Tell Illyria Newspaper to remove Islamophobia from its pages

Tell Illyria Newspaper to remove Islamophobia from its pages A Call to Fight Against Islamophobia and Anti-Muslim Bigotry in the Albanian media Please contact Illyria Newspaper at the contact info below and ask them to stop publishing Stephen Schwartz' lies and islamophobia in our communities.
(2)

Such anti-Muslim, and consequently anti-Albanian rhetoric has no place in a newspaper that claims to represent the interests of the Albanian American community, but is instead playing into the hands of the enemies of the Albanian people. Thank you

Hafëzja më e vjetër në Maqedoni, 87-vjeçarja Merjem Ebibi: “Gjatë muajve të Ramazanit Shkupi thuajse shndërrohej në atmo...
06/07/2016
Hafëzja më e vjetër në Maqedoni ndien mall për Ramazanin në vite

Hafëzja më e vjetër në Maqedoni, 87-vjeçarja Merjem Ebibi: “Gjatë muajve të Ramazanit Shkupi thuajse shndërrohej në atmosferë festive dhe në çdo xhami lexohej mukabele"
http://aa.com.tr/sq/jeta/hafëzja-më-e-vjetër-në-maqedoni-ndien-mall-për-ramazanin-në-vite-/584979

Hafëzja më e vjetër në Maqedoni, 87-vjeçarja Merjen Ebibi: “Gjatë muajve të Ramazanit Shkupi thuajse shndërrohej në atmosferë festive dhe në çdo xhami lexohej mukabele" - Anadolu Agency

05/22/2016
Fisnik Kruja

Deklarate per shtyp e leshuar nga Fisnik Kruja, kryetar i Forumit Musliman kunder amendimit te nenit kushtetues 18/2, i cili do t'i hape rruge ndryshimeve te Kodit te Familjes dhe i hap rruge martesave gay.https://www.youtube.com/watch?v=ofbJQVatoQ8

Deklarate per shtyp e leshuar nga Fisnik Kruja kunder amendimit te nenit kushtetues 18/2, i cili do t'i hape rruge ndryshimeve te Kodit te Familjes dhe i hap...

Spanjë, kurse për mësimin e Islamit në shkollat publike...http://tesheshi.com/spanje-kurse-per-mesimin-e-islamit-ne-shko...
05/11/2016
Spanjë, kurse për mësimin e Islamit në shkollat publike - Te Sheshi

Spanjë, kurse për mësimin e Islamit në shkollat publike...
http://tesheshi.com/spanje-kurse-per-mesimin-e-islamit-ne-shkollat-publike/

Qeveria e Spanjës ka shpalosur planet e saj lidhur me një program edukativ për mësimin e fesë islame, i cili do të promovojë një Islam të moderuar nëpër shkolla dhe në anën tjetër do t’i kundërvihet ekstremizmit islamik. Udhëzimet e reja, të aprovuara nga Ministria për Edukim e Spanjës, janë në përp...

Ndoshta ka ardhur koha që midis atij shesh*t të ishte më mirë një rikonstruksion i Xhamisë së Vjetër, për të na kthyer m...
05/04/2016
Sulejman Pasha, xhamia e tij dhe Tirona

Ndoshta ka ardhur koha që midis atij shesh*t të ishte më mirë një rikonstruksion i Xhamisë së Vjetër, për të na kthyer më mirë në vlerat e vjetra tradicionale të Tiranës, së bashku me varrin e Kapllan Pashës dhe Pusin monumental, i cili ka qenë pjesë e ansamblit urban, me ujin, që simbolizojnë të gjitha këto jetën komunitare qytetare!
http://www.mapo.al/2016/05/sulejman-pasha-xhamia-e-tij-dhe-tirona

Nga Roald A. Hysa Sheshi i Sulejman Pashës në kryeqytet, mbart një histori të tërë paradoksesh ideologjike. Nga ditët e para të pasluftës së Dytë Botërore e deri më sot, ndryshimet urbane reflektoj…

Perla nga tekstet shkollore shqiptare: “pushtuesi turk” edhe në librat e matematikës!http://tesheshi.com/perla-nga-tekse...
04/25/2016
Perla nga tekset shkollore shqiptare: “pushtues turk” edhe në librat e matematikës! - Te Sheshi

Perla nga tekstet shkollore shqiptare: “pushtuesi turk” edhe në librat e matematikës!
http://tesheshi.com/perla-nga-tekset-shkollore-shqiptare-pushtues-turk-edhe-ne-librat-e-matematikes/

Nga Ermir Hoxha Mbi 20 vjet debat mbi të “shkuarën turke”, nuk u kanë mjaftuar hartuesve të kurrikulave shkollore që diç të nxënë mbi të tjera të vërteta rreth “pushtimit turk”, nga ajo që ka servirur deri dhe mënyrë groteske historiografia komuniste, ku më e pakta nuk ka qenë pushtim turk, pasi “…

http://www.albforcan.org/2013/12/30/letter-of-complaint-to-illyria-newspaper-regarding-articles-discriminating-against-m...
12/31/2013
Letter of Complaint to Illyria Newspaper Regarding Articles Discriminating Against Muslim and...


http://www.albforcan.org/2013/12/30/letter-of-complaint-to-illyria-newspaper-regarding-articles-discriminating-against-muslim-and-orthodox-albanians/

The Albanian Forum of Canada has read with great concern the article “Krishtërimi historik dhe aktual në Kosovë – the historical and actual Christianity in Kosovo” by Don Lush Gjergji, published in your website on December 25, 2013. This article, authored by the controversial Kosovar cleric Don Lush...

12/10/2012

Please share this page with all your friends.....

Timeline Photos
02/06/2012

Timeline Photos

More islamophobia from Stephen Schwartz, and he cites Illyria's editor Ruben Avxhiu http://www.islamicpluralism.org/1970...
02/03/2012
Kosovar Albanian Arrested in Tampa Terror Scheme :: Center for Islamic Pluralism

More islamophobia from Stephen Schwartz, and he cites Illyria's editor Ruben Avxhiu http://www.islamicpluralism.org/1970/kosovar-albanian-arrested-in-tampa-terror-scheme

While Bosnia-Herzegovina, Kosovo, and other Balkan countries have been plagued by radical Islamist incursions, Albanian prime minister Sali Berisha, who is Muslim, told the Israeli newspaper Yediot Ahronoth at the end of November that he considers

12/06/2011
Advice to Combat Islamophobia

Advice to Combat Islamophobia

imam suhaib gives us important advice on how to treat islamiphobia and prevent it.

Address

481 8th Ave, Ste 537
New York, NY
10001

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Tell Illyria Newspaper to remove Islamophobia from its pages posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Tell Illyria Newspaper to remove Islamophobia from its pages:

Nearby media companies


Other Media/News Companies in New York

Show All