Trishul Radio-Televisie

Trishul Radio-Televisie Trishul Broadcasting Network (TBN)

TELEVISIE De uitzendingen van Trishul Tv is digitaal te volgen op kanaal 20.1 en ook via onze website www.radiotrishul.com De reikijdte beslaat groot Paramaribo, Wanica, Commewijne en Saramacca. Trishul TV heeft een gevarieerd programma. Bij de Televisie komt een ieder aan zijn trekken, want het is niet alleen gestoeld op hindoestaanse programma’s maar ook op Engelstallige en Nederlandstallige programma’s. Los van de uitzending heeft televisie Trishul ook een Technische afdeling. Tijdens de hindoe feestdagen en gedenkdagen ( Holi, Divali, Navraatrie ) verzorgt televisie Trishul speciale programma’s waaronder bhajans, katha’s , yatra’s e.d. Niet alleen met de hindoe feestdagen, maar ook met de andere feestdagen ( Kerst, nieuwjaar, moslim feestdagen e.d) hebben wij speciale programma’s. Televisie Trishul is ook bekend om haar religieuze programma’s. De ochtend begint altijd met bhajans gevolgd door katha’s en daarna gaan we verder met onze dagelijkse programma’s. RADIO Radio Trishul is op 4 juni 1998 begonnen met haar zendactiviteiten. Radio Trishul biedt een zeer gevarieerde programma aan het Surinaamse publiek. De reikweidte van onze zenders is groot o.a. District Paramaribo, - Wanica, - Commewijne, -Saramacca en een deel van district Para. Radio Trishul is heel populair vanwege haar dagelijkse Bhajanprogramma welke wordt uitgezonden vanaf 03:00uur tot 10:00u. Ook onze Opbel programma : Apaas ki Baatein is zeer populair vanwege de opvoedende aspect van het programma. Tijdens de hindoe en andere nationale feestdagen passen we onze uitzending aan het feest- of nationale dag.

26/04/2019
Trishul Radio-Televisie
20/04/2019
Trishul Radio-Televisie

Trishul Radio-Televisie

🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱🤱
Beste kijkers,luisteraars,fans,familie en vrienden van Trishul. Zoals u weet staat Moederdag voor de deur. Op deze dag willen wij ook de moeders die het heel zwaar hebben in het leven ook in de bloemetjes zetten. Moeders die dagelijks de stoten van de verschillende situaties moeten incasseren verdienen natuurlijk ook een leuke Moederdag.
U kunt vanaf nu een moeder die het heel hard nodig heeft opgeven ,bij Trishul Broadcasting Network. Dit geschiedt als volg: u krijgt een formulier die u moet invullen met de naam,adres,contactnummer en de reden waarom u deze moeder opgeeft. Het is ook mogelijk om de formulier te downloaden via facebook.

U mag ook een pm sturen naar ons fb page Trishul Radio Televisie.

Verder mag u ons contacten op 439922,een app op het nummer 08766399 ,maar u mag ook zelf langs lopen aan de Cocobiacoweg 48.
Laten wij samen de moeders ook een leuke dag geven.
Bijvoorbaat dank.
Met vriendelijke groeten de team van TBN.

https://docs.google.com/document/d/1vZbMWfExnp16phUD3E1NnIg4vcWExq-9mqsirUD6db4/edit?usp=sharing

MOEDERDAG FORMULIER
20/04/2019
MOEDERDAG FORMULIER

MOEDERDAG FORMULIER

NAAM VAN DE MOEDER : …………………………………………………………………………………………………………… ADRES VAN DE MOEDER: ……………………………………………………………………………………………………………. HUIS SITU...

20/04/2019

Adres

Paramaribo

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 13:00

Telefoon

597439922

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Trishul Radio-Televisie nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Trishul Radio-Televisie:

Video's

Mediabedrijven in de buurt


Andere Media-/nieuwsbedrijf in Paramaribo

Alles Zien