26/06/2026
IDMA Forum’un 5. oturumunda, makarna ve fırıncılık sektörlerinde değişen tüketici beklentileri ile teknolojik dönüşümün sektöre etkileri ele alınacak.
“Makarna ve Fırıncılık: Değişen Tüketici Talepleri ve Teknolojiler” başlıklı oturumda; yeni nesil tüketim alışkanlıkları, ürün geliştirme süreçleri, inovasyon, sürdürülebilir üretim ve sektörü şekillendiren teknolojik gelişmeler değerlendirilecek.
Moderatör:
Nesrin KARATAŞ
Ziraat Yüksek Mühendisi, Ekmek Defterim Kurucusu
Konuşmacılar
• AYKUT GÖYMEN – Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği (TMSD)
• Prof. Dr. Mehmet Sertaç Özer – Çukurova Üniversitesi
• Serhap Varan – Erke Adk Gıda
• Doç. Dr. İlkay Gök – İstanbul Okan Üniversitesi
İDMA Global Grain & Milling Forum
25-26 Haziran 2026 | İstanbul
Kayıt olmak için: https://lnkd.in/eHPJ2Agv
---
The fifth session of the IDMA Forum will focus on changing consumer expectations and technological developments shaping the pasta and bakery industries.
In the session titled “Pasta and Bakery: Changing Consumer Demands and Technologies”, experts will discuss evolving consumption habits, product innovation, sustainable production practices, and the technological advancements transforming the sector.
Moderator:
Nesrin Karataş
Agricultural Engineer, Founder of Ekmek Defterim
Speakers:
• Aykut Göymen – Turkish Pasta Manufacturers Association
• Prof. Dr. Mehmet Sertaç Özer – Çukurova University
• Serhap Varan – ERKE Food
• Assoc. Prof. Dr. İlkay Gök – Istanbul Okan University
IDMA Global Grain & Milling Forum
25-26 June 2026 | Istanbul
For registration: https://lnkd.in/eACMGwhU
IDMA International Milling Expo