Clicky

Media Calarasi

  • Home
  • Media Calarasi

Media Calarasi Stiri din judetul Calarasi, dar si din alte judete din tara.

Operating as usual

07/05/2022

Inventivitatea celor care vor să ne fure datele și banii poate fi combătută doar prin atenția și prudența noastră!

Nu dați curs unor astfel de solicitări, oricât de tentantă ar părea oferta de angajare, moștenirea ce va fi transmisă sau donația promisă!

#PolițiaRomână

06/05/2022

Accident rutier, cu 2 victime, in com. Spantov. ISU CALARASI

06/05/2022

Accident rutier cu o victima ranita usor, neincarcerata in sat Calareti, com. Tamadau Mare. ISU Calarasi

06/05/2022

Incendiu autoturism fara victime pe A2, calea 1, km. 49. ISU Calarasi

https://mediacalarasi.ro/retinut-de-politisti-pentru-conducere-fara-permis-furt-in-scop-de-folosinta-si-conducere-a-unui...
06/05/2022
Media Calarasi – REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS, FURT ÎN SCOP DE FOLOSINȚĂ ȘI CONDUCERE A UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE

https://mediacalarasi.ro/retinut-de-politisti-pentru-conducere-fara-permis-furt-in-scop-de-folosinta-si-conducere-a-unui-vehicul-sub-influenta-alcoolului-sau-a-altor-substante/

Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic. La data de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Nicolae Titulescu, un autoturism condus...

Photos from ISU Călărași's post
05/05/2022

Photos from ISU Călărași's post

Photos from Poliția Română's post
05/05/2022

Photos from Poliția Română's post

05/05/2022

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

​Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție–Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada februarie-aprilie 2022.
​În cursul zilei de 05 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în șapte locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani.

​În cauză procurorii Direcției Naționale Anticorupție cooperează în cadrul unei echipe comune de anchetă cu Procuratura Anticorupție din Republica Moldova.
​Echipa comună de anchetă beneficiază și de sprijinul Eurojust – Agenția Uniunii Europene pentru cooperare judiciară în materie penală.
​Organele de urmărire penală din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Brigăzii Speciale Intervenție “Vlad Țepeș”.
​Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

05/05/2022

În cauza mediatizată prin comunicatele 394/VIII/3 și 396/VIII/3 din 28 aprilie 2022, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de NAGY CORNELIA, la data faptelor și în prezent președinte al Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) și HOHAN (fostă DEACONESCU) MĂDĂLINA IOANA, consilier achiziții publice în cadrul aceleiați instituții publice, în sarcina cărora s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut, pentru sine sau pentru altul, foloase necuvenite.
În cauză s-a mai dispus efectuarea urmăririi penale față de SC ROMWINE & COFFE SRL și față de alte persoane administratori de societăți comerciale, în sarcina cărora s-au reținut infracțiuni de trafic de influență, spălarea banilor, infracțiuni de fals și înșelăciune
​În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
În prezenta cauză penală se desfășoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în care, în cursul anului 2020, la începutul pandemiei de Covid 19, a fost încheiat un contract cadru de achiziții publice de măști de protecție, în valoare de peste 50 de milioane lei.
​În acest context, NAGY CORNELIA, în calitate de președinte al Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) și HOHAN (fostă DEACONESCU) MĂDĂLINA IOANA, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin încălcarea legislației, ar fi semnat în cursul lunii martie 2020, un Acord cadru între instituția pe care o reprezentau și firma SC ROMWINE & COFFE SRL, prin care era vizată achiziția a 1.750.000 măști de protecție.
În demersurile lor, cele două reprezentante ale ONAC ar fi fost determinate cei doi oameni de afaceri care controlau firma SC ROMWINE & COFFE SRL și de administratorul acesteia, care, împreună, s-ar fi înțeles să interpună firma în procedura de atribuire a contractului finanțat din bani publici, deși cunoșteau că respectiva firmă nu are capacitatea tehnică și financiară să onoreze acordul cadru.


