Hands-On Consulting

Hands-On Consulting Social media management, marketing, training. Business Consultancy

26/11/2020

Hands-On Consulting's cover photo

15/04/2020

Yeeeaaah, the word is out! πŸ₯³
Vanaf nu maakt Hands-On Consulting deel uit van Your Mind Our Work. Een team van digital experts, gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops en websites! Bedankt voor het vertrouwen en misschien zien/horen we elkaar wel terug bij Your Mind Our Work! πŸ‘ŠπŸ»
https://handsonconsulting.be/hands-on-consulting-maakt-nu-deel-uit-van-your-mind-our-work/

Partnership on pointπŸ‘ŒπŸ»
Samen met onze nieuwe collega Lennie bedenken we dΓ© grootste en zotste online marketing trajecten voor u uit! Van Roeselare tot Sint-Niklaas πŸ™ŒπŸ»
Welcome to our awesome team!

13/03/2020

Tof initiatief voor horecazaken die graag op een alternatieve manier willen verder werken! Kan je maaltijden leveren en/of laten afhalen? Registreer je dan gratis op www.steundehoreca.be/registreren

Your Mind Our Work

Sharing is Caring! - We verzamelen zoveel mogelijk data om de horeca te steunen! www.steundehoreca.be

Als digital agency Your Mind Our Work, willen we de sector die momenteel het zwaarst rechtstreeks getroffen wordt door de algemene veiligheidsmaatregelen, een hart onder de riem steken. πŸ‘ŠπŸ»

Door onze persoonlijke aanpak, staan we dicht bij onze klanten en merken we snel wat er leeft binnen een bepaalde sector. Na de aankondiging van de veiligheidsmaatregelen donderdagavond, wilden we dan ook meteen de handen uit de mouwen steken en startten we met een brainstorm.

β†’ Met het gratis platform www.steundehoreca.be
willen we horecazaken die in de mogelijkheid zijn om thuislevering en/of afhaling te organiseren, groeperen en zo steunen in deze woelige tijden. Met dit platform willen we zo een breder en toch centraal draagvlak creΓ«eren richting de consumenten.

Wie zin heeft in een lekkere maaltijd kan via de postcode zoeken naar restaurants in de buurt en contact opnemen met een restaurant naar keuze om een bestelling te plaatsen.

De eerste handelaars hebben zich alvast geregistreerd en het platform gaat live vanaf 14/03/2020.

Handelaars die zich graag willen registreren, kunnen dit doen via steundehoreca.be/registreren.
Bij vragen of meer informatie over het platform kan je contact opnemen met [email protected]

05/02/2020

Wist je dat reviews voor 50% meer conversie kunnen zorgen? 😱
πŸ’‘Bij online shoppers is vertrouwen een heel belangrijke factor. Jouw tevreden klanten kunnen twijfelende potentiΓ«le klanten over de streep trekken door hen dat vertrouwen te geven.
Nog geen recensies? Spreek je tevreden klanten aan en vraag hen om een korte recensie te schrijven op Facebook en/of stel een formulier op met een aantal vragen over je geleverde dienst/product zodat je hun recensie op jouw website kan plaatsen.

10/01/2020
Effectiever adverteren op Facebook met de pixelcode | Hands-On

Naar aanleiding van mijn E-book kwamen er nogal wat vragen binnen over de pixelcode! πŸ€―πŸ˜… Bij deze het antwoord! πŸ˜‰

Hoe je de perfecte Facebook advertentie maakt. Installeer de pixelcode en gebruik de Facebook Ads manger voor het maken van effectieve Facebook advertenties.

07/01/2020
E-Book Facebook Ads | Hands-On

Wil je doelgericht adverteren en met een beperkt budget meer mensen bereiken? Ga dan aan de slag met de Facebook Ads manager. In dit E-book, gids ik je in 10 stappen naar de perfecte Facebook advertentie.
Download de gids vandaag nog en ga meteen aan de slag! πŸ‘ŠπŸ»

In 10 stappen naar de perfecte Facebook Ad met deze gids!

