Pecatenje Maici

Pecatenje Maici Нудиме печатење на маички, капи, чаши, дресови, јастучници....
Цена во INBOX.
Користиме наши квалитетени маици кои траат многу долго:)
Повелете!

Oд 2009 година успешно започнавме со печатење на маици - натписи, логоа, слики, на ваши или наши маици (Fruit of the loom)
Печатиме и на блузони, дуксери, дресови, шолји, капи, јастучници, маус пад, футроли за мобилен, мали чашки, спротиски реквизити, вршиме и компјутерска подготовка и идејни решенија за печатење со помош на ликовен графичар.
Во 1995 започнавме и со Gravograf, за до денеска да се

Oд 2009 година успешно започнавме со печатење на маици - натписи, логоа, слики, на ваши или наши маици (Fruit of the loom)
Печатиме и на блузони, дуксери, дресови, шолји, капи, јастучници, маус пад, футроли за мобилен, мали чашки, спротиски реквизити, вршиме и компјутерска подготовка и идејни решенија за печатење со помош на ликовен графичар.
Во 1995 започнавме и со Gravograf, за до денеска да се

Operating as usual

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321.........#pecate...
07/10/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321........#pecaten...
05/10/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321.........#pecate...
05/10/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
03/09/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
25/08/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
20/08/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #thevalley #jersey #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam #tshirtdesign #tshirts #design #tshirt #pecatenje #thevalley #jersey #designtshirt

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
22/07/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
19/07/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

It's Mean Girls day! 💁‍♀️
14/07/2021

It's Mean Girls day! 💁‍♀️

It's Mean Girls day! 💁‍♀️

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
08/07/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Заедно да навиваме за Македонија 🇲🇰🇲🇰🇲🇰
12/06/2021

Заедно да навиваме за Македонија 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

Заедно да навиваме за Македонија 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

01/06/2021
01/06/2021
Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
29/05/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
26/05/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
07/05/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

26/04/2021
Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
24/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
17/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
15/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

14/04/2021

★★ АКЦИЈА ★★

Искористете ја оваа неверојатна понуда, и во пресрет на пролета снабдете се со високо брендирани маици,
FRUIT OF THE LOOM, 100% памучни.

Доставуваме до ваша адреса преку:
●Eco Logistic за во Скопје
●Kargo Ekspres за Македонија
(цена за транспорт до 150 денари)

Може да нарачате преку
Facebook, Instagram или на телефонскиот број
📞 070-233-321.

Но тоа не е се:
►Ако нарачате 10 маички, дополнително добивате 1 гратис.

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
09/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
08/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
08/04/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
24/03/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
16/03/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
16/03/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
23/02/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
19/02/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

💡Од идеа до реализација.Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070...
17/02/2021

💡Од идеа до реализација.
Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

💡Од идеа до реализација.
Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

12/02/2021
11/02/2021

Се ближи Валентајн а вие сеуште немате идеја што да му подарите на вашиот сакан или сакана?🤔

😊Не се грижете, ние сме тука да ви помогнеме.

По промотивна цена до 13.02.2021
👉Печатена шолја : 200 денари
(спакувани во декоративна кутија)

Може да си изберете некоја од понудените идеи, а може и со ваша.

Бидете уникатни.
Подарете со љубов❤

Ве очекуваме🥰

Valentine's Day
11/02/2021

Valentine's Day

Февруари е месецот на љубовта.

Св. Валентин се ближи, а Вие сеуште немате идеја што да му подaрите на вашиот сакан или сакана?

Не грижете се и без паника, ние сме тука да ви помогнеме и секој ден ќе ви даваме по неколку интересни идеи.

09/02/2021
Valentine's Day

Не ја пропуштајте оваа неверојатна понуда.
🎁Совршен подарок за денот на вљубените🎁
👕Испечатете маичка со дизајн по ВАША желба,
а како подарок од нас ќе добиете привезок во форма на срце.💝

Користиме високо брендирани маици
Fruit of the Loom, 100% памучни.
Достапни големини:
Женски модел: XS, S, M ,L ,XL
Машки модел: S, M, L, XL, XXL

👉За нарачка пишете ни во Inbox
Ве очекуваме.

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна. 👉pecatenjemaici.com.mk📱070 233 321#pecatenjemaici ...
01/02/2021

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Нарачајте од дома преку Facebook, Instagram или на нашата веб страна.
👉pecatenjemaici.com.mk
📱070 233 321

#pecatenjemaici #dizajnirajsam

Address

11 Oktomvri 18
Skopje
1106

Opening Hours

Monday 09:00 - 15:00
Tuesday 09:00 - 15:00
Wednesday 09:00 - 15:00
Thursday 09:00 - 15:00
Friday 09:00 - 15:00

Telephone

070233321

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Pecatenje Maici posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Pecatenje Maici:

Videos

Category

Nearby media companies


Other Publishers in Skopje

Show All

Comments

podarokot pristigna. sekoe dobro 💞
vas 7000 fan Vi posakuvame uspesna rabota i mnogu zadovolni potrosuvaci 💞💞💞
Најдобри сте, секоја чест! Услугата ви е повеќе од одлична, квалитетот е врвен и персоналот знае како вистински да си ја заврши работата.
Za dve majci da po edna slika kolku bi nr cinelo