Cum SC ROMWINE & COFFE SRL nu avea capacitatea să respecte clauzele contractuale (livrarea la timp a măștilor), ar fi fost falsificate mai multe documente care i-ar fi permis acesteia să evite plata către statul român a unor penalități în valoare de 12.786.706 lei.
Pentru a se asigura de obținerea/derularea în bune condiții a contractelor de achiziții publice cu materiale sanitare, unul dintre suspecți ar fi achitat unei alte persoane, suspect în cauză, sub forma unui contract de reprezentare consultanță și prestări servicii – intermediere, suma de 568.820 lei.

Prin activitățile descrise mai sus ar fi fost vătămate interesele societăților participante în cadrul procedurii și ale instituțiilor publice implicate în acțiunile de prevenire și răspuns împotriva infecției cu virusul SARS – Cov 2 cărora le erau destinate materialele de protecție. Concomitent s-ar fi obținut un folos necuvenit în sumă totală de 22.906.031 lei pentru societățile controlate de suspecți (atât pentru cea care a încheiat contractele de mai sus cât și pentru firmele interpuse).

Suspectelor NAGY CORNELIA și HOHAN (fostă DEACONESCU) MĂDĂLINA IOANA li s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

​Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
​Menționăm că prezentul comunicat a fost întocmit în conformitate cu art. 28 alin. 4 din Ghidul de bune practici privind relația sistemului judiciar cu mass media, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 197/2019.

04/05/2022

Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu, din comuna Alexandru Odobescu, județul Călărași, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

04/05/2022

Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Bărăganului, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Independența, județul Călărași.
Întrucât tânărul manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța THC-5 (cannabis).
Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

https://mediacalarasi.ro/15-tone-deseuri-din-hartie-si-plastic-transportate-ilegal-din-bulgaria-oprite-la-p-t-f-calarasi...
04/05/2022
Media Calarasi – 15 tone deșeuri din hârtie și plastic, transportate ilegal din Bulgaria oprite la P.T.F. Călărași

https://mediacalarasi.ro/15-tone-deseuri-din-hartie-si-plastic-transportate-ilegal-din-bulgaria-oprite-la-p-t-f-calarasi/

​Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călărași alături de comisari ai Gărzii de Mediu Călărași nu au permis intrarea pe teritoriul României unui ansamblu rutier care transporta aproximativ 15 tone deșeuri din hârtie și plastic. Acestea erau încărcat...

