Bubrreci TV

Bubrreci TV Bubrreci TV - Vendi magjik për fëmijë. Platforma e parë shqiptare me video për fëmijë. Shiko Videot: www.youtube.com/bubrrecitv

Bubrreci TV - Është platforma e parë shqiptare "Online" e krijuar me qëllim që fëmijët të edukohen mirë dhe mbarë që në moshë të hershme. Këtu do të mësojnë sjelljen, respektin, edukatën, gjërat bazike të jetës si dhe gjithashtu do ta mësojnë Gjuhën tonë Shqipe.

Mission: Edukimi dhe argëtimi i fëmijëve

Timeline Photos
06/08/2019

Timeline Photos

😊
06/08/2019

😊

Timeline Photos
06/08/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/08/2019

Timeline Photos

06/06/2019
06/05/2019

Sikur cili bebush o ky? 😂

Sot neper kusheri 🤣
06/04/2019

Sot neper kusheri 🤣

Timeline Photos
06/04/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/04/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/03/2019

Timeline Photos

06/03/2019
Timeline Photos
06/03/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/03/2019

Timeline Photos

06/03/2019
Timeline Photos
06/03/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/02/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
06/02/2019

Timeline Photos

06/02/2019

🎶 Beni videon 👍🏻 dhe pelqeni faqen tone ✔

Modeli i tortes per divorc 😝
06/02/2019

Modeli i tortes per divorc 😝

06/01/2019
06/01/2019
Kur babai e merr kontrollen 😂
05/31/2019

Kur babai e merr kontrollen 😂

Cila shoqe osht sportiste 😂
05/31/2019

Cila shoqe osht sportiste 😂

05/30/2019
Bubrreci TV

Bubrreci TV

Tag shoqet qe kan ksi disponimi 😂

Timeline Photos
05/30/2019

Timeline Photos

Femija mi ne gjendje normale 😂
05/29/2019

Femija mi ne gjendje normale 😂

Timeline Photos
05/29/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/29/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/29/2019

Timeline Photos

05/28/2019

Tag shoqet qe kan ksi disponimi 😂

Jam mërzitë se asnjë s'më bënë like ☹
05/28/2019

Jam mërzitë se asnjë s'më bënë like ☹

Timeline Photos
05/28/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/28/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/27/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/27/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/26/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/26/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/26/2019

Timeline Photos

05/25/2019
Evolucioni 😊
05/25/2019

Evolucioni 😊

Timeline Photos
05/25/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
05/24/2019

Timeline Photos

Address

882 6th Ave
New York, NY
10009

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Bubrreci TV posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Bubrreci TV:

Videos

Nearby media companies


Other TV Networks in New York

Show All