Nail Art History

Nail Art History Nail Art + Art History = Nail Art History (nails are my own)

Biznes Albania
01/07/2017
Biznes Albania

Biznes Albania

Përshëndetje miq!
Më poshtë në faqe vijojnë orat e murit me çmimet përkatëse.
Për çdo porosi, pyetje dhe informacione të tjera, mund të na shkruani në inbox-in e faqes.

Fundjavë të mbarë!

Biznes Albania
01/07/2017

Biznes Albania

Çmimi i sh*tjes : 1500 lekë

Karakteristikat e produktit si më poshtë:
Materiali: Aliazh+Akrilik
Gjatësia e akrepit që tregon orën: 8.5 cm
Gjatësia e akrepit që tregon minutat: 13 cm
Gjatësia e akrepit që tregon sekondat: 15,5 cm
Ora e Murit është me efekt 3D
E lehtë për t'u instaluar
Mund të vendoset në të gjitha sipërfaqet e lëmuara, të tilla si Mure, Dyer, Dritare, plastike, metalike, pllaka etj

Funksionon me bateri: AA (1.5V)

CHIHARU SHIOTA (Japan)
07/29/2015

CHIHARU SHIOTA (Japan)

MARCO MAGGI (Uruguay)
07/29/2015

MARCO MAGGI (Uruguay)

Photos from Nail Art History's post
07/11/2015

Photos from Nail Art History's post

Photos from Nail Art History's post
07/10/2015

Photos from Nail Art History's post

Photos from Nail Art History's post
07/09/2015

Photos from Nail Art History's post

Nail Art History's cover photo
07/09/2015

Nail Art History's cover photo

Nail Art History
07/09/2015

Nail Art History

Address

New York, NY

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Nail Art History posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Nearby media companies