Korça Sot

Korça Sot Korça Sot, portali i të gjithë Korçarëve!

I jepet titulli “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Fan S. Noli”AT JOAN PELUSHI 20 vjet si Mitropolit
07/23/2018
Moment nga dhënia e Titullit..Doctor Honoris Causa...Mitropolitit te Korçës Imzot Joanit..

I jepet titulli “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Fan S. Noli”
AT JOAN PELUSHI 20 vjet si Mitropolit

I jepet titulli “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Fan S. Noli” Në një veprimtari solemne është nderuar figura e Mitropolitit të Korçës, Imzot Joanit, nga Universiteti “Fan S. Noli” Kanë marë pjesë personalitete nga te gjitha fushat e jetës shoqërore dhe studentore. Në...

Address

New York, NY

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Korça Sot posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Korça Sot:

Category

Nearby media companies