a világjárvány adott egy remek öletet, azaz olyan koncepció kidolgozását, amelyekhez a karanténban felhalmozott dolgokat használom fel. A modellek kiválasztása pofonegyszerű volt, a karanténban lévő családom készségesen segített a projekt megvalósításában."

http://www.halmaigyongyifoto.hu/a-karanten-projekt-avagy-a-muveszet-sosem-art/

Bigpicture.hu
05/04/2020

Bigpicture.hu

Történelmi pillanatok. Megkezdődtek a 2020-as érettségi vizsgák a járvány idején a távolságtartás jegyében. Sandor Csudai Photography Márton Koncz Bálint Hirling és Gabor Szabo képtörténetei a ma reggelről
Bigpicture.hu

05/03/2020
Man with the umbrella

Man with the umbrella

It's easy: when you are in balance you cannot fall. 🔥
Balance can happen in several ways....finishing a mealprep diet and still not crave for a donut, spending 24h with your kid in the house and still having the energy to cook, for me it's climbing us to high places and still being able to enjoy the view.

Zanszkár – Élet a Holdon
05/02/2020
Zanszkár – Élet a Holdon

Zanszkár – Élet a Holdon

Zanszkár az indiai Nyugat-Tibet legszárazabb, legkietlenebb területe. Az időjárás mostoha és szélsőséges, a napi hőingadozás nyáron gyakran a 30 Celsius-fo...

Bigpicture.hu
04/28/2020

Bigpicture.hu

Janka megérti, hogy nem kell kimenni az utcára.
Janka boldog az udvaron.
Janka nem járkál plázázni, mert nincs iskola.
Janka nem ül be a kocsmába sörözni most.
Janka nem vesz 270 kiló réteslisztet.
Janka nem irat át autókat most
Janka nem újít diákigazolványt
Janka nem oszt meg fals híreket a Facebookon.
Janka, most nem jár társastáncra.
Legyél olyan, mint Janka.

Sepsi Gergő ezzel a sokat mondó verssel töltötte fel behance oldalára, majd küldte el nekünk a karantén idején családjáról készült sorozatát, mely folyamatosan, napról napra bővül.
Ezt írta róla Gergő:

"Úgy döntöttünk a családdal, hogy amíg biztonságosabb bent a vírus miatt, bent maradunk. Ha pedig bent maradunk próbáljuk lekötni magunkat. Ezért készül ez a fotó sorozat, ami napról napra frissül, amíg nem mozdulunk ki. Maradj otthon!"

További képek a linken:
https://www.behance.net/gallery/94130707/Bent-maradunk-We-stay-inside

Ron Haviv
04/24/2020

Ron Haviv

New York City Walkabout…Support for President Donald Trump seen on the streets of New York as the country debates his capacity as a leader during the corona virus crisis. #covid #coronavirus @viiphoto #walkabouttheworld #fujixt3 #fujinorthamerica

04/23/2020
Man with the umbrella

Man with the umbrella

You can have a fear of doing things a different way, a fear of stepping out. It's okey. When you are ready, just let yourself know that, make the step you need to make and trust me, on the otherside you are above the clouds and it is sunny there.

#abovetheclouds #staycalm #staybalanced

Bigpicture.hu
04/20/2020

Bigpicture.hu

Dombóvári Judit a koronavírus járvány kapcsán kezdett el dolgozni egy új fotóprojekten, mely még folyamatban van. A sorozat napról napra bővül új képekkel, hiszen most tengernyi szabadidővel rendelkezik, mint a legtöbb a fotós, Ő is elvesztette a megrendeléseit ebben a nehéz időszakban.

A címe: 'Sohasem voltunk még ennyien ennyire egyedül.'

