20/07/2025
A-ZEE PODCAST: EPISOD 3
"KERANA SETIAP KISAH ADA YANG MENDENGAR"
Setiap Ahad | 10 malam
Tetamu: Mohd Suhaimi bin Mohd Hashim (Oss)
“Jatuh di timpa tangga”
Episod ke-3 A-Zee Podcast membawakan sebuah kisah yang menyentuh hati bertajuk "Jatuh Ditimpa Tangga". Episod ini mengupas liku-liku kehidupan seorang insan tabah yang pernah melalui detik hitam apabila terjatuh dari tangga. Satu peristiwa yang telah mengubah seluruh arah hidupnya. Di sebalik ujian itu, tersimpan kisah perjuangan, kekuatan jiwa dan semangat untuk bangkit semula. Ikuti kisahnya.
MAKLUMAN:
Anda punya kisah menarik? Jom Bersama A-ZEE PODCAST!
Anda ada pengalaman hidup yang boleh memberi inspirasi, pengajaran atau mungkin menyimpan kisah misteri, kehidupan luar biasa, perjuangan peribadi atau detik yang menyentuh hati?
Kami sedang mencari tetamu istimewa untuk berkongsi kisah mereka dalam A-ZEE PODCAST – sebuah platform untuk suara-suara yang jarang didengar, namun penuh makna.
👇 Tinggalkan komen anda di bawah atau mesej kami secara terus – penerbit akan menghubungi anda sekiranya cerita anda terpilih.
Ayuh bersama-sama kami dan jadikan kisah anda sumber inspirasi untuk orang lain.
Kru Produksi A-Zee Podcast
Teknikal, Set & Pencahayaan:
• Muhamad Khairul Azhar bin Ramli
• Normah binti Awang
• Marliza binti Abu Bakar
Suntingan Audio & Visual:
Muhamad Aizat Muhayadin
Media Sosial & Promosi Digital:
• Mohamad Amin Yusof
• Nur Athira Khairunnisa binti Mansor
• Ng Wee Soom
• Prisshan a/l Nathan
Penerbit: Noorazizah Ibrahim (Azie)
Penerbit Penyelaras: Nisrin Mohd Noh
📍Tonton di facebook MUTIARAfm – RTM Pulau Pinang | Utube MUTIARAfm | TikTok .7 & dengar di radio MUTIARAfm