Rrelos Revistat Rrelos është portë shumëdimensionale, një qasje e hapur për publikimin e zbulimeve shkencore dhe hulumtimeve të reja në shkencë. ​

RRELOS.SH.P.K

RRELOS.SH.P.K

Operating as usual

Michael Collins – një nga tre anëtarët e ekuipazhit të misionit të parë me njerëz në Hënë, Apollo 11 në 1969 – ka ndrrua...
04/29/2021
Astronauti i Apollo 11 Michael Collins ndrrojë jetë në moshën 90 vjeç

Michael Collins – një nga tre anëtarët e ekuipazhit të misionit të parë me njerëz në Hënë, Apollo 11 në 1969 – ka ndrruarë jetë në moshën 90 vjeç

Michael Collins – një nga tre anëtarët e ekuipazhit të misionit të parë me njerëz në Hënë, Apollo 11 në 1969 – ka ndrruarë jetë në moshën 90 vjeç, thotë familja e tij. Ai ndrrojë jetë t…

Pse dokumentarët mbi natyrën rrëfejnë gjysmë gënjeshtra
04/28/2021
Pse dokumentarët mbi natyrën rrëfejnë gjysmë gënjeshtra

Pse dokumentarët mbi natyrën rrëfejnë gjysmë gënjeshtra

Ndoshta kjo do të mbahet mend si “epoka e artë” e dokumentarëve mbi natyrën. Prodhime të tilla si “Planet Earth II” dhe “Blue Planet II”, janë parë nga më shumë se 1 miliardë shikues në 3 vitet e f…

NDARJA E ATMOSFERËS
04/28/2021
NDARJA E ATMOSFERËS

NDARJA E ATMOSFERËS

Atmosfera është përzirje e gazeve pa ngjyrë, pa shije dhe pa erë. Kufirin e poshtëm të atmosferës e përbëjnë sipërfaqja toksore dhe e baseneve ujore në Tokë. Mirëp është e vështirë të caktohen kufi…

Pika më e pastër e ujit në botë
04/28/2021
Pika më e pastër e ujit në botë

Pika më e pastër e ujit në botë

Nëse pastrimi i afrohet hyjnores, atëherë kjo është një pikë hyjnore. Shkencëtarët nga “Vienna University of Technology” njoftoi dje se kishin krijuar pikën e ujit më të pastër në botë. Ky ujë ultr…

Çka jane dhe si formohen Nebulat?
04/28/2021
Çka jane dhe si formohen Nebulat?

Çka jane dhe si formohen Nebulat?

Çka është Nebula? Nebula është një fjalë latine qe do te thote “re”.Por kur flasim per universin, nuk behet fjalë për rete qe e mbulojne qiellin tonë.Nebulat apo mjegullnajat nuk jane vetem re nder…

10 fakte gjeografike që ngjallin kureshtje
04/28/2021
10 fakte gjeografike që ngjallin kureshtje

10 fakte gjeografike që ngjallin kureshtje

Gjeografia është një shkencë që ndryshon vazhdimisht si nga efektet politike ashtu edhe nga shkaqe natyrore. Në botë ekzistojnë shumë dukuri të rralla, situata gjeografike të çuditshme dhe të dhëna…

10 Fakte rreth Tokës – planetin e tretë nga Dielli
04/28/2021
10 Fakte rreth Tokës – planetin e tretë nga Dielli

10 Fakte rreth Tokës – planetin e tretë nga Dielli

Ndryshe nga shumica e planeteve, duhet të jeni jashtëzakonisht te njohur me këtë; Tokë. Pavarësisht nga sa mendoni se dini për Tokën, mendoj se të gjithë mund të pajtohen që Toka është planeti “më …

Address

20 Cooper Square, New York, NY 10003, USA
New York, NY
10003

Products

TV Show, Video, News, Research

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Rrelos posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Rrelos:

Videos

RRELOS

Rrelos është kompani e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive, Veprimtari botuese, Kërkime dhe zhvillime eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri, Kërkime dhe zhvillime eksperimentale në shkencat shoqërore dhe humane, Veprimtari profesionale, shkencore dhe teknike p.k.t.

Për çdo informacion të mëtejshëm kontaktoni tek adresat e kompanise:

Number: +38343905828 Email: [email protected] Email: [email protected] Email: [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/rrelosone/ Instagram: https://www.instagram.com/revistarrelos/ Facebook: https://www.facebook.com/Rrelosone/ Facebook: https://www.facebook.com/RevistaShkencoreRrelos/ Facebook: https://www.facebook.com/ShtepiaBotueseRrelos/ Facebook: Rrelos Astronomi Astrofizike Facebook: Observatory rrelos Dyqani: RRELOS ONLINE Youtube: RRELOS

Nearby media companies


Comments

Faleminderit Armend!