Dual Vox Studio

Dual Vox Studio na jena faqja zyrtare

Marrëveshja (Serbi Kosovë) dhe pafuqia e Vetëvendosjes!
07/05/2019
Marrëveshja (Serbi Kosovë) dhe pafuqia e Vetëvendosjes!

Marrëveshja (Serbi Kosovë) dhe pafuqia e Vetëvendosjes!

Editorial - (Shkrim i botuar 6 vjet më parë) Shkruan: Idriz Morina Marrëveshja me Serbinë u ratifikua në Kuvendin e Kosovës, siç pritej pa probleme serioze në Kuvend, përveç asaj që

Zbulohet vrasësi i kolonel Ahmet Krasniqit, Feriz Kerrnaja?!
06/25/2019
Zbulohet vrasësi i kolonel Ahmet Krasniqit, Feriz Kerrnaja?!

Zbulohet vrasësi i kolonel Ahmet Krasniqit, Feriz Kerrnaja?!

Pas një hulumtimi 20-vjeçar, ku pengesat për marrjen e informacionit cilësor dhe të verifikuar institucionalisht kanë qenë të pashmangshme, më në fund, redaksia e Informatorit Lidhja e Prizr

Quni: Ata që i qëndruan besnik misionit të kolonelit Krasniqi do të ndjehen krenar, e ata që e luftuan do të turpërohen!
06/06/2019
Quni: Ata që i qëndruan besnik misionit të kolonelit Krasniqi do të ndjehen krenar, e ata që e luftuan do të turpërohen!

Quni: Ata që i qëndruan besnik misionit të kolonelit Krasniqi do të ndjehen krenar, e ata që e luftuan do të turpërohen!

Ballina Kulturë Quni: Ata që i qëndruan besnik misionit të kolonelit Krasniqi do të ndjehen krenar, e ata që e luftuan do të turpërohen! Nga Shqiptari Qershor 6, 2019 1 S'ka komente Shkruan: Anton Quni Për jetën, veprën, personalitetin e kolonel Ahmet Krasniqit kemi pasur mundësi të më...

Stabiliteti psikik i Thaçit është në krizë të thellë
06/01/2019
Stabiliteti psikik i Thaçit është në krizë të thellë

Stabiliteti psikik i Thaçit është në krizë të thellë

Saim Tahiri Hashimi është sinonimi i ç'do të keqeje që ka ndodhur në Kosovë, tani e dy dekada më parë. Tani po vazhdon rrugëtimin e tij rrënues me platformën e ideologëve serb me ndarj

Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës
05/30/2019
Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës

Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës

Ish-kryeministri dhe ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha, ka folur në emisionin Pressing, ku ndër tjerash e ka krahasuar veprimin e Mehdi Frashërit për dorëzimin e Korfuzit Greqisë, me i

Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës
05/30/2019
Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës

Sali Berisha e quan Thaçin - Miladini Shqipfolës

Ish-kryeministri dhe ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha, ka folur në emisionin Pressing, ku ndër tjerash e ka krahasuar veprimin e Mehdi Frashërit për dorëzimin e Korfuzit Greqisë, me i

Një lojë e ndyrë, e aktorëve të dobët të UDB-së!
05/17/2019
Një lojë e ndyrë, e aktorëve të dobët të UDB-së!

Një lojë e ndyrë, e aktorëve të dobët të UDB-së!

Gjithashtu një gjë u arrit, që të zhvendoset vëmendja nga përpjekja e Hashim Thaçit që me tradhti ta ndaj Kosovën, tek interpretimi i një budallallëku. Shqiptarët kanë dhjetëramijëra fa

F R I K A
05/05/2019
F R I K A

F R I K A

Tregim nga Ramiz Gjini Kur barbarët u dhanë në portën e madhe të oborrit të Lef Kukës, ky i fundit, doli nga dera e pasme dhe arriti të futej e të fshihej në qilar. Qilari, qe ndërtuar

Address

New York, NY

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Dual Vox Studio posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Category

Nearby media companies