Shigjeta

Shigjeta Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shigjeta, 394 E 8th St, New York, NY.
(7)

Operating as usual

01/11/2020
Shigjeta's cover photo
03/15/2019

Shigjeta's cover photo

Shigjeta
03/15/2019

Shigjeta

Drini.mk – “Top Studio” nga Struga, inkuadrohet në tregun e dasmave amerikane!
01/25/2015
Drini.mk – “Top Studio” nga Struga, inkuadrohet në tregun e dasmave amerikane!

Drini.mk – “Top Studio” nga Struga, inkuadrohet në tregun e dasmave amerikane!

Studioja për regjistrimin e gëzimeve familjare, TOP Studio Production, nga Struga, tashmë po zgjeron aktivitetin e saj edhe në SHBA, ku me shumë sukses po inkuadrohet në aktivite të ngjajshme, kryesisht në shtetet e New York, New Jersey dhe Connecticut.

12/05/2014
Ermal & Aveta Wedding Clip

Ermal & Aveta Wedding Clip
Professional Wedding Clip


contact us +1 347-257-8321

Directed by : Besnik Asani Top Studio Production 070 684 691

Address

394 E 8th St
New York, NY
10009

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Shigjeta posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Shigjeta:

Nearby media companies


Other New York media companies

Show All