Athos Press

Athos Press Athos Press, NY is a literary venture from experienced people
with a multifarious background in international business & publishing. Our main objective is bringing to light real stories that exceed imagination and shed authentic inspiration in our times.

Operating as usual

Andrei Oprescu's documentary about Mount Athos, "People of the Holy Mountain", is a true masterpiece, gaining access int...
04/24/2021
'People of Holy Mountain' Masterpiece doc is coming soon. Here's the trailer.

Andrei Oprescu's documentary about Mount Athos, "People of the Holy Mountain", is a true masterpiece, gaining access into a world that is rarely seen on camera. A one thousand year old story waiting to be told.

Andrei Oprescu's documentary about Mount Athos, People of the Holy Mountain , is a true masterpiece, gaining access into a world that is rarely seen on camera. A one thousand year old story...

ΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ και θα 'ρθω να σε βρω #ΜΑΤΙ 23/07/2018 Γιώργος Γ. Σπανός (George G. Spanos) Απρίλιος 202012+1 Πραγματικέ...
04/11/2020
ΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ #ΜΑΤΙ

ΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ και θα 'ρθω να σε βρω #ΜΑΤΙ 23/07/2018
Γιώργος Γ. Σπανός (George G. Spanos) Απρίλιος 2020
12+1 Πραγματικές Ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα με το χρονικό τού Ολοκαυτώματος.

Ένα ντοκουμέντο γραμμένο από την ανάγκη μνημόνευσης όχι μόνο των νεκρών μίας μεγάλης καταστροφής, αλλά και του ηρωισμού που γεννιέται εξαιτίας της.

1η Ηλεκτρονική Έκδοση (e-book) διαθέσιμη για συσκευές Apple, Android & Kindle (books2read.com/Mati23July2018) €9,99
Publisher: Athos Press (March 2020)
Language: Greek
ISBN: 978-618-81290-6-1
George G. Spanos

Σημ. Το e-book επιτρέπει στον αναγνώστη να προσαρμόζει το μέγεθος τού κειμένου, τη γραμματοσειρά και τον φωτισμό που τον βολεύει, σε σχέση και με την οριζόντια ή κάθετη ανάγνωση στη συσκευή του.

​«Οδηγώντας αργά ανάμεσα στο ματωμένο φως των αμέτρητων εστιών και της μαύρης αχλής των καπνών, ο Νικηφόρος...

Η νέα έκδοση τού Athos Press, NY.Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Κων/νος Τσάτσος σε μια εποχή όπου η Δημοκρατία πάσχει ...
09/20/2018
ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ

Η νέα έκδοση τού Athos Press, NY.
Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Κων/νος Τσάτσος σε μια εποχή όπου η Δημοκρατία πάσχει και χωλένει; Όπου πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επαναβαπτιστούμε και πάλι στα δημοκρατικά ιδεώδη; Προλογίζει ο Κων/νος Δεσποτόπουλος.
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ στο έργο τού ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ",
τού Dionisis Anastasopoulos, Athos Press 2018

Το κλασσικό αριστούργημα τού C.S. Lewis "The Screwtape Letters", για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, από τον εκδοτικό ο...
05/08/2018
ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ

Το κλασσικό αριστούργημα τού C.S. Lewis "The Screwtape Letters", για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, από τον εκδοτικό οίκο Athos Press, σε ιστορική έρευνα, ελεύθερη απόδοση και προσαρμογή του Γιώργου Γ. Σπανού (http://georgegspanos.me). Προλογίζει ο Σεβ. Κάλλιστος Ware, Μητρ. Οξφόρδης, ο οποίος είχε γνωρίσει τον μεγάλο συγγραφέα.

«Ένα σπινθηροβόλο και αληθινά πνευματικό βιβλίο, πραγματική ευχαρίστηση. Πρέπει να θεωρηθεί Κλασσικό»
Guardian

«Λειαντικό χιούμορ, συναρπαστικό στο διάβασμα»
Sunday Times

Κάτω απ’ το μανδύα της σατυρικής αυτής ιστορίας, ο πολυμήχανος συγγραφέας της, που θεωρείται ένας από τούς μεγαλύτερους τού εικοστού αιώνα, έχει κρύψει ένα εξαιρετικό αλληγορικό λογοτέχνημα, το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά ως "The Screwtape Letters", τον Φεβρουάριο τού 1942 στην Αγγλία, αφού είχαν προηγηθεί 31 συνεχόμενες εβδομαδιαίες δημοσιεύσεις (όσα και τα «Γράμματα») στην εφημερίδα “The Guardian” το 1941.