Így ír Judit a képeiről:
A képek egyszerre önarcképek és egyszerre szimbolikusnak szánt jelzések. Azt a magányt kívántam megmutatni általuk, amit én itthon, a négy fal között és odakint is átélek - ebben a szörnyű távolságtartásban és ingerszegénységben.
Szerettem volna vizuálisan ábrázolni a félelmet az ismeretlentől, attól, hogy az üres köztereken nincs senki, de mégis jelen van valami, amitől mindannyian megborzongunk. “

Dombovári Judit további képeit itt tudjátok megnézni:

https://www.instagram.com/juditdombovari/

https://www.behance.net/juditdombovari

#covid #koronavirus

04/08/2020
Man with the umbrella

Man with the umbrella

When a stronger power makes us stop for a moment, this is the time to gather our thoughts, our plans ad (at last) our memories. ✨
These things can give us the energy to move forward when it's time.
Our city awaits, awaits for us to step on the streets again. Till then, let's share our memories of it. Here is mine.
#staycalm

#pointofview #hellohungary #manwiththeumbrella #balanceproject

Bigpicture.hu
04/06/2020
Bigpicture.hu

Bigpicture.hu

A mindennapi hírek alapján pedig úgy tűnt, hogy Velencében az egykor büszke, arisztokratikus, dekadens városban sietősen tovatűnik a dicsőség, egyre fogy a lakosság, süllyednek a paloták és a tengerszint emelkedésénél csak a turisták számának növekedése gyorsabb.

Most, amikor a koronavírus szinte eltiporta Olaszországot és Velencét, különös érzés fog el e képek láttán. Eszembe jut Thomas Mann és az elhallgatott kolera, az elbagatellizált járvány és az, hogy Velence nem ezt érdemelte volna. Ahogy az egész világ sem.

Pataky Zsolt képriportja a Bigpicture.hu oldalán!

https://www.bigpicture.hu/portfolio/pataky-zsolt-halal-velenceben/

04/02/2020
Snowattack

Snowattack

Fent voltunk, buliztunk, csúsztunk és lazultunk egy hétig!😎
Fogadjátok szeretettel a hivatalos Snowattack 2020 Aftermovie-t🎥
Megosztani ér!✌

Snowattack 2021 - Les Orres, Franciaország
2021. január 30. – február 6.
Super Early Bird csomagok: 2020. Április 6.
További részletek: www.snowattack.hu

🇬🇧
We were up, we were partying, sliding and having fun all week!😎
Please welcome the official Snowattack 2020 Aftermovie🎥
Big up for sharing!✌

Snowattack 2021 - Les Orres, France
January 30 – February 6 2021
Super Early Bird packages: April 6, 2020
More information: www.snowattack.hu/en

Youtube: https://youtu.be/22ptn0LJFmA

Rockstar Photographers
https://www.instagram.com/rockstarphotographers/
https://www.facebook.com/festivalphotographers

03/27/2020
kallopeter.hu

Empty Budapest while coronavirus quarantine

Ilyen az üres Budapest a koronavírus idején :-( Nagyon furcsa ezt átélni. Viszont drónnal ebben a helyzetben lehet tartani a megfelelő távolságot :-)

Drónfelvételek a kiürült Budapestről. Napközben, direkt abban az időben készítettem a képeket, amikor általában csúcsforgalom szokott lenni és a turista látványosságok tömve vannak.

Hősök tere, Bazilika, Erzsébet tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Andrássy út, Halászbástya, Mátyás templom, Clark Ádám tér, Lánchíd, Parlament

#MaradjOtthon! #Budapest

Házilag készítik a védőmaszkot Abonyban
03/24/2020
Házilag készítik a védőmaszkot Abonyban

Házilag készítik a védőmaszkot Abonyban

Magyarországon is egyre magasabb a koronavírusban megbetegedettek száma, a védőmaszkokból pedig hiány van. A patikákban

Bigpicture.hu
03/23/2020

Bigpicture.hu

A KORONAVÍRUS PHOTOCHALLENGE ELSŐ KÉPEI.