04/05/2022

ITINERARII CULTURALE
Pe urmele personalităților locale: CONSTANTIN MITULESCU
Publicistul s-a născut la 4 mai 1941, în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, stabilit în Călăraşi și decedat la 24 octombrie 2021, în Călărași.
Studii: Şcoala elementară de băieţi nr. 2 din Bârlad; Şcoala profesională de pe lângă Fabrica de Rulmenţi Bârlad; Şcoala medie nr. 2 (Colegiul Naţional ”Gheorghe Roşca Codreanu”) Bârlad; Școala Militară de ofițeri de informații București; Facultatea de Drept din cadrul Universităţii ”Al. I. Cuza” Iaşi, iar în anul universitar 1975/1976 a frecventat cursurile postuniversitare ale aceleiași facultăţi; curs de jurnalistică.
Profesia/Ocupația:.
Activitatea profesională/Funcții: a lucrat ca ofiţer de informaţii în mai multe zone ale ţării, ocupând diferite funcții în ierarhia militară; șef al Inspectoratului Județean Călărași (1985 și 1989); în anul 1997 se pensionează, având gradul de colonel. După pensionare colaborează în presa locală, iar în anul 2001 devine redactor la ziarul ”Evenimentul de Călărași”, mai târziu la ”Media Călărași”.
Colaborări la publicaţii: activitatea publicistică este materializată în articole apărute în presa locală (despre viața și activitatea unor personalităţi mai puțin cunoscute, cronici de teatru, arte plastice şi spectacole, apariții de carte), dar mai ales prin publicarea de epigrame, madrigaluri, fabule, poezie satirică etc. Scrierile sale au apărut în publicațiile: ”Pământul”, ”Accent”, ”Argument”, ”Observator” - prima ediţie, revista literară ”Dor de Dor”, ”Academia Bârlădeană”, ziarul ”Păreri Tutovene”, ”Bârladul”, altele. Cât a fost ofițer activ a semnat articolele sale sub următoarele pseudonime: Costin Marin, Mircea Teletin, Cătălin Rareş, Ion Hurmuzache, Cosmin Munteanu, C. Mitu şi Radu Coman.
Opera: Tranziţia prin… labirint, Editura ALAS, Călăraşi, 2002; Blitzuri călărăşene – în alb şi negru, Editura Alas, Călăraşi, 2003; Aluzii amicale, vol. I-II, Editura Alas, Călăraşi, 2004; Radiografii… sumare, Editura Alas, Călăraşi, 2012; Pelerin prin anotimpuri triste (dedicată fiului său Dragoş, trecut în nefiinţă), Editura Alas, Călăraşi, 2012; Impresii... (catrene), Editura Alas, Călărași, 2020.
Premii (Distincții): i s-a atribuit Premiul Cultural al Anului 2011 ”10 pentru Călărași”, acordat de Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Călărași pentru „consecvența realizării singurei pagini, săptămânale, de cultură din presa călărășeană”.
A mai primit Diplome pentru activitatea publicistică în domeniul culturii din partea Primăriei municipiului Călărași, a revistei literare ”Dor de Dor”, din partea Cenaclului Literar ”Marin Giurcă”.
Referințe critice: l-au apreciat Aurel David, N. Bârlădeanu, N. Scăunaș, Florin Grigoriu, Serghei Coloșenco, Ana Maria Dincă, Eliza Artenic, Gh. Clapa.
Surse bibliografice:
SCĂUNAŞ, Nicolae, Municipiul Călăraşi în literatură (Antologia personalităţilor şi textelor literare legate de municipiul Călăraşi), vol. I, [Călăraşi], [s. n.], [2005], pp. 107-108.
DAVID, Aurel, Oameni care fac, vol. IV, Casa Editorială ”Freamătul”, Călărași, 2004, pp. 9-10; pp. 76-77.
BÂRLĂDEANU, N., în ”Bârladul”, nr. 6 (12-18) 02.2004.
GRIGORIU, Florin, Revista română de Versuri ”Proză”, periodic al Societății Scriitorilor
ARTENIC, Eliza, Revista ”Academia Bârlădeană”, anul XVII, nr. 4 (41), Trim. IV, 2010.
CLAPA, Gh., Ridendoterapia, Editura Pim, Iași, 2016, pp. 200-231.
IDEM, Umorul, medicamentul care tămăduiește, Editura Pim, Iași, 2016, pp. 315-325.
Surse website:
https://mediacalarasi.ro/radiografii-sumare-o-noua-carte-publicata-la-calarasi/ (4 decembrie 2012)
http://mdj-calarasi.ro/eveniment/65-ani-de-muzeografie-la-calarasi
https://arhivamonitorcultural.wordpress.com/%E2%96%BC-noua-geografie-literara/constantin-mitulescu-%E2%80%9Eun-mugur-in-primavara-revista-literara-%E2%80%9Edor-de-dor%E2%80%9C%E2%80%9C/
https://mediacalarasi.ro/pe-raftul-bibliotecii-theodor-capidan-meglenoromanii/
https://artindex.ro/2014/03/17/artele-frumoase-in-calarasii-anilor-1932-1934/ (17 martie 2014, articol de Ana Amelia Dincă)
Sursa foto: https://mediacalarasi.ro/wp-content/uploads/2012/12/DSC09843-2.jpg

https://mediacalarasi.ro/actiuni-in-sistem-integrat-pentru-prevenirea-si-combaterea-incalcarii-normelor-de-circulatie-pe...
03/05/2022
Media Calarasi – ACȚIUNI ÎN SISTEM INTEGRAT PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA ÎNCĂLCĂRII NORMELOR DE CIRCULAȚIE PE DRUMURILE PUBLICE

https://mediacalarasi.ro/actiuni-in-sistem-integrat-pentru-prevenirea-si-combaterea-incalcarii-normelor-de-circulatie-pe-drumurile-publice/

În urma acțiunilor desfășurate la nivelul județului Călărași au fost constatate 11 infracțiuni și 328 de conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere. În perioada 29 aprilie – 01 mai a.c., polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspe...

