05/08/2024
Lebih 600 Helai Baju Kaftan Sold Out Lepas Guna Video yang MTAS Hasilkan!- Puan Nur Ain (Live Host & Marketing Executive Myka Hq)
======================================
Puan Nur Ain dan Founder Myka HQ sendiri, Tuan Harmyka maklumkan, sebelum ni, mereka hanya harapkan live sahaja baru boleh buat jualan. Kalau harapkan video content semata, sangat susah nak menjual.
Tapi alhamdulillah, lepas guna video pertama yang MTAS hasilkan, lebih 600 helai dah sold out dan jumlah tu masih bertambah walaupun di luar sesi live. Reseller pun ramai yang beli dan cari baju kaftan Myka ni selepas mereka guna bahan iklan video yang kami hasilkan. Rezeki juga sebab video ni viral dan masuk fyp lepas digunakan.
Untuk video kedua yang MTAS hasilkan p**a, lebih 1000 helai sold tak sampai 6 jam!
Kuncinya, bahan iklan yang berpengaruh dan berkualiti buat audience tak teragak-agak untuk serah duit dan beli! Yang penting, sejauh mana bahan iklan dan video content tu meyakinkan dan buat audience tak sabar nak grab!
Jadi kami nak bantu founder bisnes fashion selesaikan masalah anda dengan pakej video marketing yang kami hasilkan!
β
Kami akan bantu menghasilkan 1 -10 video content berpengaruh yang target pada masalah dan solusi target audience anda!
β
Talent kami berikan secara percuma!
β
Dann anda dah tak perlu risau tentang idea, konsep dan content macam mana anda nak buat!
======================================
Tapi, slot ini TERHAD kepada 5 FOUNDER BISNES FASHION YANG TERAWAL sahaja! Jadikan ini salah satu usaha dan ikhtiar anda untuk lonjakkan bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi. Jadi, apa tunggu lagi? Klik link di bawah untuk kami bantu anda!
www.wasap.my/+60172913894/bantusaya1!
www.wasap.my/+60172913894/bantusaya1!
www.wasap.my/+60172913894/bantusaya1!