«Εξαιρετικό, πάντα επίκαιρο και προκλητικό»
Observer

"Εβδομήντα χρόνια πριν τα Wikileaks και τον Snowden,
o Lewis υπέκλεψε απ’ την Κόλαση την πιο σημαντική αλληλογραφία κατά της ανθρωπότητας και την έφερε στο φως...
Την παραδίδουμε χωρίς λογοκρισία.
Μπορείς να την αντέξεις;"
Athos Press,NY

Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από την αλληλογραφία τού Πειρασμού, ενός ανώτερου ιεραρχικά δαίμονα που προσπαθεί με επιμονή, ειρωνεία και υπεροψία να καθοδηγήσει τον νεαρό ανηψιό του, το Σαράκι, στο πώς θα καταφέρει να διαβάλλει τη ζωή και τα πιστεύω ενός καθημερινού ανθρώπου - «ασθενή», ώστε να τον απομακρύνουν από τον Θεό και τους οικείους του, και να διασφαλίσουν την μεταθανάτια καταδίκη του.

Μέσα από τις έντεχνα ψυχογραφικές και πνευματικές του παρατηρήσεις, ο C.S. Lewis, αποφαίνεται για όλα τα διαχρονικά θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο, όπως ο έρωτας, η αγάπη, η πνευματικότητα, η έπαρση, η λαγνεία κι ο πόλεμος δίνοντάς τους μία νέα διάσταση.

Το κλασικό αυτό αριστούργημα, εδώ και επτά δεκαετίες διασκεδάζει και διαφωτίζει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι η πρώτη φορά που αποδίδεται στα ελληνικά με έναν τόσο σύγχρονο και προσαρμοσμένο τρόπο ώστε να διασώζονται πλήρως όλα τα νοήματα τού σοφού συγγραφέα -που είναι περισσότερο γνωστός στην Ελλάδα από τα βιβλία και τα κινηματογραφικά έργα τής «Νάρνιας».

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει στο τέλος της, την αδημοσίευτη πραγματεία τού Καθηγητού Οξφόρδης–Συγγραφέα, Σεβ. Μητροπολίτη Διοκλείας Κάλλιστου Ware, «C.S. Lewis: Ένας Ανώνυμος Ορθόδοξος;» και ως επίμετρο, τα σχόλια του Γιώργου Γ. Σπανού, (George G. Spanos) για τη ζωή τού Lewis και την ιστορία πίσω από την Απόδοση τού έργου στην ελληνική γλώσσα.

Το βιβλίο διατίθεται ήδη μέσω τού Amazon Canada
(https://www.amazon.ca/dp/0991265378/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1525798303&sr=8-1&keywords=ta+grammata+tou+peirasmou) και Amazon US (https://www.amazon.com/Screwtape-Letters-Greek-Grammata-Peirasmou/dp/0991265378/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1537712836&sr=8-1&keywords=ta+grammata).

«Λειαντικό χιούμορ, συναρπαστικό στο διάβασμα» Sunday Times

To νέο βιβλίο μας! (Athos Press)Ένας εκλεκτός επιστήμονας, ο Dionisis Anastasopoulos, στρέφει την προσοχή μας στους Ελλη...
01/29/2018
Το Ελληνικό Σχολείο στο Μαρτάνο Απουλίας

To νέο βιβλίο μας! (Athos Press)
Ένας εκλεκτός επιστήμονας, ο Dionisis Anastasopoulos, στρέφει την προσοχή μας στους Ελληνόφωνους τής Κάτω Ιταλίας, σε ένα ξεχασμένο, παρατημένο στην τύχη του,
κομμάτι του Ελληνισμού.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί και σε ποιο χωρόχρονο ζουν;

Ένας εκλεκτός επιστήμονας, ο Διονύσης Αναστασόπουλος, στρέφει την προσοχή μας στους Ελληνόφωνους τής Κάτω...

“No Saint was loved in the West more than St Catherine”
11/30/2017
“No Saint was loved in the West more than St Catherine”

“No Saint was loved in the West more than St Catherine”

Sinai became widely known, particularly in Europe, with the spreading of the fame and cult of St. Catherine. Symeon Metaphrastes contributed greatly in making the life of the Saint known to the laity...