03/05/2022

Ziua Mondială a Libertății Presei, 3 mai 2022

Cu prilejul celebrării Zilei Mondiale a Libertății Presei doresc să transmit un mesaj de susținere necondiționată a activității jurnaliștilor și libertății presei, o presă liberă, obiectivă și responsabilă fiind indispensabilă societății democratice, precum și protejării drepturilor și libertății cetățenilor.

Dorim să subliniem cu această ocazie contribuția pe care mass-media responsabilă și independentă a avut-o și o are în informarea publicului și alertarea organelor de anchetă în privința actelor de corupție în care sunt implicate persoane care ocupă diverse funcții publice, precum și a altor situații de încălcare a legii penale. Nu de puține ori, urmare a unor astfel de materiale de presă, Ministerul Public s-a sesizat, reușind tragerea la răspundere penală a autorilor unor infracțiuni.

Atunci când activitatea jurnalistică este desfășurată cu obiectivitate și bună credință, pe de o parte, și în condiții de siguranță pentru jurnaliști, pe de altă parte, aceasta devine un pilon al statului de drept, o componentă complementară a activității sistemului judiciar.

Gabriela SCUTEA, procuror general

03/05/2022

PERCHEZIȚIE LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE IMPLICARE ÎN ATACURILE INFORMATICE RECENTE

Începând cu data de 29 aprilie a.c., o serie de atacuri informatice de tip DDoS - Distributed Denial of Service a afectat multiple site-uri web care aparțin unor instituții publice și organizații private din România.

Atacurile ar fi fost revendicate de o grupare intitulată ‘KillNet’, de origine rusă, iar activitatea acestora ar fi promovată pe diferite canale de comunicare, fiind motivate de contextul conflictului militar Rusia - Ucraina.

Imediat după aceste atacuri, specialiști ai Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Generale de Protecție Internă, Inspectoratului General al Poliției Române, precum și din cadrul celorlalte structuri și instituții din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, au desfășurat activități specifice din competență, pentru contracararea atacurilor, protecția site-urilor vizate și identificarea persoanelor responsabile, în vederea asigurării rezilienței infrastructurilor IT.

În urma activităților comune desfășurate, a fost identificată o persoană bănuită, cetățean român, rezident în Marea Britanie, care ar fi susținut activitatea grupării infracționale, prin oferirea de sprijin pentru traducerea din limba rusă în limba română a materialelor promovate de gruparea infracțională și prin indicarea unor site-uri web din Romania care ar fi putut fi atacate prin același mod de operare.

La data de 2 mai 2022, în urma cooperării polițienești internaționale, autoritățile de aplicare a legii din Marea Britanie, prin National Crime Agency, au efectuat o percheziție domiciliară, în Marea Britanie, la adresa de reședință cetățeanului român, bănuit că ar fi fost implicat în desfășurarea atacurilor informatice, din ultimele zile, asupra infrastructurii IT din România.

De asemenea, ofițeri specializați din cadrul IGPR- Direcția de Combatere a Criminalității Organizate - Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice s-au deplasat în Marea Britanie, pentru acordarea de sprijin în ancheta desfășurată de National Crime Agency.

03/05/2022

Incendiu locuinta fara victime in com. Perisoru. ISU Calarasi

https://mediacalarasi.ro/perchezitii-la-persoane-banuite-de-nerespectarea-regimului-armelor-si-al-munitiilor/
03/05/2022
Media Calarasi – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

https://mediacalarasi.ro/perchezitii-la-persoane-banuite-de-nerespectarea-regimului-armelor-si-al-munitiilor/

În această dimineață, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pun în executare 25 de mandate de percheziție domiciliară, în...

