Populli.mk

Populli.mk Populli

Kjo është nusja që ia mori zemrën djalit të Halil Kastratit - Gazeta Ditore
08/12/2019
Kjo është nusja që ia mori zemrën djalit të Halil Kastratit - Gazeta Ditore

Kjo është nusja që ia mori zemrën djalit të Halil Kastratit - Gazeta Ditore

Halil Kastrati humanisti shqiptar ka mbledhur mbrëmë shumë fytyra të njohura në dasmën e djalit të tij, Firdeusit, raporton Gazeta Express. Derisa prezentë ishin edhe disa politikanë, në rrjete sociale u publikuan fotografi nga atmosfera në dasmë. Çifti, Firdeus Kastrati dhe gruaja e ti...

Address

Albani Street 24A Flower
New York, NY
10001

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Populli.mk posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Category

Populli.mk

Mirsevini ne Populli.mk gjithçka ne një vend!

Nearby media companies