Laura Hoti

Laura Hoti Grupi ka për qëllim zbulimin e të gjithë TRADHËTARËVE të Kombit Shqiptarë,interesi jonë është ti zbardhim padrejtësitë që ju bëhen POPULLIT nga disa subjekte POLITIKE të cilat mundohën që në frymë të PATRIOTIZMIT të përfitojnë

Gazetaria hulumtuese është një formë e gazetarisë në të cilën gazetarët thellësisht hetojnë një temë të vetme të interesit, siç janë krimet e rënda, korrupsioni politik ose keqbërja e korporatave. Një gazetar investigativ mund të kalojë muaj apo vite duke kërkuar dhe përgatitur një raport. Investigative journalism is a form of journalism in which reporters deeply investigate a single topic of interest, such as serious crimes, political corruption, or corporate wrongdoing. An investigative journalist may spend months or years researching and preparing a report.

MediaGroup

Mission: SHQIPËRIA E BASHKUAR

Laura Hoti's cover photo
07/04/2017

Laura Hoti's cover photo

Zbardhet arsyeja që e shtyri rapsodin kosovar të vrasë gruan, vajzën dhe vetenSami Veseli, rapsodi shqiptar, i ka dhënë ...
07/03/2017

Zbardhet arsyeja që e shtyri rapsodin kosovar të vrasë gruan, vajzën dhe veten
Sami Veseli, rapsodi shqiptar, i ka dhënë fund jetës së vajzës së tij Shkurtes dhe vetes. Ai ka qëlluar edhe bashkëshorten e tij, por ajo ende ndodhet në komë. Kështu flasin familjarët.
Sipas raportimit të mediave, rapsodi Veseli, pas 30 vitesh martesë ishte ndarë nga bashkëshortja, prej kur edhe kanë filluar mospajtimet në këtë familje.
Ky burim thotë se ishin edhe vajzat e tij ato që prishën më tutje harmoninë në këtë familje. Martesa e vajzave të tij me qytetarë gjermanë, që ishin të papranueshme për të, sollën deri te tragjedia.

Laura Hoti
07/02/2017

Laura Hoti

Address

1 Grove Street
New York, NY
100007

Telephone

(212) 669-7400

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Laura Hoti posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Laura Hoti:

Nearby media companies


Other Media/News Companies in New York

Show All