Syamsun Qomarun

Syamsun Qomarun الله الخالق Berbaik sangka dengan ALLAH

22/12/2023

SESAT LAGI MENYESATKAN...
😳😳😳😳😳😳😳

22/11/2023

SAVE PALESTIN

❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
❤️❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚❤️❤️❤️💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚❤️❤️💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚❤️💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

APA NAK JADI DENGAN NEGARA KU TERCINTA INI. 😡😡😡
19/11/2023

APA NAK JADI DENGAN NEGARA KU TERCINTA INI.
😡😡😡

16/08/2023

SERUAN KERAJAAN PENYATUAN UMMAH

PAS Pahang mengucapkan tahniah kepada rakyat dan pengundi di enam negeri yang telah menunaikan tanggungjawab pada 12 Ogos lalu.

Keputusan yang dibuat oleh pengundi khasnya Melayu dan sebilangan pengundi bukan Melayu memberi isyarat penolakan kepada kerajaan sedia ada.

Isyarat ini sewajarnya di sambut oleh semua kepimpinan parti untuk menilai semula kehendak dan kecenderungan pengundi Melayu.

PAS Pahang mengikuti secara dekat perkembangan ini khusus yang berlaku di Negeri Sembilan.

Kedudukan kerusi di Negeri Sembilan mempunyai persamaan dengan komposisi di Pahang. Kedua-dua negeri boleh memposisikan kuasa Melayu Islam.

Kedudukan yang sama juga dapat direalisasikan di negeri Pahang malah juga di peringkat nasional jika diterjemahkan kesungguhan itu.

UMNO kini boleh menjadi king maker menentukan kedudukan kuasa Melayu atau sebaliknya.

PAS Pahang menyeru kepimpinan UMNO di negeri-negeri yang mampu memposisikan kuasa dan kedaulatan Melayu Islam agar menyambut gelombang dan isyarat rakyat ini.

Suara akar umbi UMNO yang menyeru kembali ke landasan asal perjuangan Melayu yang diasaskan pemimpin terdahulu jelas kelihatan hasil keputusan PRN.

PAS Pahang mengharapkan PERIKATAN NASIONAL pusat dan negeri melihat isu ini secara tuntas, demi kebaikan masa depan ummah dan negara.

PAS Pahang mengharapkan agar penyatuan ummah ditegakkan demi kestabilan negeri dan negara.

Pemimpin sewajarnya menyambut dengan hati terbuka dan merealisasikan impian rakyat.

PAS Pahang bersedia menghulur tangan perpaduan dan penyatuan ini dengan hati terbuka demi menyambut impian dan keinginan rakyat.

Ia mungkin sukar namun pemimpin perlu melakukan pengorbanan demi kesejahteraan rakyat, negeri dan negara.

YB ROSLI ABDUL JABAR
Pesuruhjaya PAS Pahang
14 Ogos 2023

Alhamdulillah, tahniah Kedah
15/08/2023

Alhamdulillah, tahniah Kedah

Allahu Akbar!

Dato' Seri Hj Muhammad Sanusi Md Nor selesai mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Kedah Darul Aman Ke-15 dengan perkenan Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Kedah.

Semoga diberi kekuatan dan kesabaran memimpin negeri Kedah.

Bersama rakyat Kedah merealisasikan impian 'The Greater Kedah'.


15/08/2023
10/08/2023

4398 likes, 246 comments. “Inilah Kisah Ali. Anak Selangor yang mendapat pelbagai manfaat. Saksikan hingga hujung tau.”

08/08/2023

Kerajaan Kedah bagi 7,233 geran tanah kepada rakyat yang merana

Kerajaan SelangOR bagi 600 ekar tanah ke sorang TauKE JuDI yang kaya-raya

11/07/2023

10/07/2023

10/07/2023

Ayuh kita Kekalkan pas di kelantan

10/07/2023



Address

Jalan Masjid KLIA
Labu New Village
64000

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Syamsun Qomarun posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Syamsun Qomarun:

Share