Rengeteg anyag érkezik hozzánk jók is és majdnem jók :-) Köszönjük Nektek és továbbra is küldjétek a karantén életetek képeit, ne törödjetek azzal, hogy milyen nehéz dolgunk van a válogatással :-)

Első anyagként Gazsó Attila szürreális fotóit választottuk a karanténban lévő gyerekekről. Ezt írta Attila
"A járványhelyzet fokozódásával az iskolák és óvodák bezártak, a munkahelyem ideiglenesen szünetel, így 4 gyermekünkkel önkéntes kvázi-karanténba kerültünk, előreláthatólag minimum egy hónapra. A helyzet kétélű: nincs szebb annál ha a család tagjai a lehető legtöbb időt töltik egymással, másrészt hatalmas kihívás 4 gyerek energiáit és figyelmét lekötni. A képek egyszerre szociofotók, dokumentarista jellegű fotók és egy családi fotóalbum képei."

Köszönjük Attilának (nem tudunk betagelni, lécci írj kommentbe!)

Hamarosan jelentkezünk a következő képadaggal.

És, hogy miről is van szó, és a szabályok:

"Bigpicture.hu Koronavírus PhotoChallenge!

Semmiképpen nem szeretnénk viccet csinálni abból a helyzetből amiben vagyunk. Épp ellenkezőleg. Azt gondoljuk, hogy egy olyan társadalmi változás élő szemtanúi vagyunk, mely ki fog hatni a további életünkre.

Ezért úgy gondoltuk a BigPicture csapatával, hogy meghirdetjük a Koronavírus Photochallenge-t mindenki számára, aki nyitott a fotográfiára, van fényképezőgépe, okos telefonja, akár profi vagy amatőr fotós és úgy érzi fontos számára, hogy dokumentálja az eseményeket.

Szeretnénk egy fotógyűjtést csinálni a jövőnek, hogy lássuk, hogyan éltek karanténban, mit láttok, mit tartotok fontosnak. Számunkra fontos a képes történetmesélés, a visual storytelling, ezért főleg olyan képeket, sorozatokat várunk, melyben elmesélitek kalandjaitokat, körülöttetek történő eseményeket, vagy olyan ikonikus jellemzőket, amire úgy fogunk visszagondolni, hogy “tényleg, ez történt, amikor otthon voltunk hetekig!”

Mostantól a koronavírus végéig várjuk üzenetben, vagy a „Bigpicture.hu” közösség-be a képeiteket, mellé esetleg rövid szöveges történeteiket, melyekből válogatásokat készítünk a magazinban, ahol kiemelten foglalkozunk a napi történésekkel képekben.

Beérkező képekből mindennap munkatársaink csinálnak válogatásokat és folyamatosan publikáljuk névvel az oldalunkon, illetve a további csatornáinkon.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hogy éltek Ti!
Kitartást Mindenkinek!"

Rockstar Photographers
03/23/2020

Rockstar Photographers

Maradj Otthon! fesztivál 🥰
Mi nem adjuk fel! Ha nem a Rockstar Photographers megy fesztiválra, akkor a fesztivál megy a fotóshoz, házhoz 😂
Mark Jarai koncertjével indult tegnap! Köszi Márk

Nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk és nagyon büszkék vagyunk, hogy olyan kreatív emberekkel dolgozhatunk, akik életre hívták a Maradj Otthon fesztivált!

Te is Maradj Otthon!

Fotók: Kata Major Máté Bodorkós Mudra László Benedek Varga

Bigpicture.hu
03/20/2020
Bigpicture.hu

Bigpicture.hu

Magyarországot is elérte a Koronavírus-járvány. A kormány intézkedései hatására az emberek nagy része eltűnt az utcákról. A fővárosban és vidéken is érezhetően kisebb a forgalom, több gazdasági szektorban teljesen leállt az élet. Bezártak az iskolák, távoktatás folyik, a vendéglátás jóformán leállt. A patikák, boltok előtt sorok kígyóznak. Nem történik ez máshogyan Abonyban sem.

Attila Polyák képriportja a Bigpicture oldalán! 📷

https://www.bigpicture.hu/portfolio/osszefogas-es-elovigyazatossag-videken/

Address

New York, NY

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Daily Times News posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Nearby media companies


Other Media/News Companies in New York

Show All