Tangkap Tayang

Tangkap Tayang Kandungan video berupa hiburan, santai, informative dan sebagainya. Semua content nya berupa video.

Lama tak buat video, layan video Tangkap Tayang di YouTube ini
25/04/2025

Lama tak buat video, layan video Tangkap Tayang di YouTube ini

Sedikit sedutan perjalanan dari arah Sibu ke Kuching menggunakan lebuhraya Pan Borneo Sarawak. Kemudahan jalanraya yang selesa, 2 lorong setiap laluan pergi ...

Video Majlis Perlepasan peserta SAFARI MEMANCING TANJUNG MANIS 2023 Kategori Laut Dalam bertempat di Terminal Ekspres Ba...
11/08/2023

Video Majlis Perlepasan peserta SAFARI MEMANCING TANJUNG MANIS 2023 Kategori Laut Dalam bertempat di Terminal Ekspres Bandar Tanjung Manis pada pagi tadi, Jumaat 11.8.2023.

Kredit kepada Channel Tangkap Tayang YouTube

24/10/2022

Hari mulai petang, Sang nelayan turun menduga laut demi sesuap rezeki.

05/08/2022

Malam Kedua & Majlis Penangguhan Rasmi Tilawah Al-Quran Peringkat Daerah Tanjung Manis 1444H/2022M bertempat di Foyer Masjid Darul Arqam Belawai selepas waktu Isyak tadi.

04/08/2022

Malam Pertama | Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Daerah Tanjung Manis 1444H/2022M bertempat di Foyer Masjid Darul Arqam Belawai bermula jam 6:30 petang tadi.

26/06/2022

Kita beransur aman dari pembunuh no. 1 manusia abad ini iaitu COVID-19. Kita di tengahยฒ dalam proses peralihan dari proses pandemic ke proses endemic.

Rakyat semakin faham dengan SOP yang pernah suatu masa dahulu amat merimaskan semua pihak.

Kini, kita agak bebas ke sana-sini. Seperti video ini, hiburan karaoke sudah dibenarkan, dan kita boleh berkumpul dalam suatu tempat.

Namun, rakyat yang sayangkan nyawa tetap patuh SOP dengan paling minima menggunakan pelitup muka di tempat awam.

Jom, kita berhibur dengan nyanyian lagu mandarin dari salah seorang peserta yg sempat TT rakam di Bandar Sibu petang ini tadi.

19/06/2022

Mengejar sunset kebetulan tidak berada di pantai, atas jalan pun boleh ma ๐Ÿ˜„. Nak kejar sangat memang tak akan sempat moment matahari jatuh. Ni pemandangan yang TT sempat rakam on the way ke arah Belawai petang tadi.

Kepada yang gemar mengejar sunset di area ni, 2 tempat yang TT recommend ialah di Jeti Kampung Rajang atau di Pantai Belawai.

Anda akan rasai kesyahduan suasana matahari labuh ke baroh atau sunset dalam bahasa ribai.

Jom tonton.

20/05/2022

Sedikit video yang ditangkap siang tadi, dan selesai simple edit tanpa tambahan audio sebagai background untuk segera ditayangkan. Saksikan video terkini dari ๐—ง๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐—ฝ ๐—ง๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด sekitar Majlis Ramah-tamah Aidilfitri bersama YB Ir. Tuan Haji Yusuf Bin Abdul Wahab, Ahli Parlimen P.206 Tanjong Manis bertempat di Dewan Masyarakat Belawai siang tadi. Kongsikan video ini untuk tatapan rakan-taulan sahabat-handai pakcik-makcik yang jauh di mata namun dekat di hati.

28/04/2022

Bersua semula guys, Tangkap Tayang hadir lagi melalui video ๐—ฃ๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—” ๐—–๐—”๐—›๐—”๐—ฌ๐—” | ๐˜”๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฎ 7 ๐˜“๐˜ช๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜’๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ช. Disiarkan video pendek mengenainya.

Dalam video penuh, dipaparkan dengan jelas kediaman yang dihiasi lampu LED mencakupi Kampung Masjid Lama, Kampung Masjid Baru, Kampung Asam Jawa, Kampung Tepi Laut dan Kampung Lot Baru.

Untuk menonton video penuhnya p**a anda diminta menekan link biru ini di YouTube ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ https://youtu.be/9Ly40z4CzPU

Selamat menonton

01/04/2022

๐—ฃ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚ & ๐—ฃ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ ๐—œ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ถ

Kepada pengunjung luar dari Sibu, Sarikei, Bintulu, Miri, Kuching dan seluruh negeri yang ingin mencari oleยฒ untuk dibawa balik, di sini lah lokasi yang boleh anda kunjungi. Tonton hingga selesai video kali ini.

Address

Belawai
96150

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Tangkap Tayang posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Tangkap Tayang:

Share

Category