
01/08/2025
علشان لو كنت نايم وصحيت لقيت اخبار كتير عن حفل ومش فاهم حاجة
- محمد رمضان كان عنده حفلة امبارح الخميس في جولف بورتو الساحل الشمالي والحفلة تقريبًا بدأت في حدود الساعة 12 بعد منتصف الليل.
- حفلة محمد رمضان غير حفلة اي مطرب بيستخدم الفاير ووركس والناس خارجه أو بعد ما الحفلة تخلص، لكنه بيعتمد بشكل اساسي على الشو فدايما فيه العاب ناريه خلال الحفله.
- أثناء ما كان رمضان بيغني والفاير ووركس شغاله في جناب المسرح في أنبوبة من أنابيب الألعاب النارية انفجرت بشكل ضخم جدا.
- الانفجار أدى فورًا لوفاة حسام شاب عنده 20 سنة كان ضمن الفريق المسؤول عن تشغيل الفاير ووركس، وفي شخص تاني اتصاب إصابات خطيرة جدا.
- محمد رمضان توقف عن الغناء وجري بسرعه على الولاد اللي وقعوا ولحظات ومسك المايك تاني وقال للجمهور أنا اسف مش هينفع أكمل الحفله ياجماعة فيه واحد اتوفى.
- حصل حالة ذعر شديدة في اللحظات الأولى ومحمد رمضان قعد ينده في المايك لأمن الحفل علشان يفتحوا البوابات ويخرجوا الناس، وقال للناس في المايك أنا مش همشي غير لما أطمن عليكم أنا روحي فداكم.
- محمد رمضان كان متخبط جدا نتيجة اللي حصل لدرجة انه استعجل جدا وكتب على انستجرام، وهو بيحلف ان اللي حصل ده كان محاولة اغتيال ليه والموضوع مالوش علاقة بالفاير ووركس.
- التحريات الأولى وتصريحات منظم الحفل جت منافيه لكلام محمد رمضان، وقالوا أن اللي حصل كان بسبب أنفجار أسطوانة غاز من الألعاب النارية.
- محمد رمضان تراجع ومسح بوست محاولة الاغتيال وكتب ان الموضوع فعلا طلع انفجار أسطوانة غاز مش محاولة اغتيال وعاشت بلدي بلد الامن والامان.
- بعدها محمد رمضان طلع على المستشفى يطمن على المصابين واللي فيه مواقع اشارت انهم 6 مش واحد بس.
- منظم الحفل ياسر الحريري راح سلم نفسه في قسم الشرطة وكتب انه مش المسؤول عن اللي حصل وحرام يشيلها لوحده.
#محمدرمضان