02/05/2022

Incendiu locuinta, in mun. Oltenita. ISU CALARASI

02/05/2022

ACȚIUNI PERMANENTE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
Pentru ca cetățenii să petreacă în liniște Ziua Internațională a Muncii, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.
În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., aproximativ 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 36 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 189 de evenimente sesizate prin 112.
Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni, 5 persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă.
Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 49 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.
Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

33 de fapte ilegale constatate la regimul juridic al frontierei, în weekendul de 1 Mai În perioada 29.04-01.05.2022, la ...
02/05/2022
Politia de Frontiera Romana

33 de fapte ilegale constatate la regimul juridic al frontierei, în weekendul de 1 Mai

În perioada 29.04-01.05.2022, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au fost dispuse măsuri de fluidizare a traficului precum și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, fără a se înregistra evenimente deosebite. Aproximativ 400 de polițiști de frontieră au fost la datorie, zilnic, desfășurând misiuni de supraveghere şi control la frontieră.

A fost folosită la maximum capacitatea punctelor de trecere a frontierei, iar în funcţie de trafic, au fost suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire din ţară.

În urma măsurilor dispuse la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, traficul călătorilor prin punctele de trecere ale frontierei s-a desfăşurat cu operativitate.

Astfel, în perioada de referinţă, au efectuat formalitățile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, peste 60.000 de persoane, cetățeni români și străini şi peste 30.000 de mijloace de transport, cel mai tranzitat fiind P.T.F. Giurgiu rutier.

Nu în ultimul rând, în urma misiunilor derulate în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră au constatat în această perioadă, 33 de fapte ilegale săvârşite atât de către cetăţeni români, cât şi străini, la regimul frontierei de stat și nu au permis intrarea în ţară a 7 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege.

În continuare, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere și să verifice situaţia traficului prin aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Politia de Frontiera Romana face parte din Ministerul Administratiei si Internelor si este institutia specializata a statului care exercita atributiile ce ii revin cu privire la supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat

Address


Telephone

+40721144870

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Media Calarasi posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Media Calarasi:

Videos

Comments

Pentru cei care doresc o carieră în poliție Vă invit pe pagina Admitere Scoala de Politie OFICIAL https://www.facebook.com/groups/223994112419290 Grup dedicat celor care doresc sa susțină concursul de admitere la Școlile de Agenți de Poliție.
Partidul Socialist Român își trimite candidați în 27 de județe. Socialiștii români știu și pot: • Să construiască spitale • Să construiască școli • Să construiască locuințe avantajoase pentru tineri și pentru specialiști • Să revitalizeze agricultura românească și industria românească • Să nu mai repete greșelile trecutului • Să pună oameni competenți, cinstiți și integri în funcții publice și de reprezentare diplomatică • Să reprezinte cu demnitate, profesionalism și patriotism România în lume • Să reia fabricația unor mărci auto de tradiție ca ARO, UTB, DAC ROMAN • Să refacă sistemul hidroenergetic și termoenergetic • Să renegocieze redevențele din exploatarea resurselor, astfel ca statul român să nu iasă în pierdere • Să apere interesele românilor în relația cu băncile și creditorii • Să facă investiții și achiziții transparente din bani publici Ca să poată face acest lucru, socialiștii trebuie să ajungă în Parlament! Dumneavoastră le puteți arăta încrederea, votând candidații Partidului Socialist Român în cele 27 de județe! Căutați sigla PSR și semnul electoral Soarele!
Pe media Călărași vezi cele mai interesante știri stima și respect
Au pus insa o conditie! Vor renunta numai daca primaria va asfalta toate strazile din Municipiul Calarasi in anul 2019, cu banii din indemnizatia de hrana si voucherele de concediu la care renunta.