Fathers & Daughters
10/31/2017
Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

It's viral. "Don't touch my Daddy!" -A baby girl's instinct doesn't allow her Mum to take Dad's hand away.
There has been tons of ink shed on the unrelenting bonds of love and devotion that develop between Fathers and Daughters...

Με Τόλμη για την Ελευθερία
10/24/2017

Με Τόλμη για την Ελευθερία

Αρχιστράτηγος W.B. “Σάντυ” Τόμας.
Έφυγε σε ηλικία 98 ετών, ο Νεοζηλανδός υπολοχαγός που τραυματίστηκε στη Μάχη της Κρήτης, απόδρασε από τους Ναζί, διέφυγε στο Άγιον Όρος και έκανε λαμπρή στρατιωτική καριέρα διεθνούς βεληνεκούς. (29 Ιουνίου 1919 - 22 Οκτωβρίου 2017)

Ο Αρχιστράτηγος W.B. "Sandy" Thomas (CB, DSO, MC Bar, ED, Silver Star ΗΠΑ), τελικά κατάφερε να φέρει εις πέρας μόνο κατά το ήμισυ, το πολεμικό γνωμικό με το οποίο ξεκίνησε την ηρωική και περιπετειώδη ζωή του. "Ζήσε έντονα, πέθανε νέος". Έζησε περίπου 98 χρόνια, γεγονός απίστευτο, αν λάβει κανείς υπόψην το πόσες φορές πυροβολήθηκε, βομβαρδίστηκε, μαχαιρώθηκε και φυλακίστηκε, κατά τη διάρκεια τής συναρπαστικής και διεθνώς επιτυχημένης στρατιωτικής του σταδιοδρομίας.

Πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ευτύχησε να ζήσει μία ανέμελη νεανική ζωή στο αγρόκτημα της οικογένειας του, στο Μοτουέκα, ένα ιδιαίτερα όμορφο σημείο τής Νότιας Νήσου τής Νέας Ζηλανδίας. Μετά το σχολείο ξεκίνησε μία, μάλλον, συνηθισμένη καριέρα στον τοπικό τραπεζικό τομέα, μέχρι που ήρθε ο πόλεμος. Επέλεξε να καταταγεί αμέσως και στάλθηκε να υπερασπιστεί την Κρήτη με το 23ο ΝΖ Τάγμα.

Όταν οι Γερμανοί ξεκίνησαν την πρωτοφανή σε μέγεθος εισβολή τους στην Κρήτη, τα πράγματα δεν άργησαν να πάρουν άσχημη τροπή και κατά τη διάρκεια μιας μάχης σώμα με σώμα με τους Ναζί, ο 22χρονος τότε ανθυπολοχαγός Σάντυ, ο οποίος είχε προλάβει να προταθεί για τον πρώτο του Στρατιωτικό Σταυρό (MC), τραυματίστηκε άσχημα από μία εκρηκτική σφαίρα που τον βρήκε στον μηρό και από μία χειροβομβίδα που έσκασε δίπλα του, κι έτσι αιχμαλωτίστηκε.

Η πρώτη επίσημη αναφορά για τον Τόμας, από τους ανωτέρους του, έφερε ήδη άρωμα ταινίας τού Χόλυγουντ: «Ο υπολοχαγός Τόμας οδήγησε την διμοιρία του σε μια οργανωμένη επίθεση εναντίον αλεξιπτωτιστών του εχθρού που μόλις είχαν προσγειωθεί και προσπαθούσαν να εδραιωθούν σε προνομιακές θέσεις. Το αποτέλεσμα τής επίθεσης ήταν είκοσι πέντε Ναζί νεκροί -εκ των οποίων οι πέντε από το χέρι του Τόμας- και άλλοι τρεις αιχμάλωτοι. Την επόμενη μέρα, όταν η διμοιρία του βομβαρδιζόταν από ένα τετράτροχο αντιαεροπορικό οπλοπολυβόλο Μπόφορς, ο υπολοχαγός Τόμας, επιστράτευσε έναν γερμανικό όλμο που είχε κατασχέσει την προηγουμένη, σημάδευσε το βαρύ Μπόφορς, και το αχρήστευσε μονομιάς. Στη συνέχεια βομβάρδισε το αεροδρόμιο του Μάλεμε και τέθηκε επικεφαλής της επίθεσης στο χωριό Γαλατάς. Ο ίδιος, ενέπνεε πάντα τους άνδρες του, αποτελώντας παράδειγμα ενθουσιασμού, και θαρραλέας πρωτοβουλίας, που σπάνια ξεπεράστηκε».