01/01/2020

365 +1 dagen om te knallen in 2020! πŸ™ŒπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸŽ‰
Maak er iets moois van! 😘

20/12/2019

Bedankt Integri.Services en Your mind our Work om mij uit te nodigen gisteren. ☺️
Wat een fijne afsluiter van het jaar! ☺️ Ik sprak onder andere over de drie elementen die het organisch bereik kunnen verhogen en die er dus voor zorgen dat jouw bericht door meer mensen gezien wordt, zonder dat je er voor moet betalen. Deze drie elementen hebben een invloed op jouw organisch bereik:
❀️ Affiniteit met het bericht
⏰ Tijdstip van posten
πŸŽ₯ Type bericht
Wist je trouwens dat posten op het juiste tijdstip voor 90% meer interactie kan zorgen? 😳 Kleine aanpassingen kunnen voor veel betere resultaten zorgen! πŸ™πŸ» In mijn blogs vind je meer tips en er volgen er binnenkort nog! πŸ™ŒπŸ» Stay tuned als je
gemotiveerd bent om in 2020 van je social media strategie een succes te maken!

13/11/2019
Help! Wat moet ik posten op sociale media? | Hands-On

De meest gestelde vraag tijdens mijn social media opleidingen is zonder twijfel: "Wat moeten we posten??"
En "geen tijd" is het meest gehoorde excuus om niet te posten. Dat excuus gebruik ik voor mijn eigen social media ook. πŸ™ˆπŸ˜πŸ€« Voor mijn klanten hou ik er wΓ©l een strakke planning op na. πŸ˜… In deze blog lees je waarom geen tijd, geen excuus meer mag zijn en hoe je inspiratie kan vinden voor leuke, relevante content! πŸ€“

Wat posten op sociale media? Hands-On Consulting geeft je inspiratie en tips over hoe je berichten best inplant in je drukke werkweek.

16/10/2019

Een Instagram account doen groeien is niet eenvoudig. Je moet er heel veel tijd en energie in steken en er consequent mee bezig zijn. πŸ‘‰πŸ» Tenzij je Jennifer Aniston bent natuurlijk en je nogal wat populaire Friends hebt. Dag 1 op Instagram 8,4 miljoen volgers, foto 1 op Instagram meer dan 10 miljoen likes. πŸ˜…πŸ€“πŸ™ˆ

02/10/2019

Vandaag mocht ik kennis maken met deze drie geweldige dames van Haarkliniek Jeangout. Ik mocht hen een ganse dag onderdompelen in de wondere wereld van Facebook en Instagram. 3 dames met pit, humor en vooral veel passie voor hun job.❀️ Bedankt voor de fijne ontvangst dames en ik ben er van overtuigd dat jullie dat super gaan doen!
#❀️voorhaar
πŸ‘‰πŸ» Wil je ook een opleiding op maat voor jou en je team? Contacteer me vrijblijvend voor meer info!

01/10/2019

Bijleren en inspiratie opdoen. πŸ€—

25/09/2019
Snel meer volgers op Instagram en Facebook.

Een tijdje geleden belde een potentiΓ«le klant me op. Of ik hem kon helpen met het uitbouwen van zijn brand via social media, meteen gevolgd door "ik wil namelijk tegen volgende maand 1000 extra volgers." Da's goed zei ik, geef me je credit card, dan regel ik dat even voor je! πŸ’Έ
Niet dus, maar het kan. Extra volgers kan je zo kopen. Extra klanten niet. Daar moet je hard voor werken. En een volger of een fan KAN een klant worden, maar net daarom is het zo belangrijk om de juiste volgers aan te trekken. En net daarom heb je voor jouw social media ook een doordachte strategie nodig! Lees er meer over in de blog en contacteer me als je eens serieus wil nadenken over die strategie! ;-)

Extra volgers sociale media? Ontdek hoe je met de juiste strategie je Facebook- en Instagrampagina een goede boost kan geven!

07/08/2019
Engagement sociale media verhogen? Gebruik deze tips! Hands-On

Do we? πŸ€”
Merk je ook dat je engagement een pak gedaald is de laatste tijd? Gebruik de engagement calculators om te zien hoeveel werk er aan de winkel is en pas de tips toe om je engagement te verhogen!

Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash

Engagement sociale media verhogen? Ontdek hoe je de juiste fans aantrekt en behoudt. Gebruik deze 6 tips voor je Facebook-, Instagram- en LinkedInpagina!

26/07/2019
Waarom je deze Instagram Story Stickers moet gebruiken!

Sinds de komst van Instagram stories is het aantal dagelijkse Instagram gebruikers alleen nog maar toegenomen! Onder andere omdat heel wat mensen schrik hebben dat ze iets zullen missen op sociale media (FOMO of fear of missing out) zijn deze tijdelijke verhalen erg populair. Ook jij kan ze inzetten voor jouw business en met deze Instagram story stickers verhoog je alvast je zichtbaarheid!

In 2017 werd Instagram Story gelanceerd. Met succes, want het aantal Instagram accounts is alleen maar gestegen en Instagram wordt ondertussen dagelijks door meer dan 500 miljoen mensen gebruikt.

19/07/2019

Er staan nieuwe opleidingen online!
Wil jij professionele social media accounts? Meer bereik en meer omzet via Facebook en/of Instagram? Schrijf je dan vandaag nog in en Boost je business! πŸš€ www.handsonconsulting.be/opleidingen

01/07/2019

Happy Monday! πŸ˜„

06/06/2019

Content workshop met deze toppertjes bij πŸ‘ŠπŸ»

04/02/2019

Instagram kleurtjes in de lucht! πŸ˜„πŸ˜ Vanmiddag gaat de eerste boost je business met Instagram opleiding door! πŸ™ŒπŸ» Kan je er vandaag niet bij zijn? Check dan zeker de nieuwe data online! www.handsonconsulting.be/opleidingen

28/01/2019

🎢🎀I'm so excited and I just can't hide it! πŸ™ŒπŸ»πŸŽΆ Straks geef ik de eerste "Boost je business met Facebook" opleiding van 2019. Ik heb er zin iiiinnnnn!! πŸ’ͺπŸ»πŸ‘ŠπŸ»
Wil jij ook weten hoe je Facebook en Instagram optimaal kan inzetten voor jouw onderneming? Check de website voor meer data en schrijf je snel in voor 1 van de opleidingen of vraag een offerte voor een opleiding op maat! πŸš€www.handsonconsulting.be

21/01/2019
Facebook en ik

Vanaf vanavond op Canvas, Facebook en ik. Journalist Tim Verheyden onderzocht onder andere het effect van β€œTargeting” (gericht adverteren op Facebook). Een onderwerp dat ook aan bod komt in de opleidingen.
☝🏻Er is nog 1 plaatsje vrij in de Facebook opleiding van 28/01! Schrijf je snel in als je er nog bij wil zijn!

Journalist Tim Verheyden maakt de balans op van 15 jaar Facebook

18/01/2019

Who's hustling? πŸ™‹πŸΌπŸ˜„
Hier wordt hard gewerkt aan een "Members only" pagina op de website.
Wat daar op te zien gaat zijn? Dat verklap ik nog niet! πŸ€«πŸ˜‰

08/01/2019

De overvloed aan informatie die dagelijks gedeeld wordt op social media, maakt het jou als ondernemer niet gemakkelijk om gezien te worden.
πŸ‘‰πŸ» En door de algoritmes die Facebook & Instagram toepassen, wordt wat jij post maar aan 1 Γ  2% van jouw volgers getoond. Met de juiste strategie kan je dit bereik verhogen!
πŸ’‘Hulp nodig bij het bepalen van deze strategie?↩️
Let's talk! β˜•οΈ Of schrijf je in voor een opleiding, er staan nieuwe data online! πŸŽ“β˜ΊοΈ www.handsonconsulting.be/opleidingen

04/01/2019
Opleidingen

☝🏻Wist je dat je ook zonder advertising meer verkeer naar je website kan genereren via je Facebook pagina?
❓Via een "clickable post" bijvoorbeeld!
πŸ‘‰πŸ» Wil je leren hoe je deze en andere tips & tricks toepast?
Schrijf je dan in voor de opleiding! πŸ‘‡πŸ»

Bezoek het bericht voor meer.

