03/06/2026
🇦🇪با گویا اول با خبر شوید
تابستان گذشته، خیلیها بهجای فرار از گرمای دبی، کفش ورزشی پوشیدند و راهی مالها شدند. حالا همان ایده محبوب دوباره برگشته؛ اما این بار طولانیتر و بزرگتر.
رویداد «دبی ماراتن» که سال گذشته مراکز خرید بزرگ دبی را به مسیرهای دو و پیادهروی تبدیل کرده بود، در سال ۲۰۲۶ به یک برنامه سهماهه تبدیل میشود. این طرح از ۱۵ ژوئن تا ۱۵ سپتامبر در چندین مال شهر برگزار خواهد شد.
این تصمیم به دستور عالیجناب شیخ حمدان، گرفته شده؛ کسی که موفقیت گسترده دوره قبل را نشانه تبدیل ورزش به بخشی از سبک زندگی در دبی توصیف کرده است.
هدف اصلی «ماراتن دبی» ساده است: مردم بتوانند بدون درگیر شدن با گرمای شدید تابستان، ورزش کنند. سال گذشته مسیرهای ۱۰ کیلومتری، ۵ کیلومتری، ۲.۵ کیلومتری و پیادهروی آزاد برای شرکتکنندگان طراحی شده بود.
هنوز فهرست نهایی مالهای میزبان برای ۲۰۲۶ اعلام نشده، اما سال قبل مراکزی مثل دبی مال، مال آو امارات، دبی هیلز و دبی مارینا مال به پیست ورزشی سرپوشیده تبدیل شده بودند.
اختتامیه دوره قبل حتی با یک ماراتن ۴۲ کیلومتری همراه شد و در دلی هیلز مال رکورد جهانی گینس برای بیشترین تعداد شرکتکننده در یک مسابقه دو داخل مال ثبت شد؛ جایی که ۱۳۹۲ نفر از ملیتها و سنین مختلف کنار هم دویدند.
در شهری که تابستانش معمولاً مردم را به فضاهای بسته میکشاند، حالا همان فضاهای بسته قرار است مردم را دوباره به جنبوجوش میاندازد.