Ο Σάντυ πάντα πίστευε ότι η Κρήτη δεν έπρεπε ποτέ να πέσει, αλλά σε εκείνα τα πρώτα εμπόλεμα χρόνια, οι συμμαχικές ήττες ήταν αναπότρεπτα καταθλιπτικές.

Από την Κρήτη, οι κατακτητές τον έστειλαν σε ένα νοσοκομείο αιχμαλώτων πολέμου στην Αθήνα όπου στις διαρκείς προσπάθειες του να ρεζιλεύει τους Γερμανούς, απέκτησε τη φήμη κινηματογραφικού δραπέτη. Σε μία προσπάθεια έπαιξε τον νεκρό ώστε να μπορέσει να βγει εκτός στρατοπέδου μέσα σε ένα φέρετρο. Το εγχείρημα θα είχε πετύχει αν δεν έμπαινε στη μέση ένας καλοπροαίρετος γνωστός του γιατρός. Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, οι Γερμανοί τον έστειλαν για τιμωρία στο κολαστήριο του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου όμως κατάφερε να αποδράσει. Ξεκίνησε με τα πόδια ένα επικό ταξίδι, όπου με τη βοήθεια και καθοδήγηση αφανών Ελλήνων, κατευθύνθηκε στο μυθικό Άγιον Όρος. Εκεί, οι μοναχοί τον έκρυβαν με κίνδυνο της ζωής τους, μέχρι να μπορέσει να «δανειστεί» κάποιο σκάφος και να πλεύσει μέσα από το θηριώδες Αιγαίο Πέλαγος προς τα παράλια τής Μικράς Ασίας. Το 1953, έγραψε σε βιβλίο την μέχρι τότε περιπέτεια του, το οποίο αγοράστηκε από μισό εκατομμύριο αναγνώστες, "Dare to Be Free". Το βιβλίο αυτό, κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα με τον τίτλο "Με Τόλμη για την Ελευθερία" (Εκδόσεις En Plo (Eν Πλώ), και πρόσφατα στο διεθνές αναγνωστικό κοινό μέσω του Amazon ως «Κυνηγώντας την Ελευθερία» (Athos Press, NY). (Η τελευταία αυτή έκδοση, περιέχει στοιχεία και από μεταγενέστερο βιβλίο του Σάντυ Τόμας, καθώς και όλο το ιστορικό υλικό (A Visit to Mount Athos, November 1944) που ήρθε για πρώτη φορά στην επιφάνεια μετά από την ιστορική έρευνα και απόδοση τού Γιώργου Γ. Σπανού, (George G. Spanos) στον οποίο ο Τόμας εμπιστεύτηκε κι άλλες λεπτομέρειες τής ζωής του.)

Αφού επέστρεψε στο στράτευμα του, οι στρατιωτικές δεξιότητές του Σάντυ Τόμας άρχισαν πραγματικά να λάμπουν. Το 23ο NZ Τάγμα βοήθησε στην απώθηση, από την Αίγυπτο στην Τυνησία, του μέχρι τότε ανίκητου Ρόμελ, οπότε ο Σάντυ κέρδισε το μετάλλιο Διακεκριμένης Υπηρεσίας (DSO) και ακόμα έναν δεύτερο Στρατιωτικό Σταυρό (MC). Από εκεί, το Τάγμα του εστάλη στην Ιταλία, τα εδάφη τής οποίας ο γερμανικός στρατός υπερασπιζόταν ακόμα με θανατηφόρα επιμονή -όλοι οι ανώτεροι του, και στενοί του φίλοι, σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν. Έτσι, ο Σάντυ βρέθηκε με το βαθμό τού αντισυνταγματάρχη, έχοντας πλέον υπό τις διαταγές του ολόκληρο το ηρωικό 23ο ΝΖ Τάγμα, και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ήταν μόλις 24 ετών, αναδείχθηκε σε έναν πολύ πετυχημένο διοικητή. Μάλιστα, ήταν ο νεότερος διοικητής Τάγματος που είχε υπάρξει ποτέ στον στρατό τής Νέας Ζηλανδίας. Δεν του έφτανε όμως αυτό: του απονεμήθηκε και το Ασημένιο Αστέρι (Silver Star), η 3η υψηλότερη διάκριση τού αμερικανικού στρατού, μετά από σημαντική παροχή στήριξης που παρείχε στον Αμερικανό Στρατηγό Μάρκους Κλαρκ, και στους στρατιώτες του, στις πολεμικές επιχειρήσεις κατά των Ναζί στη βόρεια Ιταλία. Αυτές οι απίστευτες περιπέτειες αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για το δεύτερο βιβλίο του "Pathways to Adventure" (Dryden Press, 2004).

