Clicky

Studio Xeni

Studio Xeni .

Operating as usual

Photos from Studio Xeni's post
10/10/2022

Photos from Studio Xeni's post

Armend & Arlinda
16/08/2022

Armend & Arlinda

Semimaturantët Klasa  IX-1Kamjan
02/06/2022

Semimaturantët
Klasa IX-1
Kamjan

Photos from Studio Xeni's post
10/04/2022

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
14/02/2022

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
18/12/2021

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
13/12/2021

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
10/12/2021

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
12/10/2021

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
06/10/2021

Photos from Studio Xeni's post

Artan & Arta
05/10/2021

Artan & Arta

Photos from Studio Xeni's post
20/06/2021

Photos from Studio Xeni's post

Studio shooting for the baby Daris...📸
23/05/2021

Studio shooting for the baby Daris...📸

Omer & Arlinda
14/01/2021

Omer & Arlinda

Valdrin & Edina
10/01/2021

Valdrin & Edina

Fadil & Sejxhan
03/12/2020

Fadil & Sejxhan

Photos from Studio Xeni's post
21/11/2020

Photos from Studio Xeni's post

Zulkani & Fatime
23/08/2020

Zulkani & Fatime

Zulkani & Fatime
23/08/2020

Zulkani & Fatime

Domumentari i plotë për qendrën rekreative           " Te Dushku " Kamjan Ligjerues :Mahir Rexhepi ( kryetar ...
03/07/2020
Qendra rekreative " Te Dushku " Kamjan

Domumentari i plotë për qendrën rekreative
" Te Dushku " Kamjan

Ligjerues :

Mahir Rexhepi ( kryetar i bashkësisë lokale )

Rush*t Ismani ( ideatori dhe aktivisti më i denjë i këti projekti )

Falenderojmë arkitektët :

Pajtim Ismajli dhe Valon Aliti

Video e realizuar nga Shkëlzen Osmani

Dokumentar i realizuar nga : Shkëlzen Osmani Ligjerues : Rush*t Ismani ( aktivisti dhe ideatori më i denjë i këti projekti ) Mahir Rexhepi ( kryetar i bashkë...

Photos from Studio Xeni's post
30/06/2020

Photos from Studio Xeni's post

Photos from Studio Xeni's post
30/06/2020

Photos from Studio Xeni's post

30/06/2020
30/06/2020

Address

Bogovinje
1221

Telephone

+38970473072

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Studio Xeni posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Studio Xeni:

Videos

Nearby media companies


Other Bogovinje media companies

Show All
x

Other Bogovinje media companies (show all)

Viva Palestina Albania Studio Rona Lutje dhe Besim Expuls.mk MediaK2 NMK RTV Flaka HD Dua Media Tetova News DigitAlb Maqedoni ProSound-Recording studio Cafe Studio "Monaco" BeeHive Media Group B2SOFT PRODUCTION Nistori fjala.mk