Roularta Digital

Roularta Digital Roularta Digital - uw partner voor online communicatie en digitale marketing Finaal wil u ‘gekozen worden’ en vooral uw klantentrouw verhogen, toch?
(10)

Als specialist in digitale marketing voor KMO's begrijpt Roularta Digital uw uitdagingen, denken we mee met uw business, inspireren we u en bieden we passende oplossingen voor gerichte online communicatie. Roularta Digital versterkt uw online aanwezigheid, laat u de kracht van online ‘gezien worden’ ervaren en zorgt ervoor dat uw business optimaal gevonden wordt in Google. Roularta Digital staat voor u klaar!

Ben jij ook benieuwd naar de wereld van online marketing en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Roularta ...
05/04/2022

Ben jij ook benieuwd naar de wereld van online marketing en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Roularta Digital aan het juiste adres! Schrijf je snel in voor onze gratis digital marketing training, waar onze experten jullie zullen onderdompelen in de basics van Google & co. Wie weet ga je binnenkort net als Tien de digitale strijd aan voor onze klanten. 🤩

01/04/2022
23/03/2020

Al onze medewerkers werken van thuis uit, maar Roularta Digital blijft bereikbaar en operationeel. Ook nu kan u dus op ons rekenen!

13/02/2018
Online Campagne Manager

Online Campagne Manager

Voor de verder groei van Roularta Digital – de meest complete digitale sales en marketing oplossing voor de lokale adverteerder in België – zijn wij binnen het Roularta Digital Service Team in Roeselare op zoek naar een technisch talent (m/v).

28/11/2017
Community Manager Storesquare

Kom onze collega's helpen. Er is "werk aan de winkel"

Hou je van communicatie, kan jij supervlot overweg met online tools en bouw je snel nieuwe netwerken uit? Word dan zeker onze collega bij Storesquare!

22/11/2017

Meer op onze nieuwe website: www.roulartadigital.be

Roularta stelt trots ‘Roularta digital’ voor: je partner in online communicatie & marketing en je persoonlijke touch in de digitale wereld.
Directeur Luk Wynants: “Met deze nieuwe merknaam ondersteunen wij beter onze snelle groei op de markt. Wij maken nu een logische link met het merk Roularta, dat staat voor professionalisme en topservice".
Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? www.roulartadigital.be

20/11/2017

Roularta Digital's cover photo

20/11/2017

Roularta Digital

13/01/2017

Roularta Media Group en Digilocal zijn zo fier als een pauw. Google erkent onze volgehouden focus op een klantgerichte aanpak en beloont iedere Roularta medewerker met een fantastische award voor "Sustained Customer Excellence"! Oftewel: Een award voor volgehouden klantgerichte uitmuntendheid. Het is de allereerste keer dat deze award wordt uitgereikt in de hele wereld!

23/12/2016
Klantenadviseur Digilocal

Kom jij ons vervoegen in 2017?

Voor onze Digilocal afdeling te Roeselare zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur Digilocal (m/v). Digilocal is het digitale bureau van de Roularta Media Group en duurzame partner op vlak van online communicatie en digitale marketing. Digilocal is het bureau bij uitstek voor kleine en middelgrote ...

09/06/2016
Roularta Digital

Hurry hurry!

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een stevige dosis digitale know-how, gezonde nieuwsgierigheid en een pak ambitie!

24/02/2016
Het is zover: de nieuwe Facebook Like-knop is gearriveerd!

Mieke houd je vast!

Het is zover. De nieuwe Facebook Like-knop is een feit! De nieuwe knop werd zonet geactiveerd en wordt momenteel uitgerold voor alle Facebook-gebruikers wereldwijd. De veranderingen van de Like-knop werden in oktober 2015 aangekondigd, maar worden pas vandaag uitgerold. Dit is hoe de nieuwe knop eru…

07/01/2016

GogoGooo(gle)

04/12/2015

Van 24 november tot 15 december trekt UNIZO door Vlaanderen met een 100 minuten-show. We laten een reeks BV's, bekende ondernemers en experten (o.a. Digilocal) op je los. Roularta media group was present!

20/11/2015

Veel volk op onze Google workshop in de Oude Vismijn in Gent. Wilt u ook mee zijn met de laatste trends en uw zaak online maximale visibiliteit geven? Laat het ons weten, dan nodigen wij u graag uit op één van onze volgende workshops!

28/10/2015

Bezoek morgen Digilocal op 'Ondernemen' in Flanders Expo en p*k onze uiteenzetting mee over digitaal adverteren met resultaat.

08/10/2015

Hij komt, hij komt, de uitbreiding van de vind-ik-leuk, en uitgebreider dan gedacht.

01/10/2015

Platte commerce? Instagram Ads gebruiken om tot om en bij het miljoen Belgen te bereiken... Think again!

15/09/2015
Ontdek de container - UNIZO

Vanaf Vandaag te zien in Leuven!

De consument verandert voortdurend. Hoe winkelt de consument van de toekomst? Wat wijzigt er in zijn gedrag? En hoe kan u daar als retailer of winkeluitbater op inspelen?

31/08/2015
Kmo valt voor Facebook-reclame

Dromen dat niemand verloren gaat wordt werkelijkheid. Met dank aan de middenstand.

Lokale ondernemers zetten meer en meer in op Facebook-campagnes. De relatief lage kosten en de mogelijkheid om een specifiek publiek aan te spreken, trekken aan.

12/08/2015
Instagram Is Too Large for Your Business to Ignore

Maar wat kun je als lokale ondernemer met Instagram? Bij uitstek geschikt als marketingtool voor bedrijven met fysieke locaties.

As Instagram surpasses Twitter in size and engagement, smart businesses are turning to the social network for marketing.

03/08/2015

Segmentatie van digitale retail shoppers in Europa.

02/07/2015

Rarara, waar zat Digilocal gisteren? Aanwezigen waren laaiend enthousiast over het exposé van onze sprekers en consultants!
Bedankt aan alle aanwezigen!

21/05/2015

Kris in CTA-modus.
Digitaal adverteren, kan u nog zonder?

17/04/2015

We leven in het tijdperk van de geïntegreerde marketingcommunicatie. Is deze materie voor marketeers te ingewikkeld om te managen en gooien ze de handdoek in de ring? Of gaan ze de uitdaging aan? Een ding is zeker: 360-gradenmarketing is geen optie meer, het is een must.

02/04/2015

Waarom is Alex van bakkerij Edelweiss zo goedgemutst?
Zijn website staat binnenkort online! Met dank aan digilocal

30/03/2015

Hoe werkt remarketing?

Met remarketing bereikt u mensen die eerder uw website hebben bezocht. U kunt aan deze eerdere bezoekers zelfs advertenties weergeven die speciaal aan hen zijn aangepast.

16/03/2015

Kent u Digilocal?
Digilocal focust op kleine en middelgrote bedrijven. Met onze services zorgen wij ervoor dat u op een eenvoudige manier meetbare resultaten krijgt terwijl u uw zaak blijft runnen.

Adres

Meiboomlaan 33
Roeselare
8800

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Roularta Digital nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Roularta Digital:

Delen


Andere Mediabedrijf in Roeselare

Alles Zien

Comments

Ben jij ook benieuwd naar de wereld van online marketing en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Roularta Digital aan het juiste adres! Schrijf je snel in voor onze gratis digital marketing training, waar onze experten jullie zullen onderdompelen in de basics van Google & co. Wie weet ga je binnenkort net als Tien de digitale strijd aan voor onze klanten. 🤩
#}