Ο παλιός του Διοικητής, από τις μέρες της Κρήτης, Στρατηγός Φρέιμπεργκ, αργότερα Λόρδος Φρέιμπεργκ, έλεγε για τον Σάντυ: «Από νεαρός Υπολοχαγός που ήταν στις αρχές του Β΄ Π.Π., τον παρακολουθούσα να αναρριχάται στην ιεραρχία και να εξελίσσεται μέχρι το 1945, σε έναν από τους πιο ενθουσιώδεις και έμπειρους διοικητές πεζικού σε ολόκληρο το στρατό της Νέας Ζηλανδίας.»

Μετά το τέλος του πολέμου, ο Σάντυ ξέχασε για πάντα τις προοπτικές της προηγούμενης τραπεζικής καριέρας του και ζήτησε να ενταχθεί επίσημα στον βρετανικό στρατό, καίτοι οι πρώην τραυματίες δεν γίνονταν αποδεκτοί. Τον δέχτηκαν όμως, με ανοιχτές αγκάλες. Έτσι ξεκίνησε το αδυσώπητο μονοπάτι του προς την κορυφή. Δεν έμενε παρά να διακριθεί κατά τη διάρκεια της λεγόμενης Εξέγερσης του Μάλαγιαν (Ινδονησία) και στη συνέχεια, στις πολεμικές συγκρούσεις στην Κένυα όπου κι έγραψε το τρίτο του βιβλίο "Μάσκα του κακού" -ένα θρίλερ για τη ζωή κατά τη διάρκεια της πολύ επικίνδυνης περιόδου των Μάο Μάο.

Στην ωριμότερη, αλλά εξίσου νεαρή, ηλικία των 51 ετών, ο Σάντυ έγινε Αρχιστράτηγος και τοποθετήθηκε στη Σιγκαπούρη ως Διοικητής της Άπω Ανατολής (FARELF). Σημαντική συμβολή στη θητεία του εκεί, ήταν η εκ μέρους τής Βρετανικής Κοινοπολιτείας, επίβλεψη της ομαλής παράδοσης τής πόλης στον Λη Κουάν Γιου, του πρώτου Πρωθυπουργού της Σιγκαπούρης.

Ο Σάντυ, αποσύρθηκε σε ένα αγρόκτημα στο Νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και όχι στη αγαπημένη του, αλλά ψυχρή Νέα Ζηλανδία, κυρίως λόγω της κατάστασης τής υγείας τής συζύγου του, Άιρντέηλ. Εκεί εργάστηκε με τον συνήθη ενθουσιασμό του στην καλλιέργεια χιλιάδων δέντρων και δημιούργησε μια πραγματικά όμορφη αγροικία, όπου έζησε περιστοιχισμένος από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, μέχρι τον προχθεσινό θάνατο του, στις 22 Οκτωβρίου 2017.

Ο Σάντυ Τόμας, άφησε τρεις κόρες, τέσσερα εγγόνια και πέντε δισέγγονα. Παρέμεινε πάντα φιλέλληνας, επισκεπτόταν με κάθε ευκαιρία το Άγιο Όρος και παρευρισκόταν κατά περιόδους σε εορτασμούς της Μάχης της Κρήτης, με ποιο πρόσφατο εκείνο του 2010.

11/29/2016
A Visit to Mount Athos, November 1944

A rare material about Mt. Athos contribution during WWII.

