16/11/2025
Kocama söylemeyip mezarlığa ilk karısının mezarına çiçek koymaya gitmeyim dedim Ama yaklaştığımda, görünce buketi ellerimden attım............ Bu benim sessiz, kişisel ritüelimdi. Kocamın geçmişine görünmeyen bir kapıyı kapatmak arzusuyla. Beş yıl araba kazasında ölen bir kadının yasını tutuyordu, ben de yeni eşi, yerini aldığım kişiye saygı göstermeye karar verdim.
Büyük huş ağacının altındaki arsaya yaklaştığımda soğuk rüzgar eski mezar taşlarının arasında yürüyordu. Her şey beş yıllık bir mezar için fazla bakımlı gözüküyordu. bu anksiyete hissi, karnımdaki soğuk bir yumru, beni yavaşlatmaya zorladı.
Beyaz zambakları granit üzerine koymak için elimi uzattım ve bakışlarım tarihler boyunca kaydı. İsim, Doğum Tarihi... ve ikinci randevu. Beş yıl önce durması gereken şey. Damarlarda kan dondu, ciğerlerden fışkıran hava. Dünya sallandı ve ben tökezledim, bir buket attım.
Ayakta durdum, gözlerimi alamadım........... 😲😲😲Devamı ilk yorumda👇👇👇 https://onemlibirbilgi.org/2p8epr75