01/01/2019

Ik wens jullie een fan-tas-tisch 2019!
Vol liefde en geluk en dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen. ❀️

17/12/2018
Opleidingen

Een nieuwe website Γ©n nieuwe opleidingen! πŸ™ŒπŸ»
Wil jij in 2019 een succes maken van jouw social media en meer omzet genereren? πŸ‘‡πŸ»
Schrijf je dan snel in voor de opleidingen!
http://handsonconsulting.be/opleidingen

Bezoek het bericht voor meer.

21/11/2018

Instagram kondigde gisteren aan dat ze maatregelen gaan nemen tegen nepaccounts. A good thing! πŸ‘ŠπŸ»
Laat je aub nooit verleiden tot het kopen van (nep)volgers. Succesvol zijn op sociale media kan voor iedereen iets anders betekenen. Belangrijk is dat je vooraf je doel bepaalt, maar laat het aantal volgers of fans nooit een doel zijn op zich. Als je weet wiΓ© je wil bereiken, kan je je content hierop afstemmen en geΓ―nteresseerde, ECHTE volgers aantrekken. Volgers die klanten kunnen worden.
En vooral: blijf jezelf, er zijn anderen genoeg. ❀️

13/11/2018
Snelle antwoorden instellen op Instagram - Social Media opleidingen

Krijg jij vaak dezelfde vragen via Instagram?
πŸ‘‰πŸ» Dan kan je snelle antwoorden inschakelen! Instagram tovert in enkele klikken jouw vooraf opgestelde antwoorden tevoorschijn. πŸ™ŒπŸ» Wil je weten hoe het werkt? Lees er alles over in de blog! πŸ’»

Krijg je dikwijls vragen via Instagram? En zijn dat vaak dezelfde? Dan kan je tijd winnen door "snelle antwoorden" op te slaan. Je hoeft dan niet telkens hetzelfde bericht te ...

26/10/2018

Steeds vaker komen mensen bij mij terecht omdat ze het bos door de bomen niet meer zien. Er zijn zoveel sociale media kanalen, ze zien geen overzicht meer en weten niet welke kanalen ze moeten inzetten.
Mijn tips?
✨Ga na met welke kanalen jij jouw doelgroep best kan bereiken.
✨Denk na of je voldoende content en materiaal hebt om deze kanalen te voeden.
✨Kies 1 of 2 kanalen die je intensief wil inzetten en focus op die kanalen.
✨Maak een contentkalender op en plan je posts!
Hulp nodig? Let's talk! β˜•οΈ

15/05/2018
Gedaan met verdoken reclame: overheid legt influencers strenge regels op

De overheid legt influencers strenge regels op! Vanaf nu moet het voor de consument duidelijk zijn of het om reclame gaat of niet. Influencers moeten bij hun betaalde posts vermelden dat het om reclame gaat. Wat vinden jullie van deze maatregel? Overdreven of terecht?

Omdat bedrijven steeds vaker een beroep doen op online influencers om hun merk, product of dienst te promoten, heeft de FOD Economie nieuwe richtlijnen voo...

09/02/2018

Klaar voor de workshop Facebook Advertising! πŸ™ŒπŸ»

Adres

Albrecht Rodenbachstraat 4
Roeselare
8800

Producten

Online zichtbaarheid verhogen
Social media marketing

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Hands-On Consulting nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Hands-On Consulting:

Delen

Become king of the social media jungle!

Verdwaald in de social media jungle? Samen stippelen we jouw route uit en gids ik je door de jungle! Hou je graag de touwtjes in handen? Volg dan een social media opleiding en leer de kneepjes van het vak.

Contacteer me voor de mogelijkheden! www.handsonconsulting.be

Mediabedrijven in de buurt


Andere Social-mediabureau in Roeselare

Alles Zien

Comments

2019 sluiten wij samen met onze partner Integri.Services in g***s af met de 2de editie van de winterbar! πŸ˜ƒ
Inspirerende spreker - Lennie van Hands-On Consulting πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘€πŸ‘πŸ» Bedankt!

#}