This is a unique small video relevant to the Booklet "A Visit to Mt. Athos, November 1944" that contains a so far unknown talk (1.1.1945) for Radio New Zealand by writer, painter and official War Artist, Peter McIntyre. It includes many of the rare photos taken, during that historical visit (Nov. 1945) along with two other New Zealand servicemen to Mt. Athos, Greece in order to present Citations to various monasteries for their crucial and instrumental help to countless Allied fugitives during WWII.
The material came to light by Peter Howorth & George G. Spanos 70years later, during their search on the Greek version of Sandy Thomas book, 'Dare to be Free' Με Τόλμη για την Ελευθερία. All rights reserved, Athos Press & National Library of New Zealand.

11/10/2016
Με Τόλμη για την Ελευθερία

Με Τόλμη για την Ελευθερία

Η ραδιοφωνική συζήτηση του Γιώργου Σπανού, με τον Λυκούργο Μαρκούδη, για το βιβλίο "Με Τόλμη για την Ελευθερία".

Με Τόλμη για την Ελευθερία
10/29/2016
Με Τόλμη για την Ελευθερία

Με Τόλμη για την Ελευθερία

Οι Εν Πλω Εκδόσεις, παρουσιάζουν την ελληνική έκδοση του βιβλίου ("Dare to be Free", S. Tomas 1953) που ξεπέρασε τα 500χιλ. αντίτυπα παγκοσμίως, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Caravel.
Στην εκδήλωση, θα προβληθεί το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό που ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια της ιστορικής έρευνας του συγγραφέα George G. Spanos, που έκανε τον πρόλογο και την απόδοση στα ελληνικά της συναρπαστικής περιπέτειας τού Σάντυ Τόμας.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα θα αποδώσει ο γνωστός Ηθοποιός Νίκος Γαλανός, ενώ θα παρέμβουν κι εκπρόσωποι του στρατιωτικού, διπλωματικού και θρησκευτικού σώματος.
Η κεντρική παρουσίαση του βιβλίου έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με χορηγό επικοινωνίας τη ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

10/22/2016

"...και έλαβον την οδοιπορικήν ράβδον αναρριχώμενοι εις τας κλιτύς του ουρανογείτονος και καταπληκτικού όρους."
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για το Άγιο Όρος

Επόμενος τιμητικός σταθμός παρουσίασης του βιβλίου είναι η Κρήτη. Στην μαρτυρική Κάντανο, 18:00 Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016...
05/31/2016

Επόμενος τιμητικός σταθμός παρουσίασης του βιβλίου είναι η Κρήτη. Στην μαρτυρική Κάντανο, 18:00 Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ο Γιώργος Γ. Σπανός θα μιλήσει για το βιβλίο "Με Τόλμη για την Ελευθερία", στο πλαίσιο των εξαιρετικών εκδηλώσεων μνήμης του Ολοκαυτώματος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλων των τοπικών Αρχών.
Μια ματιά στο πρόγραμμα αρκεί για να καταλάβει κανείς το ειδικό βάρος, και τον συμβολισμό, των εκδηλώσεων.

Επόμενος τιμητικός σταθμός παρουσίασης του βιβλίου είναι η Κρήτη. Στην μαρτυρική Κάντανο, 18:00 Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ο Γιώργος Γ. Σπανός θα μιλήσει για το βιβλίο "Με Τόλμη για την Ελευθερία", στο πλαίσιο των εξαιρετικών εκδηλώσεων μνήμης του Ολοκαυτώματος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλων των τοπικών Αρχών.
Μια ματιά στο πρόγραμμα αρκεί για να καταλάβει κανείς το ειδικό βάρος, και τον συμβολισμό, των εκδηλώσεων.

Address

Queens, NY
11354

Opening Hours

Monday 9am - 5pm
Tuesday 9am - 5pm
Wednesday 9am - 5pm
Thursday 9am - 5pm
Friday 9am - 5pm
Saturday 9am - 6pm
Sunday 10am - 6pm

Products

Publishing of Printed non-fiction, science and history works and e-books.

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Athos Press posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Athos Press:

Category

Athos Press, NY

Athos Press, NY is a relatively fresh venture from experienced people with multifarious background in publishing.

Our main objective is to bring into light real stories that shed inspiration to these critically spiritual times.

Through close and reliable partnerships with traditional Publishing Houses, National & Monastic Libraries, and Researchers around the globe, we promote works that negotiate issues through a historic and spiritual perspective based in a solid and valuable way, rather than fluid and cheap.

Athos Press, NY is a bootique house focused on adopting a preserving role of forgotten or overlooked non-fiction stories with international resonance.

Nearby media companies


Other Publishers in Queens

Show All